УЧИЛИЩЕ ПО ЩАСТИЕ е отдавна известно с това, че подкрепя и самото то се развива като ДУХОВЕН БИЗНЕС - съчетание на съвремения вид на духовност със съвременния вид бизнес.

До скоро думите "бизнес, пари, печалби" бяха "мръсни думи" в речника на хората от новата епоха. Те приемаха заплащане под формата на подаръци, по  ценоразспис "колкото дадеш", очакваха благодарности и признание и това им бе достатъчно... Но... времето лети и хората се развиват. Истински отдадени на тези дейности, разбраха, че вече не могат да се занимават с тази си мисия "между другото" или под формата на хоби. За да напреднат имаха нужда от цялото си време и енергия и избраха за бъдат професионалисти. А професионализма стурва пари. Това знач...и и заплащане на собственото си развитие, купуване на книги, участие в семинари и т.н. "Мечтите струват пари" - ми каза моята учителка Натали Бен Давид и аз ѝ се ядосах, но днес знам, че това е точно така.
За това......та-ран-там-там... ПО ЕЖЕГОДНА ТРАДИЦИЯ
УЧИЛИЩЕ ПО ЩАСТИЕ ПРЕДЛАГА ПОДАРЪК!!!! 10 ТРЕНИРОНЪЧНИ РАЗГОВОРА С ВИКТОРИЯ ЛЕВИ-РЕУВЕН (дългогодишен бизнес треньор) ЗА СЪЗДАВАНЕ НА НОВ  ИЛИ РАЗВИТИЕ НА  ВЕЧЕ СЪЩЕСТВУВАЩ ДУХОВЕН БИЗНЕС.
ПОДАРЪК НА СТОЙНОСТ 600 ЛВ.
*Какво се изисква от вас за участие? - да изпратите вашата бизнес презентация на имейл Victoria Levi-Reuven victoria.happinessschool@g>mail.com   * разговорите се провеждат по скайп, така че може да бъдете във всяка точка на света, в който има интернет; * разговорите се провеждат един път седмично по 60 минути в постоянен ден и час, избран предварително, удобен и на двете страни.
За въпроси и подробности  - тук или на горепосочения имейл. Бъдете дръзки, смели, сръчни, радостни и духовни. Не пропускайте шанса си!
КРАЕН СРОК ЗА  ИЗПРАЩАНЕ НА ИМЕЙЛИ - 31.12.14 Г. ИМАТЕ ЦЕЛИ 3 СЕДМИЦИ ЗА ТОВА.

You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02