Пробуждане на Озареното Сърце Шумен 6-9 юни 2015

Световно известният семинар на Друнвало Мелхизедек " Пробуждане на Озареното Сърце",ще се проведе в Шумен - Център за здраве и щастие " Изкуството да живееш", на ул Панайот Волов 11 /над книжарница Аспект/

Световно известният семинар на Друнвало Мелхизедек " Пробуждане на Озареното Сърце" с водещ Пламен Топузов гостува в Шумен. Скъпи творци, присъединете се към нас на 4 – дневното магическо пътешествие наречено „Пробуждане На Озареното Сърце“. Този семинар беше даден на човечеството в оригиналния си вид през 2011 година, когато според Възнесените учители, ние вече бяхме готови да активираме Мер Ка Ба чрез сърцето от вибрацията на Любовта. Човечеството е готово да премине от полярната реалност на мозъка към Единството на Сърцето. С настъпването ера на Водолея, знанията са вече разпространени на всякъде, през новата 2015 година обаче е важно тези знания да бъдат прилагани в живота. Това е тъй дълго очакваното пето измерение, време е да започнете да си спомнята истинската ви Божествена същост. Доверете се на своите чувства, ако те ви шепнат, че сте готови да преминете към тази последна и най – важна фаза на Възнесението, което вече започва с пълна сила, то вие вече знаете, че пътя, който сте следвали е довел до това, което сте търсели.

Ето и някои от акцентите на семинара:

● Теории, практики и упражнения за балансиране на мъжката и женската енергия

● Лечебни кръгове за изчистване на емоционални ментални травми и освобождаване от негативни енергии

● Танци, практики и медитации, които ще ви подготвят за навлизане в Свещеното Пространство На Сърцето

● Отваряне на Третото Око посредством алфа вълни, създадени след обмяна на сексуалната енергия между сърцето и мозъка

● Активиране на лъчите около главата и ореола, който преди е бил привилегия само за Светците

● Опознаване на Свещеното Пространство на Сърцето, което съдържа личните Акашови записи на душата

● Намиране на входа към Миниатюрното Пространство На Сърцето, в което връзката с Висшата ви същност и Създателя е най – пряка

● Перманентно активиране на Мер Ка Ба чрез сърцето

● Припомняне на знанието за създаване на външна Мер Ка Ба

Семинарът е създаден, за да направи три главни неща: 1. да ви пробуди и да си спомните кои сте всъщност 2. да си припомните как всичко е създадено чрез сърцето –от атоми до хора, до съзвездия, галактики и цялата Вселена, и каква е нашата роля във всичко това 3. да си спомним и най – вече осъзнато да сътворим и да заживеем чрез вибрацията на Любовта една нова реалност на хармония с Майката Земя и Създателя Препоръчително за семинара е да се прочетат някои от книгите на Друнвало Мелхиздек: „Да живееш в сърцето“ , „Цветето на живота“ 1 и 2 част , „Змията от Светлината“ Разбира се не е нужна някаква специална подготовка, четейки тези редове вие вече сте стигнали до където трябва. Просто трябва да се вслушате в сърцето си и да проявите кураж, за да го последвате. Очакваме ви с отворени обятия, за да прекараме едни интензивни 4 дни заедно в уютна обстановка на медитационни центрове из цяла България под ръководството на Възнесените Учители и закрила на най – чиста вибрация на Любовта и Светлината. Ще ви бъдат дадени специални маски, които са нужни за активиране на Третото Око (епифизата) . За ваш комфорт ще бъде осигурен бюфет, който ще разполага ежедневно с плодове, ядки, бисквити, вода и чай. Семинарът продължава от 09:00 до 18:00 часа всеки ден, затова чувствайте се свободни да донесете с вас всичко, което ще ви предразположи да почувствате уюта на домашната обстановка. (лични термосчета за вода и чай, комфортни дрехи, одеяла и приспособления). Цената ви включва и безплатна регистрация в сайта на Друнвало (иначе 14.99 $).

Цена на семинара: 444 лв - 111 лева депозит и 333 лева на място в деня на семинара. 333 лева цена за тези, които ще бъдат с нас за втори път.

За записване и повече информация на тел. 0894434896 Красимира

Любов и Светлина,

Пламен Топузов


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юли 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02