Практически семинар „Самоконтрол за постигане на успех“

25 януари 2015, 10.00-16.30

Есенс център – София, на ул. „6ти септември“ 37

Организирано от Роси Вакъвчиева (Себепознание)

Нека Новата 2015 година бъде едно ново начало – да поемем отговорност за себе си и да изградим щастлив и успешен живот – какъвто заслужаваме!

Водещ на семинара: Росица Вакъвчиева – психолог, консултант, създател на Себепознание.com, автор на книгата “Ти си промяната”.
Независимо дали се стремим към голяма или малка цел, дали стремежът ни е собствен бизнес или искаме да отслабнем, да откажем цигарите, да променим някои вредни навици, черта от характера си или да се освободим страха- ние желаем усилията ни да се увенчаят с успех и да кажем: „Успях, справих се!“

Постигането на всяка наша цел е успех! Но какъв е ключът за успеха?

Със сигурност, за да постигаме целите си, са ни нужни желание, решимост, самоконтрол, вяра и вдъхновение. Как да управляваме себе си така, че да постигаме успех?

♥ „Самоконтрол за постигане на успех“ е синтезиран вариант на разработена програма за едномесечен курс (можете да прочетете за едномесечния онлайн-тренинг ТУК ), която ни помага стъпка по стъпка да опознаем скритите си механизми и да се научим да управляваме себе си, за да постигаме целите си.

Това е семинар за усъвършенстване на волята, за развитие на вярата в себе си и отключване на потенциала.

ПРОГРАМА на семинара:

Какво ни пречи по пътя към постигане на желаното и да завършваме успешно започнатото? Какво е самоконтрол и защо ни е толкова трудно да контролираме себе си?

Самонаблюдение – да опознаем себе си – своите възможности, слабите си страни, скрити механизми и възприети модели на поведение и реагиране. Използване на силните ни страни. Как да бъдем господари на себе си? Практически упражнения.

Как да развием волята си и да се справим с борбата между двете ни същности? Видове воля и начини за развитие. Трениране на самоконтрола. Техники и практически упражнения.

Принципи на успеха. Стратегии на успелите хора. Поставяне на цели. Организация, определяне на приоритети, планиране. Откриване на възможности за реализиране на целите. Как да разширим съзнанието си, да разчупим рамките и да проявим креативност в начина си на мислене?

Пречки по пътя на успеха – съмнение, отчаяние, нетърпение, разочарование, липса на възможности. Методи и стратегии за справяне.

Провалът – част от успеха. Как да променим старите си навиците – търпение и баланс. Справяне със страха от отхвърляне, от неодобрение, от критика, от риска или от това да изразиш себе си.

Как да преодолеем мързела, отлагането и разсейването. Справяне с блокажите, умората и изкушенията, отклоняващи ни от пътя.

Вяра в себе си и в успеха. Вземане на решения. Разум и интуиция, постигане на вътрешна яснота. Отключване на вътрешния потенциал и откриване на скрити способности. Решимост, действие и постоянство по пътя.

Управление на себе си – на емоциите, ума, поведението. Изграждане на успешен живот и управлението му. Как да мотивираме себе си, да черпим вдъхновение и енергия от вътрешните си ресурси и да вървим напред. Ред и перфекционизъм – постигане на баланс.

Аудио Медитация „Вдъхновение и баланс“.

............................................................................................
Таксата за практическия семинар е 50 лв, но при заплащане до 22 януари може да се възползвате от отстъпка и цената ще е 40 лв.

*** Участието става с предварително записване.

ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ директно във формата по-долу:

https://app1.emailinvest.com/f/463/540px

– или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. след което ще получите обратен имейл с повече информация и начините за плащане. В имейла пишете имена си и телефон за връзка.

За повече информация: телефон: 0898 457 469 – Росица Вакъвчиева
или на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02