24 август (неделя)от 10:30 до 16:00
Арт салон на радио Варна, бул. „Приморски“ 22 (до входа на Морската градина)
Семинарът е съкратен вариант на проведения вече няколко пъти едномесечен курс на същата тема в София, както и в онлайн формат.
 
Dusheven-mir

Водещ: Росица Вакъвчиева- психолог, автор на книгата: „ТИ си промяната“.

Независимо в какво положение се намирате, без значение какви са вашите страхове и колко дълбоко вкоренени са те, вие можете да ги трансформирате в душевен мир, доверие в себе си, щастие и удовлетворение!

Отзиви за предишните курсове „Душевен мир и увереност в себе си“ можете да прочете тук: http://sebepoznanie.com/topics/reviews-seminars/


Програма на семинара

1. Кое ни пречи да достигнем вътрешен мир и да изградим доверие в себе си? Осъзнаване на вътрешните бариери – негативни чувства, страхове, неизчистена болка, мисловни нагласи. Дискусия, анализ.
2. Методи за освобождаване на натрупаното негодувание, гняв и чувството за вина, освобождаване и трансформиране на страха и болката. Освобождаване на миналото, работа с Вътрешното дете. Прошката.
3. Промяна на нагласите, навиците и моделите на мислене. Позитивно мислене, благодарност. Приемане на себе си и света. Как да се научим да обичаме себе си?
4. Личностна трансформация – от жертва към уверен човек. Поемане на отговорност за себе си. Как да засилим вярата в себе си, да изградим самоувереност и по-добро самочувствие? Отношение към риска и провала. Взимане на решения. Промяна моделите на поведение.
5. Да открием вътрешния си център. Постигане на вътрешен мир и хармония със себе си и другите. Доверие към живота. Да се научим да живеем без вкопчване и зависимост от хора и обстоятелства. Егото като наш учител.
6. Как да разбера какво искам? Да изградим пълноценен съдържателен живот, който ни носи удовлетворение и радост. Етапи в процеса на промяната. Начини да се справим с негативизма и недоверието около нас. Съставяне на личен план, поставяне на цели. Постоянство и търпение.
7. Медитация „Вътрешен мир“.

* * *
 
Таксата за участие е 45 лв, но при заплащане до 20 август - цената е 35 лв.

* Участието става с предварително записване.

ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ НА: e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

след което ще получите обратен имейл с информация за начините за плащане. В имейла пишете трите си имена и телефон за връзка.

За повече информация:
телефон: 0898 457 469 – Росица Вакъвчиева
и тук: http://sebepoznanie.com/

You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Май 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02