Петък 07.11.2014 г. от 20:30 ч. в Мандала
С ДЕВИ
Цена: на дарение.

По рождение всички имаме една невидима пъпна връв, която ни свързва с пулсиращия ритъм на Вселената. Танцът е най – естественият израз на тази връзка с космичния танцьор Натараджа (форма на Шива), който създава Вселената със завихрящите си движения.


Танцът е средство за освобождаване от умората, неудоволетворението и проблемите. Танцът е древен метод за свързване с Духа на Твореца. Представете си племенните хора, танцуващи край огъня, робите практикуващи бойно изкуство под прикритието на танц, познат днес като капоейра, спонтанното поклащане на човек със слушалки в метрото. Всеки е роден с дарбата да танцува, но не всеки е имал достатъчно късмет да отрастне в освободена от предразсъдъци среда.
Екстатичните танци са спонтанен и медитативен танцувален подход, в който се оставяме на потока, насочвани от Сахаджа – спонтанното движение на Прана Шакти в тялото ни.
В това уютно и добронамерено поле те каня на едно спонтанно и разтърсващо завръщане към космичният танцьорът в душата ти, който жадува да твори чрез тялото ти.

За Деви
Заедно с преподаването на флоу йога, Деви обожава да интегрира и танцът като метод за осъзнаване на по-широкия аспект на реалността. Модулът „Йога транс денс“ от йога трейнинга на Шива Рей и дава основа, върху която тя изгражда собственото си усещане за свободен танц. Преди няколко години за рождения си ден, тя предлага тази практика като подарък на гостите и в Йога Мандала. Тяхното споделяне за много силни и трансформиращи преживявания и дава стимул да разработи практиката и да я предложи в тези променливи времена, когато вътрешното усещане за сигурност може да бъде усетено само ако се чувстваме комфортно в динамиката на живота.
За кого е тази практика:
За всеки, който търси истината за себе си
За всеки, който вярва, че танцът е Божествен
За всеки, който обича да танцува
За всеки, който си мисли, че не може да танцува
За всеки, който има нужда от творчески заряд
За всеки, който има нужда да се разтовари
За всеки!


Фейсбук страница на събитието: https://www.facebook.com/events/713100325434055/?ref=notif&notif_t=plan_user_invited


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02