Организира: ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО

29-31.08.2014г. (3 дни)

В края на жаркото лято, когато страстите прегарят, а Умът вече търси своя покой, ние ще преживеем тази трансформация с мощната енергийност на древното светилище Мадара и посредством утвърдени практики за успокояване на Ума и балансиране на Тялото. Тогава бурните емоции ще останат само спомен, който тихо ще напомня за себе си в подходящия момент.
МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: Вила Булгара-Еко; с. Кюлевча; на 2 км. от Мадара
ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0889 901 660; 0899 022 521 или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Заповядайте, заедно с нас, за да преживеете трансформацията и дълбочината на уникалния метод ГЕНЕЗИС, съчетаващ постигане на пълно физическо здраве, правилни социални отношения и духовно извисяване. Чрез практически задачи, игри и познавателни методи, ще постигнете желаните от вас цели още в рамките на семинара, но получените знания и усвоените практики ще ви помогнат да продължите по Пътя на своето усъвършенстване и в ежедневието си. Енергетиката на древното светилище, пазещо своите тайни, дълготрайно ще задържи посятото, докато покълне и даде плодове.

Заедно ще посетим свещени места от огромното светилище, известни само на запознати и ще разберем какви са били древните практики, извършвани на местата с най-силна енергийност.

Ще бъдем гостоприемно посрещнати във Вила Булгара Еко – мястото, на което заедно ще преминем през специално разработената интерактивна програма ГЕНЕЗИС, наредени около топлата камина в уютна зала. Целта на програмата е в приятна и комфортна обстановка, на силно енергийно място, чрез обединяването на физическото, социалното и духовното да се извърши реална трансформация в дълбочина. През цялото време ще имаме възможност да се наслаждаваме с всичките си сетива: на природата, на гледките, на храната, на красотата, а за по-чувствителните – енергийността на древния култов комплекс.

Всички знаем историята за Мадарския конник, но тя е много по-дълбока и интригуваща, много по-древна и мистична, отколкото пише в пътеводителите. Ние ще ви покажем оригиналното предназначение на светилището, което е с огромни размери и крие потайности, неразкрити досега. Тъй като в комплекса има все още активни съоръжения, практиките, които ще ви предложим, ще помогнат по-бързо да развиете своите заложби и да освободите своя скрит потенциал.

ДАТИ: 29-31.08.2014г. (3 дни)

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: Вила Булгара-Еко; с. Кюлевча; на 2 км. от Мадара

ЦЕНА: 195 лв.

Цената включва:

- две нощувки в прекрасната Вила Булгара-Еко
- две домашно приготвени закуски
- две вкусни вегетариански вечери с био-храна (с опция за допълнително поръчване на място)
- енергийни упражнения всяка сутрин
- три интерактивни занимания по метода ГЕНЕЗИС
- енергийни практики на местността Мадара

И още:

- на всеки участник ще бъде измерена аурата при пристигането във Вила Булгара-Еко, за да се провери настоящото му състояние.
- всеки ще се изследва с най-новия модел биоскенер, показващ над 200 показателя на тялото, като ще получи интерпретация на данните и съвети.
- за всички участници в семинара, ще има възможност да се използва спа-центъра на Вила Булгара Еко на преференциална цена

Цялата програма прочетете тук: http://bit.ly/madara4

С много Любов от
ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО

You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юни 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02