Среща–ритуал Енергията Мунай Ки на шаманите от Перу

8 февруари 2015, 17.00-20.00, Пловдив

Пловдивски културен институт, ул. „Иван Перпелиев” № 5 (в близост до ДКЦ 1 – Понеделник пазар)

 

Каним те с удоволствие да се потопим заедно в магията на Енергията Мунай Ки, вдъхновена от необикновената перуанска земя
на 08 февруари 2015 год. (неделя) от 17:00 часа до 20:00 часа
Перу е едно от най-загадъчните места на нашата планета. Почти всяка цивилизация на територията на Перу крие някаква загадка и учените немеят пред размаха й. Само легендите и смелите теории обясняват линиите Наска, огромните скални късове на Саксайуаман или крепостта на безсмъртните Куелап.
Ако все още не сте били там и искате да научите повече за тази удивителна земя, ако искате да фокусирате намерението си да посетите това място на трансформации, тази среща ще ви доближи до всичко това.
Заповядай на среща – ритуал с Жоро Христов, който през ноември и декември 2014 г. премина през посвещение в три от степените на Мунай Ки енергията в перуанските Анди.
Ела да се потопиш в енергията на трансформация и изцеление на новото време.
Ела да се заредиш с енергията на „Спокойните”, както наричат себе си Великите Пазители на Универсалното знание от племето Керо. Това племе е изключително интересно, защото живее на 4500 м. височина в планината Аусангате, която се издига над великолепния град на инките Куско. Селищата им са били трудно достъпни и затова остават пощадени от католическата инквизиция. Племето Керо запазва своите вярвания и шамански практики. Това знание не е просто перуанско! Този народ е бил призван да опази едно универсалното знание, което е било същността на всички древни култури. Сега е настъпило време то отново да се даде на света, за да може човечеството да трансформира тежките си енергии в светлина.
На срещата ще научиш за философията и практиките на една от най-древните духовни традиции в света.
В края на това трансформиращо преживяване с разкази и снимки, ще направим и ритуала „Деспачо“ за освобождаване от тежките си енергии, както и да освободим земята в града от страданието й!

Водещ: Жоро Христов – влюбен в Южна Америка, Индия и пътешествията навън и навътре, защото каквото е горе, такова е и долу; каквото е вътре, такова е и навън. Почитател на Троицата – Мъдрост, Любов и Истина, Жоро от 15 години изучава и практикува начини за пречистване на тялото, ума и душата, както и лесно приложими способи за повишаване на качеството на живота ни в ежедневието. Пътешества и изследва места на силата по цялата планета, води групи в програми, посветени на събиране на части на душата ни, за постигане на цялостност, изучава Словото на Учителя Беинса Дуно и вдъхновено посреща изгреви и играе Паневритмия. Сладкодумен разказвач на истории от пътешествията си и сертифициран лидер в Йога на смеха, Ин йога инструктор. Води Свободно танцуване и Интуитивно пеене, обучаван от руския влъхва Фаргат. Занимава се с приложни изкуства като Окото на Бог, прави Аюрведичен масаж и изследва необикновената символика на картите Таро.
Повече за него и от него, можете да прочетете на http://roxolania.blogspot.com/?view=flipcard

Организатор: Център "Промяна" - Пловдив
www.change-life.eu

Такса за участие: 20 лв.

Необходимо е предварително записване на тел. 0878450065 или на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юни 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02