Махамудра
Заповядайте тази сряда в пространството за Ошо медитации, където заедно ще се отадедем на Махамудра - медитация, чрез която започваме да вибираме като едно с цялото и чрез която ще почустваме невероятната сила, която се събужда от тази среща.

Тя се състои се от 2 фази - "Латихан" и "Молитва" и е с продължителност един час.

Латихан
Застанете със затворени очи, като тялото ви е отпуснато и приемащо. Не е необходимо да правите нищо, просто трябва да сте там, отпуснати и естествени, чакайки нещо да се случи. С доверие към вселената и цялото,че ще ви води и ще се прояви чрез вас. И когато тялото ви започне да се движи, вие просто трябва да му позволите, да му се доверите и да бъдете свидетел на случващото се.Тялото ви ще се движи от само себе си , все едно някаква енергия отгоре е слязла и го е завладяла. А вие сте там и наблюдавате. Просто позволявате това да се случва, като се вливате в потока на вселенската енергия. Това е латихан.
Молитва
След това паднете на колене, вдигнете двете си ръце към небето, дланите нагоре, главата нагоре. Усетете тялото си празно и позволете на енергията да ви изпълни. Позволете й да проникне възможно най-дълбоко в тялто ви, в ума ви, в душата ви. Когато сте готови енергията се излива върху вас с огромна сила и тялото ви започва да трепери като листо на силния вятър. След 2-3 минути,когато се почуствате напълно изпъленени с енергия се наведете към земята и я докоснете с чело. Сега излейте цялата енергия в земята. Взимате от небето и изливате в земята, а вие сте само кух бамбук посредата.
Повторете този процес общо 7 пъти – за всяка чакра по един път. Може да го направите и повече пъти, но ако го правите по-малко, може след това да се чувствате неспокойни.
След това легнете на земята и се отпуснете.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Финалната фаза на сливане с цялото се нарича Махамудра- големият оргазъм. Оргазмът е състояние, в което тялото вече не се усеща като материя, а започва да вибрира като енергия, като електричество.То вибрира от толкова дълбоко, от самата си основа и вие направо забравяте,че то е материя. То се превръща в един електрически феномен.
Тази вибрация на две като едно се нарича оргазъм. И когато това се случи не с друг човек, а с цялото съществувание - това е Махамудра, върховния оргазъм
откъс от ” Тантра- върховното разбиране” –Ошо
За да се присъедините ви трябва само желание да споделите себе си и да оставите краката сами да ви доведат до мястото. А то е студио Ритъм Спейс, на ул. Котел 8.
Там ще ви посрещнат Елвира (Bahulya) и Богомила (Sandhya).
Започваме в 19.15.
Вход - 12лв
тел.за връзка : 0888 286 984 ,0885056780

Фейсбук страница на събитието: https://www.facebook.com/events/702186576534430/?ref=notif&notif_t=plan_user_invited


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Май 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02