Целодневен фестивал на интегралния човек

В най-дългия ден на годината: ЗДРАВИ, ДУХОВНИ, ИЗОБИЛНИ И ВЛЮБЕНИ

21 юни 2015, 10.00-16.00

Голямата зала на Есенс център, ул. "6-ти септември" 37

Организирано от Лечение за България

 

Възможно ли е да обединим в себе си най-ценните и желани качества, за да сме наистина щастливи? Има ли такива хармонични личности или те ще възникнат в далечното бъдеще? Оказва се, че има и в най-светлия ден на годината ние ви предлагаме среща с тях. "Здрави, духовни, изобилни и влюбени" е фестивал на интегралния човек и този празник ще се случи като част от Движение "Лечение за България". Лечението не може да бъде частично, то е истинско, когато обединява всички аспекти на човека. Каним ви на едно истинско събитие за сливане на Дух и Материя, в което всички са насърчени да дадат най-доброто от себе си, да вземат това, от което имат нужда и да подарят на България своето единство!

ПРОГРАМА НА ФЕСТИВАЛА
10.00-10.30 ч. Валентин Колчев-Миро
Миро е собственик и мениджър на едър бизнес, последовател и познавач на йога и други форми на саморазвитие, застъпник и практикуващ на здравословния начин на живот. Владее контакта с Акашовите записи. С помощта на различни практики се е излекувал сам от тежки заболявания. Преподава и прилага в групови и индивидуални сеанси Себеинтегриращо дишане, чрез което се навлиза в разширено и „ускорено“ съзнание, което активира вътрешните сетива, отваря вратите към себепознание и осъзнатост, разрешава емоционални и здравословни проблеми, и подпомага личностната духовна реализация. Водещ е на духовни ритрийти, практики по йога и лекции. Има двама сина.
Неговата тема: „Дишането – връзка между Дух и Материя“
Практика: „Преодоляване на травми и блокажи, и нтегриране на личността чрез дишане“

10.30-11.00 ч. Атина Санториниу
Атина е известен духовен учител, който от много години преподава в различни държави и у нас. Надарена е с виждане за фините светове и енергии, което използва за благото на всички. Създател е на Център за духовно образование „Гайа“ и на известния курс-посвещение в четири нива „Как да отваряме и разчитаме Акашовите записи“, както и на други курсове. Провежда сеанси с Енергията на Нулевата точка по метода Енергийна матрица. Владее на майсторско ниво метода за емоционално балансиране „Цветните извлеци на д-р Бах“. Организира пътувания за големи групи от хора по свещени места в света. Атина е майстор на изобилието и манифестирането на мечтите си. Има една дъщеря.
Нейната тема: „Тайната на пълноценния живот“
Практика: Медитация върху Удовлетвореността

11.00-11.30 ч. Борислав Борисов
Борислав е основател и съсобственик на две семейни фирми за карнавални стоки и украси, и на една софтуерна фирма, като същевременно работи и в Ръководство въздушно движение на летище „София“. Владее контакта с Акашовите записи. Баща е на двумесечния Виктор. Борислав казва за семейството си: „Заспиваме в енергията на Акашовите записи, заспиваме в Бог, не искаме нищо, само благодарим“.
Неговата тема: „Дишай, работи и живей с ангелите“.
Ще проведе практика за увереност и изцеление с арх. Михаил и арх. Рафаил.

11.30-11.45 ч. Почивка

11.45-12.15 ч. Калинка Стайкова
Калинка е завършила икономика и аспирантура по управление на човешките ресурси. Управител и съ-собственик е на една от известните фирми в областта на полиграфията. Тя е Рейки мастер от традиционната система Усуи Шики Риохо и преподавател по тази система. Член е на международния Рейки Алианс. Калинка казва: „Рейки и бизнесът принадлежат към една и съща вселена“. Придържа се към здравословния начин на живот без да преминава в крайности. Тя смята, че вегетарианството трябва да дойде като резултат от развитието на човека, а не да бъде самоналожено. Има един син.
Нейната тема: „От фантома към реалния човек“.
Няма да има специална практика, но когато един Рейки мастер говори, Рейки енергията е в присъствието му, в думите му и в онези, които го слушат.

12.15-12.45 ч. Ясен Николов
Ясен е ренесансова личност, съчетала в себе си многобройни дейности и области: майстор е на метода Лечение с прана, който практикува и преподава, последовател е на Бхакти йога, международно известен учител по саморазвитие, който е водил и води занятия и практики в Англия, Шотландия, Русия, Франция, Германия, Австрия, Италия, Унгария, Хърватска, Гърция, Турция; предаванията му се слушат в над 100 страни всеки месец; застъпник е на лидерската култура в България; организатор е на благотворителна дейност, визионер, автор и съ-автор на събития, посветени на благото на България. Той е създател на поредицата от събития „Мисия България“ и съ-автор на движението „Лечение за България“. Ясен е представител на едно ново поколение, надарено с универсалност и глобално мислене. Има две дъщери.
Неговата тема: „Просветлението като Игра. Пътят ни в Лекота.“
А практиката, която ще води се състои от няколко тайни разкрития и медитативно упражнение.

12.45-13.15 ч. Обяд

13.15-13.45 ч. Ваня Стойчева
Ваня е майстор на контакта с Акашовите записи, основател на движението „Възраждане в Светлината“, автор и преводач на книги, лектор, водещ на серия практики по Възнасяне и приемане на Светлинните еволюционни кодове на Новото време. Провежда сеанси по разчитане на Акашовите записи, изцеление на духа и тялото чрез ангелски енергии, звук и интегриране на Висшия Аз; усвояване на новите модели за живот в благодат и хармония във всички сфери – физическо и душевно здраве, изобилие, творчество, взаимоотношения, връзки пламъци-близнаци. Професионален музикант – изготвя лични звукови портрети, които са като
индивидуална музика за медитация и „припомняне“ – един вид енергетичен подпис на душата. Изцяло посветена на Новите Енергии и еволюцията на човека в нов вид – homo luminus.
Нейната тема: „Интегралният успех като процес и състояние“.
Медитативна практика: „Осветляване на вътрешните ни съпротиви към успеха и интегриране на всички нива на благоденствие“.


13.45-14.15 ч. Явор Панталеев
Явор е завършил Спедиция, транспорт и логистика в Германия. Има магистратура по Организационно съвършенство. Управлява голяма българска логистична фирма с международна мрежа. През 2005 г. започва да се занимава със себепознание и самоусъвършенстване и това внася коренна промяна в светогледа му: от отявлен материалист той става духовноориентиран човек. Владее контакта с Акашовите записи, енергийния метод за лечителство и саморазвитие „Чи-аура интеграция“, работа с измеренията по метода „Старгейт“, Енергията на Нулевата точка. Обединил е всички тези методи в собствена система за себереализация. Явор е щастливо женен и има две дъщери.
Темата на неговата беседа: „Моят начин да привличам изобилие“.
Практиката е „Разходка в измеренията чрез чакрите за синхрон и реализация в живота“.

14.15-14.45 ч. Аида Марковска
Аида е духовен лектор, посредник и преподавател, както и организатор на многобройни духовни събития. Едно от тях е Лечение с ангелите, в което сама участва. Тя е Рейки мастер, владее контакта с Акашовите записи. Една от областите, на които се е посветила, е работа с предците и изчистване на родовата карма. Занимава се с изучаване и практикуване на кабала. Аида е мениджър на хотел „Его“ в Пловдив. Има една дъщеря.
Нейната тема: „Как да направим волята си наистина свободна. Разликата между свободна воля и свободен избор“.
А практиката е: „Откриване центъра на свободната воля“.

14.45-15.00 ч. Почивка

15.00-15.30 ч. Радина Сундари Дян
Сундари Дян е име, дадено й от нейния духовен учител в Индия. Радина е създател на RhythmSpace – градското пространство за медитации и на танцово-медитативната практика „Отвъд Ограниченията“. Шампион е на България по латиноамерикански танци. Майка е на две момчета и обича като майка едно момиче. Работила е в сферата на рекламата и инспирейшън маркетинга повече от 15 години. Изявява се като художник по костюмите на рекламни и PR събития, на телевизионни реклами и дори на един филм. Последното занимание рязко обръща живота й в съвсем друга посока. Отпътува за Ню Йорк, където посещава практики по 5 ритъма по метода на Габриелe Рот и се обучава при различни учители. Ще посвети своя половин час, за да запознае присъстващите с танцово-медитативната практика „Отвъд ограниченията“. В този танц-медитация няма стъпки и правила, иска се единствено да изразиш себе си спонтанно и свободно, преминавайки отвъд всички ограничения, които ти пречат да си този, който си.

15.30-16.00 ч. Петър Няголов
Петър е автор и водещ на различни курсове, сред тях „Разширение“, „Разкрий Свещения си договор и го живей“, „Партньорство“,„Себеотдаване“, „Обичай себе си“, както и на практиките „Свързване с Три полета – на здравето, изобилието и любовта“, „Разкриване на моделите, пречещи на изобилието, и как да ги преодолеем“, „Освещаване на връзката“ и др. Майстор е на контакта с Акашовите записи. Организира и води свещени пътувания по места на силата, а също и духовни ритрийти. От много години провежда индивидуални и групови енергийни сеанси за лечение и балансиране на всички тела. Интересува се от дълбоковкоренените ограничаващи и разболяващи нагласи, и как те могат да бъдат трансформирани. Съ-автор и организатор е на движението „Лечение за България“. Петър е автор на книгата „Аз обичам себе си – върховната тантра“. Има един син.
Неговата тема е „Събери парчетата на душата си“.
Практиката ще бъде групов сеанс с обединената енергия на Трите полета – на здравето, изобилието и любовта.

Регистрацията ще започне в 9.30 ч. Молим бъдете точни.
Вход: 20 лв. Тази входна такса е валидна, когато и да влезете на събитието.

 

You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02