15-16 ноември
С удоволствие ви каним на едно вълшебно приключение – двудневен семинар в град Пловдив, на тема: „Открий вътрешната си сила“.
Водещи на двудневния семинар: - Росица Вакъвчиева - психолог, лектор, създател на сайта http://sebepoznanie.com/, автор на книгата „ТИ си промяната“;
- Марияна Анастасова - лектор, консултант по позитивна психотерапия, създател на сайта http://www.poznanieto.net/, писател.

ПРОГРАМА:
Събота- 15 ноември (10.00 -16.30 часа) ... 10.00 часа – 1. Начало на семинара, запознаване.
2. Комплекс „Зареждане с енергията на природата”, който включва цигун и други енергийни упражнения (носете си удобни обувки, които да сложите по време на упражненията).
Цигун са китайски енергийни упражнения за задвижване на енергията по специални пътища в тялото, така че то се хармонизира и повишава своята жизненост и устойчивост. Упражненията не са сложни, нито силови, нито са натоварващи. Те са плавни движения, насочени към балансиране на енергията в тялото.
3. Семинарна част с водещ Росица Вакъвчиева, на тема: „Принципи на вътрешното спокойствие и равновесие“ Ще се запознаем с прости истини и принципи, усвояването на които ще ни помогнат да променим нагласите си за света и да трансформираме живота си към по-добро. Ще овладеем изкуството, независимо от обстоятелствата, да запазваме вътрешното си равновесие и да се радваме на всеки миг. Ще се научим да внасяме ред в хаоса на мислите си и живота си, да чуваме интуицията си и да живеем в съгласие със себе си. Ще се запознаем с техники и практически упражнения за постигане на спокойствие и душевно равновесие. Ще поговорим за тайната на хармоничните взаимоотношения и пълноценните връзки.
Ще завършим с Медитация „Вътрешен мир“.
13.00 – 14.00 часа- Обяд.
14.00 часа – Семинарна част с водещ Марияна Анастасова на тема: „Здравето в нашите ръце”
Чудото, наречено су джок и други техники за постигане на здраве и хармония. На какъв език говорят нашите тела? Защо гневът уврежда черния дроб, а радостта укрепва сърцето? Кои емоционални модели какъв физически дискомфорт създават в тялото? По какъв начин здравословните проблеми отразяват чертите от нашия характер? Упражнения и практики за получаване на отговори от нашите тела на въпроси от всякакво естество      Връзката емоции-органи-меридиани-чакри. Кой живее във вашите чакри? Как да използваме силата на цветовете, за да изцеляваме не само здравословни проблеми, но и житейски ситуации и взаимоотношения.
Неделя- 16 ноември (10.00 – 16.30 часа)
10.00 часа 1. Започваме с комплекс „Зареждане с енергиите на природата”, който включва отново цигун и други енергийни упражнения (носете си удобни обувки, които да сложите по време на упражненията).
2. Семинарна част с водещ Марияна Анастасова на тема: „По пътя на осъзнатото сътворяване, принципи и техники за управление на личната реалност“.
Законът за вибрацията-весдесъщ и неотменим- как да работим с него и как да управляваме вътрешните процеси, които предизвикват външните проявления под формата на събития, обстоятелства и взаимоотношения. Седемте тайни на сътворяване на собствената реалност. Никога повече няма да изживявате себе си като „жертва на съдбата”, защото ще знаете, че „съдбата” всъщност е това, което казвате, правите или мислите      Къде се извършва процеса на сътворяване и управляем ли е той? Кои са най-бързите начини за повишаване на енергийното ниво, така че, постигайки една по-висока честотата на излъчване, да привличате само подобни на нея високочестотни ситуации, състояния и хора.
13.00 – 14.00 часа- Обяд.
14.00 часа – Семинарна част с водещ Росица Вакъвчиева на тема: „Мотивация и вяра в себе си“
За да постигаме успех и да реализираме мечтите си, за да отключим скритите си резерви и да превърнем живота си в едно чудо, ни е нужно едно – мотивация и вяра в себе си. Как да открием вътрешните и външни стимули, които да ни мотивират във всеки един момент? Как да мотивираме себе си и да поддържаме мотивацията си? Методи и техники за справяне със страха от провал (от допускане на грешка, от загуба, изоставяне) и да развием увереност в себе си. Как да разбера какво искам, каква е моята цел, защо го искам и какво ми е нужно, за да го постигна?- упражнения за откриване посоката на действие, отриване на смисъла в живота ни и нещата, които карат душата ни да пее. Как да повярваме в себе си и да се превърнем в победители? Как развием волята си и да проявим постоянство? – техники за справяне със съмненията, нетърпението и вътрешните ни бариери. Тайната за взимане на решения. Да изградим своето щастие- поставяне на цели и съставяне на план с конкретни задачи и стъпки за постигането на желаното.
Завършваме с Медитация „Вяра в себе си и живота“.
...................................................................................................
Таксата за  участие е 100 лв. при записване и заплащане до 12 ноември,  и 150 лв. след тази дата.
ПОДАРЪЦИ ЗА УЧАСТНИЦИТЕ В СЕМИНАРА!
Всеки участник ще получи НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО:
- една лична консултация по имейл с лектора, който си избере, може и с двамата; - талонче за отстъпка 20 процента от цената на следващ семинара на Росица Вакъвчиева или на Марияна Анастасова, който той желае да посети; - две от чудесните медитациите, използвани в семинара.
♥ Участието става с предварително записване. Побързайте да го направите!
ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ НА:
– e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. след което ще получите обратен имейл с информация за начините за плащане. В имейла пишете трите си имена и телефон за връзка.
За повече информация: телефон: 0898 457 469 – Росица Вакъвчиева и 0878 558 810 – Марияна Анастасова или тук: http://sebepoznanie.com/


Фейсбук страница на събитието: https://www.facebook.com/events/550975041714777/?ref_newsfeed_story_type=regular&source=1

You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юни 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02