На 22 март (неделя) от 18:00 часа


Дани Петрова с нейната творческа сила, нейния ентусиазъм и Вълшебни ръце ще ви докосне до отключване на твореца във Вас!

Всеки ще има възможност, да сътвори своя шедьовър!
Арт терапията /Арт творчеството/ по сътворяване на красота с пръсти не слага прегради, всичко се лее свободно и творчески.

Със съзнаването на твореца в себе си, се развива интуитивност, увереност и креативност с овладяването на нови и непознати техники. Почувствайки импулса се потапяме в творческите цветни багри и усещаме хармонията в себе си. С активното участие в творчеството се възпитава по нов начин, като творчески и артистичен човек.Научавате и виждате по различен начин, не само когато рисувате.Чрез придобитите и овладяни умения като творци се засилва увереността в способностите и се задълбочават възприятията, за начина по който подхождате към живота и неговите предизвикателства.
Твореца пробужда пролетта в себе си, създава ново начало, нов живот, творческа сила, вдъхновение и красота, които съпътстват началото на пролетта. Рисуването с пръсти е мощен метод за събуждане на вътрешната сила и творчество.


Посетете АРТ терапията и ще се убедите.

Вие сте много по талантливи отколкото може да си представите.Дани Петрова- Не традиционен художник.

Родена на 27/07 гр. Пловдив. Завършила съм Педагогика и работя като Специалист социални дейности в КСУ /Комплекс Социални Услуги/
Детската ми мечта е била да стана художник, което свое желание съм заявила в най-ранна детска възраст, която се сбъдва 2006 г. с активната ми творческа дейност до настоящия момент.
Картините ми са израз на подсъзнателно ниво, водено от силата на позитивната емоция и красота.Започнах да творя направо с пръсти – нанасяйки маслени бои върху платно.
Сюжетите ми идват един след друг без предварителна нагласа, какво ще бъде нарисувано.Раждат се абстракции, пейзажи, цветя,......... много от картините ми присъства и невидимия свят на човешките чувства.
Провеждам АРТ терапия с деца от аутистичния спектър от „Сдружение с мама за ръчичка” с организатор Даниела Петрова,като прилагам методиката за рисуване на нетрадиционна живопис на подсъзнателно ниво с цел откриване и създаване на таланти в областта на изобразителното изкуство, в което се води успешна терапия срещу стрес, напрежение и други неразположения свързани с динамичното натоварване на нашето ежедневие. Арт терапията е свързана с активното участие на децата в творчески процес, което дава възможност по естествен път да се отстраняват много психологически и емоционални проблеми за което дори и модерните прийоми на психологията не могат да помогнат.
Когато човек твори той се възражда и трансформира.Силата на творчеството ни докосва до Божествена творческа сила заложена във всяка душа, която разкрива красивата дарба в цветовете.Посланието на картините е желание за среща с чистотата на мислите и сърдечността на душата.
Добре дошли на всички приятели!
Очакваме ви!

гр.Пловдив бул."Христо Ботев" 112 над магазин "Гастро Магия"

22 март, неделя 18:00-20:00Фейсбук страница на събитието: https://www.facebook.com/events/866380000069900/


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юни 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02