22 февр.-6 март 2016
Организирано от Alhambra
 
Правя това от години за близки приятели и хора, които ме познават и знаят с какво се занимавам. Методът дойде сам, в работа за любимо другарче, което тогава беше гежко болно. Оттогава много приятели дойдоха и много неща видях и преживях заедно с тях, много и научих, за което съм дълбоко благодарна. Сега чувствам необходимост да го оповестя публично, за да достигне до повече хора.

КАРМИЧНОТО ЛЕЧЕНИЕ СЪС СВЕТЛИНА е дълбока пречистваща медитация, която третира някакъв конкретен сериозен проблем, предизвикващ сътресения и тежки емоционални преживявания и физически състояния. Работи се на ниво Аз Съм Присъствие, най-висшият аспект на съществото ни - ниво, на което няма невъзможни неща, и посредством активирането на енергията на 12 Архангели в основните чакри (многоизмерна система от 13 чакри). След потапянето в Аз Съм Присъствието и призоваването на Архангелите се иска ясна визия за първата причина, която е предизвикала подобен тип проявление. Обикновено причината е много дълбока, далеч назад в миналото, в предишни наши въплъщения. Става дума за т.нар. “кармично семе“, както го наричат в индийската традиция, което се създава при тежки травматични преживявания, внезапна и насилствена смърт, претърпяна физическа или психическа болка. Емоциите в такъв момент са като истински взрив и това изригване отпечатва много трайно преживяването в менталното ни тяло. Този отпечатък кристализира и с течение на времето се превръща в сериозен блокаж, който изкривява или направо запушва енергийните ни канали, като в резултат на това в живота ни се материализират всякакви неблагоприятни събития.
След откриването на кармичното семе - първопричината към нея се транслира светлина от Източника, чрез която да бъде осъзнат проблема в дълбочина и да бъде постепенно напълно разтворен в светлината.
Идеята, на която е основано този тип лечение, е не да елиминира с магическа пръчка препятствията в живота ни, а да ни даде възможност да погледнем на тях от едно по-високо място, откъдето се вижда по-голямата картина на съществуването ни, и да поемем с разбиране и състрадание своята лична отговорност за всеки свой избор.

Лечебният сеанс - медитация обикновето трае около 2 часа, като самата медитация е предшествана от беседа за вникване в същината на проблема, а след нея обяснявам всичко видяно и предавам получената информация, в която се съдържат съвсем конкретни насоки как човекът да продължи самостоятелно работата си по изчистването на проблема.
Сеансът може да се извърши лично или дистанционно, часовете се уговарят предварително - тел. за връзка 0878690560 Мая Райкова.
Таксата за един сеанс е 60 лв.

По-нататък на тази страница ще споделям и всичко, което съм научила и продължавам да уча с всеки сеанс, за да може да достигне до всеки, който има нужда.

You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02