Нееднородност на пространството

Части 1, 2 и 3

Режисьор Александр Атакин.

 

Филмът е създаден на основата на уникалните знания на руския учен Николай Левашов, описани в книгите му „Неоднородная Вселенная” и „Последнее обращение к человечеству”, в които също така са използвани оригинални илюстрации на автора.

Филмът е посветен на паметта на руския учен Николай Левашов (1961-2012).

Nicolai Levashov

Първата част на филма:

"На цялото човечеството са били наложени лъжливи или непълни представи за природата на Вселената. В резултат на това земната цивилизация е тръгнала по неправилния път, защото пребивава в невежество. И в крайна сметка това ще я доведе до самоунищожение. Във филма се разказва за теорията на нееднородното пространство на руския учен академик Николай Левашов, който преди повече от 20 години е създал стройна и разбираема теория на устройството на света, обясняваща всички природни закони и явления. Той е показал, че нееднородността на пространството и материята са в основата на всичко в нашия свят."

Втората част на филма продължава да разказва за това, как "в нееднородността се „раждат” звездите и как при протичане на определени процеси „смъртта” на звездата може да се трансформира в „тайнствена” Черна дупка. Разказва се за това, как се образуват планети, само че не от газове и прах, както твърдят астрономите, а на съвършено други принципи, лежащи зад пределите на разбирането на съвременната напреднала наука."

Третата част на филма: „Представите за природата на Вселената, ако са правилни, могат да се превърнат в ключ към невиждан прогрес на цивилизацията, а ако са неправилни, да доведат до гибел както на цивилизацията, така и на живота на Земята.

Вие ще научите кои са основите на нашия наистина сложен и величествен Свят.

Целият свят, космосът, това не е само една вселена, а много по-сложна система от матрични пространства. Нагледно ще ви бъде представено как се образуват пространствата-вселени и системите от пространства-вселени – метавселените. От метавселените се „събират” суперпространства от първи-пети ред, след това от шести и антишести, от които се състои „решетката” на матричното пространство."

Третият филм от поредицата „Космос” описва грандиозните съоръжения на Големия Космос – Матричните пространства.

Филмът е построен върху сравнителната характеристика на земните размери и гигантските размери на Космоса. Неговите размери са толкова колосални, че още не са измислени думи, които да опишат мащабите, съществуващи в Космоса, а тези, които се използват, за съжаление, не дават достатъчна пълнота на възприятията и разбиране на истинските размери на Космоса.

 

Термините и основите на графиката са рисунки, заимствани от теориите на Николай Левашов. За да бъде разбрана теорията, трябва да се прочетат книгите, които са достъпни за сваляне от сайта на автора.

 

Сайтът на Николай Левашов!

 

***

Още от и за Николай Левашов тук!

 

Филмът на руски тук:

Част 1

Част 2

Част 3

 

Филмът с български субтитри тук:

Част 1

Част 2

Част 3

Книгите на Николай Левашов в неговия сайт!

Книгата на Николай Левашов Неоднородная Вселенная (на руски език) тук:

www.phantastike.com/link/way/levashov_neodnorodnaja_vselennaja.zip

„Россия в кривых зеркалах” (призната от руски съд за екстремистки материал за антисемитска пропаганда и забранена за разпространение в Русия).

http://cs.rin.ru/files/WORLD/RussianStory.1.pdf

http://cs.rin.ru/files/WORLD/RussianStory.2.pdf

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02