Молба-Послание към всички българи
21 март 2015, 19.00-21.00
Арена Армеец София
МОЛБА–ПОСЛАНИЕ КЪМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

На дена на пролетното равноденствие - 21.03, всички да бъдем заедно в арена,,Армеец,,
Понеже енергията от Земята и Космоса са в хармония и умножени многократно,
А България е готова да се възроди и поеме пътя си на възход. Нека покажем на себе си и на другите как можем да задгърбим различията си, да отхвърлим тежкият товар от плещите си, мислите и емоциите, обединяваяйки се върху общото между нас, нашите морални ценности, традиции, богата култура, вековни познания и уникален Дух. Откривайки Душата си, освобождаваме мъка,тъга, печал, страдания и негативизъм, за да ги заменим с любовта към себе си, такива каквито сме, приемането на другите без да им налагаме собствените желания. Чрез древните практики за самолечение, здраве и дълголетие, представени от лечителя Косьо Любенов, засилени с народните ритми на българските песни и музика. С лековитите гласове на Поли Паскова в дует с Христо Косашки, тракийските ритуали изпълнени от ансамбъл,,Чинари,, чистите гласове на трио,,Латида,, и детска формация,,Бонбон,,.Подбудени от желанието да бъдем обединени и силни духом, да вървим по Пътя си с лекота и по най- лесният начин, Фондация ,,Вадимелис,, и приятели реши за всички гости на събитието да определим символична цена от 3 лева, за да свалим финансовите ограничения. За ученици,студенти и пенсионери е 1лев. Тези средства се събират с цел на заплатим всички разходи по организацията, а останалите, да заложим в един следващ мащабен проект свързан с промени в образованието и правилната подредба на ценностната ни система.
Всеки от нас може да отдели и помогне с толкова и по начина който желае, за да направим на 21.03.2015г всеобща медитация за България и нашият народ, да се помолим за лично и общо благоденствие, благополучие, мир и любов за нашите деца и нашето бъдеще.
Да отправим взора си към вътрешната си сила и връзката ни с Бог, да го приемем в сърцето и слеем в едно чрез Любовта, мисли, думи и дела.
Тук и сега, за да пребъдем във Вечността.

ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ МОЛЯ ИЗПРАТЕТЕ ГО НА ВСИЧКИ ВАШИ ПРИЯТЕЛИ

You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02