Разкрий Свещения си договор - и го живей

25-26 април 2015

Зала "Дъга", ул. "Дъга" 39А, Горна баня, София

Водещ Петър Няголов

Свещеният договор е нашето неписано съгласие да работим за благото на хората и планетата, дадено преди да дойдем на Земята. В този смисъл той е Мисията ни в този свят. Нашето служене е строго индивидуално и съобразено с качествата и уменията ни. В новия курс „Разкрий Свещения си договор – и го живей“ постепенно разбулваме земната си Мисия, за да се очертае тя пред нас като качества, умения и дейности.
В първата част на първия ден задаваме въпроси, на които получаваме отговори с помощта на тялото. То ни сочи кои негови части участват в Свещения договор. Във втората част на първия ден отговаряме от собствения опит и самопознание, а в третата получаваме отговори чрез визии, дадени ни от нашите учители и водачи. Така пред нас се оформя нашият уникален начин за служене и взаимопомощ.
Във втория ден отделяме няколко часа за допълнителна работа. Тук ще обсъдим визии и сънища, свързани със Свещения договор, получени през нощта срещу втория ден. Ще направим рекапитулация на всичко получено до момента. Ще посочим преобладаващи съпротиви, характерни за конкретната група, които могат да пречат на реализацията на Мисията. Ще получим и финална насочваща визия от нашите водачи. Накрая ще активираме персонално за всеки един енергията на Свещения договор с послания от Висшата същност. Свещеният договор е съзнание, енергия, която е заложена в нас и затова може да ни разказва за себе си, а също и да бъде активирана. Целта на курса е участниците да си тръгнат с достатъчно натрупана информация, а също и с конкретно усещане за специфичната си Мисия на Земята. Някои ще разкрият с пределна яснота Свещения си договор, така че, ако все още не го живеят, да започнат активно да го претворяват и въплъщават в ежедневието си. Други ще трябва да тълкуват и "чувстват" в дните след курса получената информация, за да им разкрие тя постепенно или с внезапно прозрение смисъла на земното им съществуване. Трети ще разберат, че вече изпълняват Свещения си договор и трябва да продължат по същия път с повече увереност.

Кога: 25-ти април, събота, 10.00-17.00 ч.; 26-ти, неделя, 10.00-14.00 ч.
Къде: Зала "Дъга" на ул. "Дъга" 39А, Горна баня, София
Цена: 80 лв., включва храна и напитки
Водещ: Петър Няголов

Ето една обратна връзка от участничка в курса, която илюстрира какви могат да бъдат резултатите от него: "На този курс отидох с намерението да поема в някаква посока. И така и стана - добих ясна представа накъде искам да поема. Разбрах важни и неочаквани неща за себе си. Също излязоха важни неща за начина, по който искам да се свързвам с хората, макар че това не беше тема на курса. Когато изговарям изреченията от курса, усещам силата и енергията им. Усещам как работят в мен, сякаш ме пренареждат по някакъв начин. Убедена съм, че това е мощна вътрешна работа." Богиня Найденова
А една от участничките в Габрово, където проведох този курс за първи път, ми написа: "Семинарът беше едно великолепно пътуване към мен си."
Надявам се в този ден и половина да направим едри и незабравими стъпки към Себе си, към ближния и към Всичко, Което е.

Моля потвърдете участието си като ми пишете на адрес nyagоТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или ми позвъните на тел. 0888001224.

 

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Май 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02