Лечебен празник с Мастър Тимъти Данфи

5-10 ноември 2014

Български Рейки център и Горна баня, ул. "Дъга" 39 А

По традиция нашата страна отново ще бъде поле за лечебните енергии на Мастър Тимъти Данфи от САЩ, който ще ни гостува в началото на месец ноември.

 

Мастър Данфи донесе и разпространи в България уникални енергии, които вече стотици хора използват за саморазвитие, за лечение и самолечение. ТОЗИ ПЪТ ТИМЪТИ ЩЕ ПРИЛОЖИ НОВИ ЕНЕРГИИ, В КОИТО Е БИЛ ПОСВЕТЕН НАСКОРО. За тези, които сега ще чуят за него, нека кажем, че той е основател на енергийния метод и философия „Чи-аура интеграция“, използван за лечение и себереализация. Тимъти лекува и преподава в САЩ, Дания, Австрия, Гърция, Турция и, разбира се, в България. През 2006 г. с помощта на своя метод той извърши у нас забележителни освобождавания от емоционални травми и вкоренени негативни емоции. Аз бях свидетел, участник и облагодетелстван от тези освобождавания и оттогава заедно с Български Рейки център го каним всяка година по няколко пъти. Отзиви за работата му могат да бъдат прочетени в http://gaiabulgaria.com/index.php?see=Timothy_Feedback&nid=54

Какво ще се случи от 5-ти до 11-ти ноември, когато Мастър Данфи ще ни гостува:

ЛЕЧЕБЕН ПРАЗНИК. Това е традиционно събитие, организирано от мен, в което винаги работят няколко лечители. За първи път в него ще участва чуждестранен лечител. Двамата с Тимъти ще обединим лечебните енергии, с които работим от години, за изцеление на емоции и тяло чрез освобождаване от емоционални травми и болестотворни модели. В първата част ще изнесем беседа на тема „В търсене на емоционално равновесие“, в която ще представим и методи за балансиране на емоционалното тяло. Във втората част ще насочим високовибрационни енергии към залата и присъстващите ще могат да се отпуснат в лечебното поле, което ще създадем всички заедно. Хора, нуждаещи се от лично внимание, ще имат възможност да седнат отпред и да получат индивидуално лечение от двама ни. Груповите лечебни сеанси, както мнозина знаят от личен опит, са дълбокопроникващи и понякога имат моментален ефект. В третата част ще има споделяне и ще отговорим на въпроси.
Кога и къде: 5-ти ноември, сряда, от 18.30 ч. в залата на първи надпартерен етаж на ул. „Златен рог“ 16 (“Златен рог“ е срещу Японския хотел и свързва бул. „Черни връх“ и бул. Джеймс Баучър“)
Вход: 10 лв.

БЕСЕДА С ГРУПОВ ЕНЕРГИЕН СЕАНС. В нея Тимъти ще приложи метода „Чи-аура интеграция“ за лечение, облекчение на физически и емоционални болки, и усилване на личното аурно поле.
Кога и къде: 6-ти, четвъртък, от 18.30 ч. в Български Рейки център, кв. „Изток“, ул. „Райко Алексиев“, бл. 92, вх „Б“, ап. 13.
Вход 5 лв.
За записване звънете на Екатерина Стоянова, тел. 0888764542.

ЛЕЧЕБНИ СЕАНСИ, ИНДИВИДУАЛНИ И ГРУПОВИ. Това са дълбоковъздействащи преживявания, както знаят стотици хора у нас, които освобождават, балансират и изцеляват. Въздейства се на всички нива, вкл. физическото.
Кога и къде: 7-ми, петък и 10-ти, понеделник, от 10 до 18 ч. в Български Рейки център, кв. „Изток“, ул. „Райко Алексиев“, бл. 92, вх „Б“, ап. 13.
Продължителност на сеансите: 1 час. Цена на индивидуален сеанс: 80 лв. Желателно е да проведете поне три сеанса за по-пълен ефект. Вход за участие в групов сеанс с поне 4 човека: 30 лв. Мастър Данфи ще използва нови енергии, които ще „донесе“ за първи път в България.
За записване звънете на Екатерина Стоянова, тел. 0888764542.

ИНИЦИАЦИЯ С ОГНЕНИЯ ДИАМАНТ, I и II ниво. Огнения диамант е мощна енергия, свързваща повърхностното ежедневно съзнание с дълбочинния Аз. Служи също за лечение и саморазвитие.
Кога и къде: 7-ми, петък и 10-ти, понеделник, от 10 до 18 ч. в Български Рейки център, кв. „Изток“, ул. „Райко Алексиев“, бл. 92, вх „Б“, ап. 13.
Продължителност на инициацията: 1 час. Цена: 120 лв.
За записване звънете на Екатерина Стоянова, тел. 0888764542.

КУРС „СЛИВАНЕ НА СЪРЦЕТО И ДУШАТА, I и II ниво“. Върховната цел на метода „Чи-аура интеграция“ е свързването на нашето човешко Сърце с Божествената ни Душа. Това се постига като се трансформират емоционалните травми, задържани в тялото, отрицателните вярвания и всяка негативност, която ограничава връзката ни с висшите вибрации на Любовта и Светлината. Мастър Данфи ще използва и предаде новите енергии, в които е бил посветен неотдавна.

Кога: I ниво - 8-ми ноември, събота, от 10.00 до 18.00 ч.

II ниво, 9-ти ноември, неделя, от 10.00 до 18.00 ч.

Къде: Горна баня, ул. „Дъга“ 39А.

Цена на ниво: 120 лв.

Участие в двете нива: 220 лв.

Участвалите в предишни курсове на Мастър Данфи, могат да присъстват срещу 100 лв. на ниво.

За записване звънете на Петър Няголов, тел. 0888001224.

Имах възможност да изпитам новите енергии, с които Тимъти ще работи този път у нас. Видяхме се с него по скайп и още докато разговаряхме, почуствах благодатното им въздействие, което се засилваше с всеки миг. Резултатът е чувство за свобода, лекота и равновесие. Силно препоръчвам среща под всякаква форма с Тимъти Данфи – дори само за разговор, защото където и да е, каквото и да прави, той разнася със себе си здраве и благодат.

Събитието във Facebook


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юни 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02