Онлайн курс по медитация "Силата в теб" (четири модула)

20 март - 10 април 2015

Интернет

За медитацията всички сме чели, чули, опитали… На някои им се получава лесно, други смятат, че не могат да го правят. Различна опитност при различните хора е нещо напълно обичайно, когато става дума за това. И макар да има някои основни правила, истината е, че точни рецепти няма.

Медитацията всъщност е онази чудна магическа пръчица, с която проявяваме всички неща. Независимо дали го съзнаваме или не, много пъти през денонощието, ние медитираме. Когато сме се замислили и си представяме разни неща, когато разсеяно слушаме събеседниците си, когато отпуснато шофираме, когато сме потънали в любима песен, и в още много други ежедневни моменти.

Медитацията е получаване на отговори, за които понякога не знаем, че търсим. Но Източникът знае, че ни трябват.

Когато се научим да се свързваме и да оставаме свързани с този Източник, тогава можем да черпим с пълни шепи Благоденствие, успехи, здраве, и всичко друго, което искаме да проявим. И тъй като в него съществува ВСИЧКО и то е БЕЗКРАЙНО, и ние самите сме точно Това – безкрайни същества, съдържащи в себе си Всичко.

ГЛЕДАЙТЕ БЕЗПЛАТНИЯ ВИДЕО СЕМИНАР "МЕДИТАЦИЯТА - ВРЪЗКА С ИЗТОЧНИКА" ТУК: http://poznanieto.net/seminari/online/silata-otkas/

Какво ще научим в тази курс?

Онлайн курсът се състои от 4 модула. Всеки модул съдържа видео файл с лекционна и практическа част, както и задачи за самостоятелна работа. Към него има и по една медитация, свързана с темата на модула.

Програма на курса

Първи модул: Медитацията като средство за изцеление на физическо, умствено и емоционално ниво

Как да започнем, ако сме начинаещи и как да продължим, ако вече имаме някакъв опит и дори сме забелязали резултати.

Как да постигнем медитативно състояние. Само отпускане не е достатъчно.

Връзка с Вътрешното тяло и разширяване на Осъзнаването

Как да се справим със стреса и с неговите физически симптоми като главоболие, лесна уморяемост, подтиснатост, безпокойство и страх

Ще правим заедно и съответно ще я имате за себе си Оздравителна медитация за балансиране на Ин и Ян.

Как сами да съставим своя лична трансформираща медитация за изцеление. Насоки и препоръки за конкретни случаи.

МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ОТКЪС ОТ ПЪРВИЯ МОДУЛ ОТ КУРСА „МЕДИТАЦИЯТА КАТО СРЕДСТВО ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ“ ТУК: http://poznanieto.net/seminari/online/silata-otkas/


Втори модул: Медитацията като средство за разрешаване на житейски ситуации, свързани с работата, финансите и взаимоотношенията

Всяка ситуация, която преживяваме, е резултат от нашата мисловна нагласа, формирана от убежденията и вярванията, които носим. Имаме такива, които улесняват нашия път и постигането на целите ни и такива, които ни задържат на нивото на нискоенергийните вибрации. Именно там изпитваме липса на пари, неуспехи и разочарования в любовта. Медитацията ни помага да открием тези ограничаващи и спъващи ни убеждения и съответно да ги преобразуваме. В който и от тези три аспекта да изпитвате недоимък чрез медитацията можем да възстановим връзката с Източника, откъдето идват и Благоденствието, и Изобилието и Любовта.

Ще правим заедно и съответно ще я имате за себе си Медитация за привличане на Изобилието и Любовта.

Как сами да съставим своя лична трансформираща медитация, за да привлечем и задържим Благополучието в живота си. Работа с най-ефикасните утвърждения и мисловни форми.

Трети модул: Как чрез медитацията да открием своето истинско предназначение?

Предназначението е онова, заради което сме дошли на този свят. То е пътят към разгръщане на пълния ни потенциал и самият Потенциал като цяло. То е нашата уникалност и неповторимост. Когато ходим на работа без желание, когато се чувстваме длъжни да се занимаваме с неща, които не ни носят радост, когато се чувстваме подтиснати от обкръжението си, цялата тази „симптоматика” означава само едно- не сме на своя Път и съответно, не сме открили своето Предназначение.

Но как да направим това? Медитацията може да ни покаже не само Пътя, но и средствата, и целта. Веднаж открием ли своето Предназначение и започнем ли да живеем според него, всичко в живота ни тръгва по линията на най-малкото съпротивление. Парите прииждат, дните ни са празници, а отношенията ни процъфтяват. Само ако сме на своя Път…

Ще се научим да съставяме свои лични трансформиращи медитации, които могат да ни помогнат да осъзнаем кое е онова нещо, заради което сме тук…

Четвърти модул: Медитацията като средство за постигане на… Прошката!

Няма друга тема, толкова сложна, обсъждана, разнищвана и… объркваща.

Мислим си, че сме простили, мислим си, че сме забравили, мислим си, че вече не ни боли, мислим си, че сме го преодолели, но…! Щом се сетим за „онова” или „онзи”, в очите ни напират сълзи, щом заговорим за него, гласът ни става друг и щом помислим за него, хладна неприязън обвива сърцето…Е, то е, защото всъщност нито сме забравили, нито сме простили. Чрез подходящата медитация можем да постигнем състояние, в което, свързвайки се с по-мъдрата част от нас, да простим и да продължим напред. Ако мислите, че няма на кого за какво да прощавате, помислете пак…!

Медитацията може да бъде вашата магическа пръчица, с която да проявите всичко, което желаете да бъдете, да имате и да правите!

Очаквам ви с радост да поемем заедно по този невероятен Път!


Цена: 96 лв (за всичките четири модула);


За участници от чужбина: 70 евро;


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ОНЛАЙН КУРСА ВЪВ ФОРМАТА ТУК - http://poznanieto.net/seminari/online/silata/
ИЛИ ПО ТЕЛЕФОНА - 0878558810

 

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02