Семейни констелации с Джанака

Заповядайте на семейни констелации с ДЖАНАКА (Джак Пенърс) и усетете лечебното им действие в събота на 13/09/2014 10:00 до 17:00 ч


Адресът е: гр.София, йога студио Янтра, кв. Изгрев, ул. Незабравка 33

Цената за участие е 25, а за хората, които правят констелация, е 70 лв.

За повече информация и записване: 0886 301115 - Елица Грънчарова

http://janaka.in/bg_index_psychology.htmВ КАКВО СЕ ИЗРАЗЯВА ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА СЕМЕЙНИТЕ КОНСТЕЛАЦИИ?

„ Семейните констелации” са мощен метод за хармонизиране и лечение на напреженията в семейството и взаимоотношенията и постигане на мир с миналото, включително по отношение на травми от нашите родители и предишните поколения. Тези констелации работят на енергийно ниво и имат потенциал за много дълбоко изцеление.

След участие в собствена или в нечия друга констелация се наблюдават огромни положителни промени в хората.

Можете да изберете да работите с настоящ проблем или да излекувате нещо от миналото – може би нещо, което е било болезнено за дълъг период от време и желаете да сложите край и да го оставите зад себе си!

По време на констелация можете да получите задълбочени прозрения и разбиране, които да ви позволят да интегрирате и да се освободите от стари рани.

За метода: семейната констелация е скулптура, която описва хората, динамиките и взаимовръзките в семейството. Целта на констелацията е хармонизиране и въвеждане на ред в системата. Чрез това животът и условията, при които живее участникът, а често и тези, с които той е свързан – ще се подобрят съществено. Системната констелация представя начинът, по който вие виждате вашия свят в момента.

По време на работата вие избирате други участници, които да представляват членове от вашето семейство и ги подреждате така, както виждате тяхната взаимовръзка един с друг. За да си представите за какво става дума, просто сравнете констелацията с шахматна дъска, на която подреждате фигурите. След като поставите всеки на мястото му, започвате да наблюдавате отстрани. По този начин получавате нова перспектива за реалността, в която живеете. Само по себе си това носи огромна трансформираща сила. В хода на констелацията ползваме един феномен, известен като „поле на познанието”. Участниците в констелацията започват да чувстват и мислят като хората, които представляват. Чрез въпроси към тях и към този, чиято констелация се разработва, както и чрез преподреждане на скулптурата, могат да се постигнат нови прозрения и да се хармонизира системата. В края на констелацията се създава нова „Вътрешна реалност”! След като този нов начин на виждане на света се създаде, участникът открива, че условията на живота му са се подредили спрямо тази нова „Вътрешна реалност”.

"Когато промениш начина, по който гледаш на нещата -
нещата, които гледаш, ще се променят!" - Тао

В моята клинична работа с пациенти, както и в семинарите ми, съм открил, че лечебния потенциал на семейните констелации няма аналог. В ръцете на способен терапевт, констелациите са извънредно мощни, полезни и променящи живота. Участниците си тръгват с незабавни и дълготрайни ползи!

Джанака (Жак) Пенърс

Писател, музикант, певец, автор на песни, продуцент, психолог и фасилитатор.
Джанака Пенърс е роден в Холандия и от ранна възраст проявява голям интерес към източната философия и практиките за човешко усъвършенстване и развитие. Практикува ученията на йога от 30 години.
Кариера: университетска степен по маркетинг, работи като международен маркетинг експерт и бизнес консултант в продължение на 20 години. По-късно изучава спиритуална психология.
Придобива магистърска степен по спиритуална психология в Университета Санта Моника през 2003 г., а през 2009 г. завършва двугодишно обучение за провеждане на системни констелации в Институт Интегралис в Хамбург, Германия.
През последните 10 години работи като терапевт, консултант и фасилитатор в разнообразни уъркшопове по личностно развитие. Работи и като креативен терапевт, системен терапевт и групов терапевт в най-напредналата клиника по спиритуална психология в Германия: Хейгенфелд Бад Кисинген (Heilgenfeld Bad Kissingen).Тук той провежда констелациите с пациентите, музикалната терапия и психо-образователните обучения.
Наскоро Джанака започна да провежда уъркшопове по програма, разработена от самия него, и в момента пише книга, в която описва своя опит в областта на психо-генеалогията. Неговата книга „Невидимите наследства“ ще бъде публикувана през пролетта на 2013 г.
Той също е и талантлив музикант. Преди 2 месеца издаде два нови диска със собствени песни, които представи със своята група на живо на турнето си в САЩ през август на фестивала Лилафест Енсинитас (Lilafest Festival Encinitas), както и на няколко други фестивала в Калифорния.
Той следва своето собствено Пепеляшкино преживяване във всяка гореспомената област и може да сподели с участниците своя опит за това как да отворим врати за да навлезе магията в нашия живот. Неговата енергия е позитивна, вдъхновяваща, окуражаваща и много земна..

Фейсбук страница на събитието: https://www.facebook.com/events/908759672486396/


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02