Пробуждане на Озареното Сърце - активиране на Мер Ка Ба с Пламен Топузов

19-22 март 2015

Студио за Танци и Йога " Сътворение", Бургас

 

С радост и любов в сърцата за пореден път в Бургас, ви каним да се присъединете към нас на четиридневното магическо пътешествие наречено „Пробуждане На Озареното Сърце“ , световно известният семинар на Друнвало Мелхиздек. Този семинар беше даден на човечеството в оригиналния си вид през 2011 година, когато според Възнесените учители, ние вече бяхме готови да активираме Мер Ка Ба чрез сърцето от вибрацията на Любовта. Човечеството е готово да премине от полярната реалност на мозъка към Единството на Сърцето.
Доверете се на своите чувства, ако те ви шепнат, че сте готови да преминете към тази последна и най – важна фаза на Възнесението, което вече започва с пълна сила, то вие вече знаете, че пътя, който сте следвали е довел до това, което сте търсели.
Семинарът е създаден, за да направи три главни неща:
1. Да ви пробуди и да си спомните кои сте всъщност,
2. Да си припомните как всичко е създадено чрез сърцето –от атоми до хора, до съзвездия, Галактики и цялата Вселена, и каква е нашата роля във всичко това,
3. Да си спомним и най – вече осъзнато да сътворим и да заживеем чрез вибрацията на Любовта, една нова реалност на хармония с Майката Земя и Създателя.
Препоръчително за семинара е да се прочетат някои от книгите на Друнвало Мелхиздек:
„Да живееш в сърцето“ , „Цветето на живота“ 1 и 2 част , „Змията от Светлината“.
Разбира се не е нужна някаква специална подготовка, четейки тези редове вие вече сте стигнали до където трябва. Просто трябва да се вслушате в сърцето си и да проявите кураж, за да го последвате.
Очакваме ви, за да прекараме едни интензивни 4 дни заедно в уютната обстановка на Студио за танци и йога „Сътворение“, под ръководството на Възнесените Учители и със закрила от най – чистата вибрация на Любовта и Светлината.
Ще ви бъдат дадени специални маски, които са нужни за активиране на Третото Око (епифизата) . За ваш комфорт ще бъде осигурен бюфет, който ще разполага ежедневно с плодове, ядки, бисквити, вода и чай.
Семинарът продължава от 09:00 до 18:00 часа всеки ден, затова чувствайте се свободни да донесете с вас всичко, което ще ви предразположи да почувствате уюта на домашната обстановка. (лични термосчета за вода и чай, комфортни дрехи, одеяла и приспособления).
Вашата инвестиция е 444.00 лева. За да бъдете участници в това вълнуващо пътуване е нужно да заявите участие, като потвърдите тук и като заплатите капаро от 111,00 лева. Останалата сума се заплаща в деня на семинара.
Цената за тези, които за втори път ще бъдат с нас е 333.00 лева, а тези които са за трети /ако има свободни места/ са добре дошли с вход свободен. Нужно е само да вземете със себе си маските.
Телефон за контакт: 0888767636 - Мариана
За да се свържете с Пламен при каквито и да е въпроси и съмнения може да ползвате:
Facebook: Plamen Topuzov
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Skype: plamentop80
Тел. 0885552568; 0899755525
Светлина и Любов,
Пламен Топузов

 

Ето информация и за Пламен:
Името ми е Пламен Топузов. Роден съм на 10 април 1980г. в България. Част от детството си прекарах в Сибир, където духът ми се пробуди за свободата и съзнанието ми започна да се стреми към непрекъснат растеж. Като дете индиго, което след това растеше по времето на социализма в България, се чувствах притиснат от системата. Но съдбата ми поднесе шансът да продължа своето земно обучение на Запад, където хората за времето си бяха по – свободомислещи. Лондон беше моето ново предизвикателство, което продължи 12 години. Там имах възможност да опозная материалния свят в дълбочина, което в по – късен етап ми помогна да надскоча материята и да се обърна навътре към себе си, където се срещнах с моите духовни Учители. Благодарение на този ход, заложен в моята съдба, успях да усъвършенствам чужд език, да се срещна с много интересни хора, да обиколя много държави и да опозная различни култури. В последствие разбрах, че аз съм следвал път, който е имал за цел да ме срещне с Друнвало Мелхизедек. Среща, която промени целия ми съзнателен живот многократно.
Преди физическата ми среща с Друнвало имах възможност да почерпя от древното знание на маите директно от някои от техните старейшини. През декември 2012г. бях с група пилигрими за церемония по случай посрещането на новия цикъл. Прекарах няколко дни с дон Педро Пабло, главният и най – уважаван старейшин на маите. Присъствах на интересни лекции и още по – вълнуващи ритуали. След тази церемония, чествахме още една предвождана от друг старейшин на маите – Хумбатц Мен. Той проведе церемония по посрещането на ерата на Водолея с един от Дванайсетте Автентични Кристални Черепа. През следващата година прекарах 10 дни е друга част на Мексико с Друнвало Мелхизедек, където завърших обучението в „Школата по Припомняне“ и получих сертификат, който ми даде право да провеждам семинара „Пробуждане на Озареното Сърце“. Разбира се аз никога не съм забравял, че винаги има една стъпка нагоре към Просветлението. Затова продължих да се развивам в сферата на Рейки. Също така се впуснах в задълбоченото изучаване на древното знание, което дава „Училището на Образите“ като взех участие в семинар, проведен от основателката на училището Катрин Чеймбърс. В следствие на всички мои активни усилия през последните няколко години в медитация получих знание за древна форма на лечение от великата Атлантида. Лечение, което балансира и усъвършенства чакрите чрез Светлина, в следствие на което се премахва енергийно було около физическото тяло на човека, което му пречи да види истинската действителност. Също така лечението прави корекции в менталното и емоционалното тяло като освобождава от определен брой такива травми.
Тогава си спомних , че най-важното е да следвам сърцето си.Това ми помогна да преоткрия пътя си. Взех решението да оставя малък, но успешен строителен бизнес в Лондон, на който бях посветил много голяма част от времето си прекарано в Англия. Спонтанно и от сърце почувствах, че е време да се завърна в България и да споделя с всички вас, деца на Светлината, древното знание на „Пробуждане на Озареното Сърце“ - активиране на Мер Ка Ба чрез сърцето, за да може с обединени усилия да издигнем вибрацията на Майка България. Като по този начин да постигнем единство като народ и да работим заедно, за да може да се сбъднат пророчествата,за да дойде Златният век на Земята.


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Май 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02