Когиталност: Всичко, което Е! - 4-дневен разширен семинар

28 февруари - 3 март 2015

Четири дни теория и практика Когиталност = четири стъпки към промяната вътре в теб, към свободата да твориш осъзнато живота си...

Кога: 28.02.2015 - 03.03.2015г. от 10:00ч до 18:00ч

Теория от Когиталността е уникална българска теория (и същевременно позитивна ежедневна практика), а семинарът е едно приключение, в което всеки един участник ще може да изпита на практика пътуването във времето чрез футуро-ретроспективната методика (регресия и прогресия, които се правят в залата между участниците), да усети огромната информация от сънищата и отключването на енергийните възможности… Всеки участник разбира и това, че материя няма, че всичко е енергия. И което е по-важно – осъзнава, че тази енергия е мисловност (когиталност) и тя се проявява чрез самите нас.
За да се изпълни на практика девизът на Теория от Когиталността – „Всяка пешка става цар!“

Всеки участник получава индивидуална тетрадка-дневник "Когиталност", значка "Когиталност" и диск с всички упражнения, които ще бъдат представени на семинара: 4 уникални медитации – 1. ДНК активация, 2. “Когиталност – връзка с всичко, което Е”; 3. Уводна и 4. Дълбинна медитация за навлизане във възможностите на епифизата (третото око); запис на пълната презентация на семинара; методика за постигане на (авто)регресия и (авто)прогресия – стъпки за реализиране на процеса (без хипноза) – приложение на метода ще има на самия семинар.

ПРОГРАМА

ДЕН 1. Що е Когиталност? Информация, Енергия, Илюзия и Действителност.
Илюзорна същност на сетивата и материята. Що е когиталност и енергия? Парадокси на време-пространството.
Защо и как всичко се случва „единствено в нашите глави“? Как и защо можем да творим света, в който ЖЕЛАЕМ да живеем?
ДНК - код на възможностите. Вълнова генетика и най-новите й открития. Институт Хартмат, значение на емоциите.

Етимология, значение на думите и възможности за трансформация.
Медитация за активиране на ДНК - вибрационно въздействие върху ДНК структурите с цел отключване на творческите и интуитивни възможности, креативния поток, премахване на стреса и съмненията, подмладяване.

ДЕН 2. Що е Его? Научни, психологически и езотерични принципи на овладяването му.
Егото представлява ментално защитно поле, върху която „наслагваме“ своите филтри (мироглед, базиран на опитност). Те влияят върху собствения ни потенциал и знание до момента, в който бъдем поставени пред избора... свобода или сигурност.

Принципи на трансформация на филтрите:
- приемане посланията от когиталността;
- честност;
- търсене на възможности - цел и концентрация;
- готовност за промяна; търпение.

Акашови записи – практически умения за навлизане в записите… – енергиен отпечатък на всяка мисъл, действие, емоция и опит, случвали се някога във време и пространство… Акаша е „звукова и светлинна вибрация на мисловността“ (когиталност).

Сънищата… Как да запомняме сънищата си и да тълкуваме посланията? С какво ни помага това? Как да сънуваме осъзнато и да се връщаме в сънищата си, за да люботворим „ежедневието“ си…? Защо са ни необходими индивидуални речници на сънищата, какво представляват те…?

ДЕН 3. Епифизата (третото око) – ключ към необятните възможности
Практически упражнения за получаване на информация от когиталността, активиране на кундалини, лечителски и „паранормални“ възможности.
Медитация Когиталност - трето око.

ДЕН 4. Паралелни реалности. ФРМ – футуро-ретроспективна методика (Регресия) – практическо приложение.

За ретроспективна медитация се говори още в древните практики на йога. Днес този метод е по-известен като регресия или регресионна терапия („терапия на миналите животи“), която официално е призната за наука. Способност за навлизане в “нулевата точка” и получаване на информация в “минали” и “бъдещи” прераждания дава наименованието “футуро-ретроспективна” методика…
Финална медитация "Връзка с всичко, което Е!"

Още за теорията и практика “Когиталност” вижте в двучасовия филм “Когиталност – всичко, което Е!” – един филм, който “потроши всички възможни рейтинги в научно-документалното кино” /цитат от статия в kmeta.bg/: https://www.youtube.com/watch?v=hVR8pJ-rYu4

ЛЕКТОРИ:
ivomir– 51 г. – завършил физика (квантова електроника и лазерна техника) – СУ “Климент Охридски”. Писател, когиталист, обединител.
Eми Стойчева – 26 г. - завършила психология – СУ “Климент Охридски”. Редактор, когиталист, подредител.

За въпроси и допълнителна информация, моля пишете на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
тел: 0888 711 880; тел: 0889 1 3434 1.

ВАЖНО: Местата се запълват според реда на записване!


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юли 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02