Виняса флоу йога часове с ученичката на Шива Рей - Деламей

27-28 май 2015

yogamandala

бул. Княгиня Мария Луиза №58, 1202 Sofia, Bulgaria

Само с предварително записване на 0894488809, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Краен срок за записване: 10 май

☯ Чакра фюжън флоу - 27 май, сряда, 18:30 ч.

Креативен йога комплекс с музика и естeствено движение свързано с енергията, която центрира тялото. Чакрите се смятат за центровете на активност, които представляват жизнената ни енергия/ прана.

По време на този час ще се насладите на медитация по чакрите с намерение да пречистим и балансираме тези центрове на енергията преди да преминем към физическата част от практиката. Започвайки от основната, коренна чакра Муладхара ще преминем през Буми (Земя) намаскар, почитайки земята, на която живеем. Това включва загряване на тялото с отварящи тазобедрените стави пози и разтягане на краката. Ще преминем към Сакралната чакра (Свадищана) и ще се понесем с елемента Джала (Вода) и ще почетем репродуктивната система и емоциите. По време на този комплекс ще наблегнем на идеята да се движим като вода. Движейки се нагоре по енергийните центрове със следващия намаскар ще почетем слънчевата енергия – ще запалим вътрешния огън, ще генерираме топлина в тялото използвайки Агни (Огън) мудра и дъха. Музиката е по-динамична и тук достигаме пика в нашата практика. Продължаваме пътя си по останалите чакри, като завършваме с коронната Сахасрара. Тук ще потвърдим отново връзката си със свещенното и ще се потопим в насладата на чистото съзнание. Намаскарите са вдъхновени от обучението на Шива Рей по чакра виняса.

☯ Мастер флоу клас - 28 май, четвъртък, 18:30 ч.

Деламей Деви е поредният международен гост преподавател, който Мандала кани в България, като част от проекта „Глобална йога общност“. Тя ще проведе серия от Прана флоу класове в Мандала и ритрийт в Тринити, споделяйки опита и вдъхновението си като Мастър Прана флоу. Деламей е дългогодишна ученичка и асистентка на
Шива Рей, създателката на стила. Деламей пътува по света и провежда семинари в Малайзия, Австралия, Бали и Европа и за нас е истинско щастие, че ще се отбие в България, за да допринесе за приобщаването на България към световната йога общност.

Мастерският флоу клас е добър начин учениците да усетят вкуса на флоу-а. Структурирано по същия начин като обикновен клас, започвайки с проста медитация, последвана от загрявка, в която може да направим няколко цикъла Сурия намаскар, след което ще се потопим в последователност от вълни, които нежно ще ни отведат до пиковата поза. Всяка следваща вълна съдържа надграждащи предната вълна пози. Основният фокус е върху това как влизаме и излизаме от всяка поза като вълна и междувременно поддържаме дъха постоянен. Ще споделя с вас пулсираща, основна и ритмична Виняса, които са също част от обучението на Шива Рей.

Деламей ще води и ритрийт в Априлци - 29-31 май
https://www.facebook.com/events/540000632806355/

☯ Водещ: Деламей Деви, ученик на Шива Рей

С над 20 годишен опит в преподаването, Деламай комбинира Прана Флоу Енергични Виняси, Йога транс денс и Тай йога масаж по време на часовете и уъркшопите, които води. Деламей преподава за всички нива практикуващи, като помага на по-напредналите йоги да задълбочат практиката си и връзката между тяло и дух, а начинаещите нежно напътства през първите им стъпки на постелката. Преподавателката вярва, че има йога стил за всеки отделен човек, в завимост от това какво е вътрешното ти усещане и как тялото ти реагира. С история в танцуването, естествен път е било преминаването й към преподаване на йога и потъването в ритъма на дъха, естественото движение на тялото и медитацията. Деламей е родом от Байрън Бей, но в момента пътува между Австралия, европа и Азия за да споделя совите уъркшопи, мастер класове и ритрийти по красивите кътчета на света.

☯ Сертификати и обучения:

Деламей има над 1000 часа йога обучение, който включва 500 часа Прана флоу сертификат. Тя редовно пътува до Лос Анджелис за да продължи обучението си с Шива Рей, създателят на Прана флоу Енергична виняса стила и е част от глобалните асистенти по Прана флоу. Деламей е и 4-то ниво сертифициран Тай йога масаж терапевт, Рейки мастер, прана лечител и практикува Crystal Dreaming.

Тя е и един от глобалните ангели на Омнитом Йога и фюжън дрехи.

Цена: 25 лв/практика

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юни 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02