Група за самопознание и подкрепа „Следобед с Неви“

28 март 2015, 15.30-18.00

Yoga Mandala

 

Тази група е отворена за всеки, който е готов да се потопи във вътрешния си свят и да го опознае.Ще имате вашето време, в което да се чувствате разбрани, подкрепени и вдъхновени за трансформацията, към която се стремите. Стъпка по стъпка ще срещате по нещо ново от себе си.
В групата ще правим различни упражнения, ще водим дискусии, ще споделяме и най-важното ще бъдем себе си!
Всичко това ще се случва в една приятна и конфиденциална атмосфера в събота следобед два пъти в месеца.
В осем срещи, ще извървим един път, който обещавам да бъде различен, интересен и много вдъхновяващ. Не знам какъв ще бъде края на този път, но знам, че щом тръгнем по него, краят ще стане необходим, и аз ви предлагам заедно да го открием! Ето какво ви очаква:

Първата среща ще се състои на 28 март от 15:30 ч – 18:00 ч.


Среща 1. Тема:„Здравейте, аз съм….”
В тази първа среща всеки от нас ще се представи на групата. Естествено няма правила, а интересна и забавна игра, важно е да помогнете на другите да ви опознаят.
Среща 2. Тема: „Аз и моите чувства.”
Това ще бъде една от най-вълнуващите срещи, но тя ще ви даде възможност да се свържете със себе си и ще ви разкрие непознати за вас самите чувства. Тук е важно да се водите от вътрешния си глас и да изразите това, което усещате. Всичко ще се случи под формата на забавно практическо упражнение.
Среща 3. Тема: „Родителя в мен.”
Тази среща ще посветим на това да разберем, какво от нашите родители носим и кое искаме да запазим или пуснем от себе си. Това ще се случи като направим две много интересни упражнения.
Среща 4.Тема: „Детето в мен.”
Това ще бъде много специална среща. Ще се опитаме да се свържем и разберем детето, което носим в себе си. И няма как да няма интересна игра, в която всичко това да се случи.
Среща 5. Тема :„Трябва /искам.”
Тази среща е една от стъпките, които водят към себе си, към това, което наистина искаме, а не към това, което ни се налага да правим. Тук ще се опитаме да слушаме себе си, за да разберем какво си позволяваме и забраняваме.
Среща 6. Тема: „Аз и другия.”
Любовта. Онази любов към другия. Която не винаги е лесна и хубава. Ще си говорим за другия и за неговото място в живота ни.
Среща 7. Тема: „Аз и моите цели.”
И за да сложим началото на трансформацията, ще се опитаме да начертаем пътя, който искаме да следваме. Ще започнем с първата крачка, защото тя е най важна – да очетаем нашия успешен план!
Среща 8. Тема:„Здравей, обичам те!”
Е, след като сме научили доста неща за себе си, може би е време да си позволим да кажем на себе си едно откровено „Обичам те”. Онова, което ще ни дава сили, когато изгубим увереността и посоката си, онова, което ни съхранява, да бъдем такива каквито сме!*Всяка среща продължава 2ч. и 30мин. и се случва 2 пъти в месеца в събота следобед.
*Такса на посещение: 20лв.
*Местата са ограничени (до 7 души)
Автор и водещ: Неви Боджукова
*Записване на тел. 0883 333 177 или попълнете формата за записване.


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юли 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02