Измерения на Любовта

22 февруари 2015

Водещ: Ваня Стойчева


Получих тази практика като състояние една сутрин....след което се събудих с изгрева на снимката.

В тази практика ще има потоци от Лемурийска енергия, в нея ще участват много Археи - женски Архангели, богини на щастието и любовта, АА Самуил, ИИсус Христос и много други вестители на живота в благодат.

В предверието на пролетта ще поговорим за любовта. Как да живеем в любов?

Сигурно всеки от вас се е спъвал, нали?

Изпадаме в безкрайна, нежна любов по време на медитация. После обаче някой казва нещо си и за миг всичко се е срутило на пух и прах.

А то и за това си има майсторски чалъми. Къде е границата между договора ни с другия човек, наложителните понякога истини, стопирането на манипулациите и безусловната любов?

Ето по тези теми ще поговорим в началото.

Във втората част ще изпеем заедно любовна песен и ще направим специално дадени за тази практика упражнения за разтваряне на сърцето ,подсилване на чувството за интимност, свързаност с другите, ще се учим как да говорим езика на сърцето.

Според ангелите ние прекарваме все още над 60 процента и повече (60 е за най-напредналите, като и това е само ориентировъчно:) в езика на ума и егото.

Наложително е това вече да се промени, за да може светлината, която събираме в сърцето да премине към света. Това съвсем не винаги е лека задача, но ви уверявам, че е печеливша.

В светлинната практика ще докоснем т.нар. мътни зони в етерното и физическото тяло.

Това са сенчести области, които са вграждани в нас по ред причини, части от тях са в мозъка, други - в сърцето, в органите, в чакрите.

Те спират естественото протичане на любовта в нас. И често - колкото и да се обливаме, да се осъзнаваме, тези стопиращи зони блокират цялото.

Като цяло на Земята е даден карт бланш да се освободи от тях. Същото важи и за човека. Колкото и да е странно обаче ,вътрешната съпротива е голяма, защото ние сме свикнали да се идентифицираме като хора именно и чрез тези мътни пространства. Сякаш изпълването им със светлина би ни направило нещо съвсем различно.

Всъщност отпушването на тези тъмни зони просто дава шанс на цялата светлинна енергия да хармонизира и изпълни тялото, за да могат нашите етерни промени да станат и физически, материални.

Периодично към нас текат нови вливания на безусловна любов. Изпитвала съм го, а сега става още по-силно.

Всеки от вас ще може не само да изпита облекчение от нехармоничните отношение със себе си, света и хората, но и да се изпълни със сладостна, чиста, ярка любов от сърцето на Христа и с помощта на АА Самуил, археите и богините, да превърне тази изначална субстанция в любовни, нежни, чувствени и радостни отношения с всичко, което е - тук и сега, точно в този момент.

Разбира се - всяка практика е изпълнена и с ангелски послания

Практиката носи нова вълна на божествена амнистия, разтваряне на упорити кармични възли, дъх на пролет и ново начало.

С четирите двойки и двете майсторски 22 сме осигурили и много мощен момент.

Очаквайте и смях, забавление, изненади и - както винаги, прекрасната вода от системата на Никен, която помага телата ни да възприемат още по-добре енергиите.

Ваня Стойчева

22- ри, неделя, улица Кричим 12, град Пловдив от 11:00 - 14:30

Обмяна на енергиите - 22 лв.

Фейсбук страница на събитието: https://www.facebook.com/events/1629769797246525/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юни 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02