Четене на енергията на чакрите

Тренинг с Амарга и Свабаво

20-31 май 2015

Bulgaria, Ambeliz hotel, Lozenetz

 

Всеки път, когато се срещаме с някого ние обменяме енергия , изпращаме и получаваме енергия или с други думи изпращаме и получаваме послания.
И обикновено не съзнаваме тази енергия, тази обмяна на послания, но знаем, че срещата с различни хора създава различни чувства в нас: с някой обичаме да прекарваме доста време.. с друг винаги е трудно, а пък с трети е толкова леко и весело.. с друг пък се чувстваме изсмукани и т.н.

Нашето физическо тяло се състои от енергия и е обрградено от аура, която е енергийно тяло от светлина. Във физическото тяло има 7 чакри, енергийните центрове, които подхранват физическото тяло и аурата с тяхната енергия. Всяка чакра носи различна енергийна реалност и ни помага да живеем по най-добрия възможен начин.Ако чакрата не работи добре или ако има блокаж това създава физически и психологически проблеми.

По време на нашия тренинг ще опознаем 7-те чакри и ще учим каква функция и качества има всяка една от тях . Ще започнем с отварянето на Сърдечната чакра, което ще ни приземи в любовта и състраданието и това ще е основата на нашата работа като човек ,които разчита енергията. Следващата стъпка е изследване на енергийната реалност на нашите собствени чакри, чрез работа с дишането, играта с цветове и изразяване. След това ще прехвърлим вниманието върху енергията, която се движи между нас и другите или между нас и група хора. Ще изследваме и начинът, по който възприемаме енергията -например чрез чувстване, виждане, чуване…По този начин ще се свързваме с интуицията и доверието ни в нас самите ще нарастне. И веднъж доверим ли с е на интуицията си , подкрепени от любовта и състраданието в сърцето, ние сме готови да четем енергията на друг човек.
Така стигаме до практикуването на това, да започнем дa усещаме енергиите като гледаме в различните чакри, като ги чувстваме или слушаме посланията, които стигат до нас. Всеки човек има различен начин да усеща енергията и е важно вие да знаете и да се доверявате на вашия начин.

Ще учим и изкуството на истинското слушане и споделяне. А да споделим това, което усещаме по подходящ начин винаги действа релаксиращо за другия , защото той ще се чувства видян. Любящото и грижовно присъствие винаги действа много трансформиращо и лечебно.
В края на процеса вие ще можете да давате цяла сесия по четене на чакрите на себе си и на друг човек .

Амарга и Свабаво ще водят тренинга по четене на чакрите заедно.И двамата обичат работата с енергия по различен начин. Амарга работи като Шамански лечител, а Свабаво като четящ енергията. И двамата имат свой уникален начин на работа, а заедно създават атмосфера на лекота, любов и дълбочина. Ако вие сте завършили обучение по Шаманско лечение, Рейки или друг фин метод на лечение този тренинг ще задълбочи познанията ви на познаващ енергията.

-----------------------Практическа информация:
ЗА КОГО:
В този тренинг могат да се включат хора, които вече са участвали в групи за себеусъвършенстване и са запознати с медитацията.
Тъй като тренингът ще е международен е добре да с е запазят места от рано и да не се разчита на последния момент, защото местата може да са свършили.
КЪДЕ:
Тренингът ще се проведе в хотел Ambelitz , Лозенец.
http://www.ambelitz.com/

КОГА :
20 -31 май 2015
Настаняване на 19 май . Напускане на 31 май следобед.
Тренингът ще е резидентен и ще е с продължителност 10 дена, като след първите 5 дена ще има един почивен ден и след това ще има още 5 дена . Така общо престоят е 11 дена.
КОЛКО :
Цена: 550 евро

Записването става с капариране на 50 % от сумата за групата и заплащане на пълната стойност на хотела.

НАСТАНЯВАНЕ И ХРАНА
Настаняването е на база двойна стая и включени три вегетариански ястия на ден е 45 лв. Цената за настаняване се заплаща едновременно с тази за семинара.
Общата сума за 11-те дена за хотел и храна е 495 лв.
При настаняване на 19сти - 540 лв.

ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ
За България – Бахуля ( Елвира)
0888 286 984 ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
За Русия - Пранада +7 (905) 211-08-46, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02