Заповядайте на семинара Силва УлтраМайнд ЕСП Систем – един семинар от създателя на Силва Метод – Хосе Силва, лектор Милен Михайлов.

26, 27, 28 Септември 2014 г. – гр. Варна в залата на Център „Същина”, ул.„Райко Жинзифов” 40

3, 4, 5 Октомври 2014 г. –  гр. София в залата на Хотел „Легенди”, бул. „Черни Връх” 56

Целият 55-годишен опит на Хосе Силва, включващ изследванията и практиката на Силва Метод, е вложен в създаването на Силва УлтраМайнд ЕСП Систем, която е кулминацията на неговата работа.

Тази система е подходяща, както за начинаещи, така и за напреднали в използването на Алфа ниво.

Силва УлтраМайнд ЕСП Систем включва всички основни упражнения за начинаещи в навлизането в Алфа ниво. Тези упражнения Хосе Силва разработва и усъвършенства още от създаването на Силва Метод.

В същността си Силва УлтраМайнд ЕСП Систем ни учи как да използваме дясното мозъчно полукълбо, което е източника на творчество, вдъхновение, гениални идеи, интуиция, и безкрайна информация съхранявана в духовното, нефизическо измерение.

Основното свързващо звено, което прави възможно за нас да използваме дясното мозъчно полукълбо е една специална вибрацията на мозъка, която служи като мост между лявото и дясното полукълбо – която е наречена Алфа ниво на мозъчната активност.

Хосе Силва ни учи как да покорим една нова граница – да използваме Подсъзнанието по един съзнателен начин.

Работим предимно с групи до 15 човека и за това местата са ограничени. Така можем да обърнем специално внимание на всеки участник и съответно резултатите са по-добри.

Това е „Един Нов начин на Мислене", както го нарича Хосе Силва – през 1998г., чрез който да осъществим мечтите си като освен на себе си помагаме и на околните и работим за превръщането на земята в едно по-добро място за живеене.

Подробна информация за същността на семинара е публикувана на сайта на Силва Ултрамайнд ЕСП България: http://www.SilvaCourses.bg

Условия на записване и контакт за обратна връзка:

http://www.silvacourses.bg/index.php/component/seminar/

Семинарът се състои от два дена интензивно обучение – 20 часа + 2 часа уводна лекция

(Уводната лекция се провежда в Петък вечер – 26 Септември (Варна); 3 Октомври (София) от 19:00 до 21:00 часа – Вход свободен с предварителна резервация на тел. 0885 776 459)

Освен теория, която е необходима за разбирането на тази нова концепция за живот, по-голяма част от семинара са практически упражнения, където всеки един участник ще се учи чрез личен опит и под напътствията на инструктора.

Практически Упражнения и Техники

Основно Силва Упражнение за Центриране – навлизане в Алфа ниво - доказало благотворния си ефект върху милиони хора по света прилагащи Силва Метод

Как да използвате Дясното мозъчно полукълбо и дълбоките нива на ума Алфа и Тета

Упражнения за развиване на дясното мозъчно полукълбо и активиране на психични способности (ЕСП) като практическа интуиция, телепатия, виждане от разстояние, холистично лечение от разстояние, субективна комуникация

Как да станем по отворени и да забелязваме знаците в нашия живот. Случайностите и съвпаденията придобиват ново значение след семинара

Как чрез собствения си ум да коригирате негативни ситуации и преживявания от миналото

Субективна комуникация за решаване на проблеми във взаимоотношенията

Техники за коригиране на здравословни проблеми и решаване на ситуации от всяка сфера на живота

Как да използваме дълбоките нива на Съня (Делта ниво) за намиране на решения разчитайки знаците - „случайностите” получавани обективно във физическия свят

Практическа работа по здравни случаи и използване на Психометрия

За контакт:

Милен Михайлов

GSM: +359 885 776 459

Директор Силва УлтраМайнд ЕСП Систем България

http://www.silvacourses.bg/

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юли 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02