Mandala Sound & Dreams

13, 20 декември 2014 г.


София, бул. Княгиня Мария Луиза №58

INFINITY ART PRODUCTIONS Ви кани на приказно пътешествие от MANDALA SOUND & DREAMS в капани за сънища))) на 13ти и 20ти Декември в Центъра за цялостна трансформация Мандала на бул.Мария Луиза 58.
Тогава ще попътуваме и потворим там, където Небето среща Земята, през дъгата на Звука и моста на природните Мандали, а капаните за сънища ще ни закрилят и освобождават от много страхове)))

С вас ще бъдат
* MAICA - RA /Михаела Стойкова/ от кристалния свят на купите, мистични звуци от древния космос и творене на природни Мандали)))
* Антон Кирков от света на Квантовите Мандали и вълшебни визии)))
* Mishelle Mandela от света на капаните за сънища и Магично творчество)))

* На 13ти Декември гост ще бъде Христо Владимиров от света на Гонгa,Тибетски купи и Хармониум.
* На 20ти Декември, след творчеството ни с Мандали, вечерта ще завършим с Концерт - Медитация на формацията Древност & Космос, познатите за много от нас момчета от група Оратница / Бъни и Хорхе/, Стенли и Maica-Ra.
Не само ще можете да се насладите на вашето лично творчество, но и на изложби от Природни Мандали, Графики от "7те тона на Орфей", свещените Dream Catchers, T- shirts, CD's и още творби в предколедните дни.

Събитията ще започнат и в двата дни 13ти и 20ти Декември от 19:00ч.в зала Мандала на Център за цялостна трансформация Мандала – yoga mandala.

Вход за 13ти Декември - 17 лв.( вкл.концерт, практики и мандала визии)
Вход за 20ти Декември - 20лв.(вкл.творчество с мандали идивидуални и групови, звукови и цветни терапии с Мандали, концерт - медитация и още..(заплаща се на място преди събитието)
________________________________________________________

* Как се родиха THE SOUND MANDALAS /Звукови Мандали /и защо са Дар от Вселената ?
Антон и аз / Михаела /, когато започнахме да работим с Мандалите произлизащи от природата, открихме че тази форма на изкуство може също да отвори един невероятен визуален и звуков портал към Земята. Не само откровения от небесните сфери и вътрешната психиката, но също така и материалните сфери могат да бъдат открити и достъпни чрез архетипната структура на мандалите. Те първоначално ни отведоха на пътешествие в космическите сфери, но бързо открихме, че те биха могли да ни отведат и дълбоко в царството на материята. Бяхме пленени от Духа, който ни понесе от Небето за среща със Земята и това се случи през "Дъгата на Звука" и "Природните Мандали". Така се роди и творчеството ни с Мандали и Звук или Излечителни Мандали, които желаем да споделим под формата на Медитации, Цветотерапия, Звуколечение и Арт в навечерието на 13ти и 20ти Декември в събитието "Mandala Sound & Dreams".
Намерението на медитация с мандали и звук е да се поканят сетивата ни в игра и различните сетивни елементи да се слеят синергитично, за да подобрите и разширите своя опит. Затова в "Кръга на Мандалите" ще добавим честотите и трептенето на аромати, ще създадем звукови атмосфери, подбрани съобразно различните природни елементи, както и честоти от хармонизиращите вибрации на 432Hz, ДНК възтановяващите 528Hz, Солфежио тонове, музика за танц и Медитация. В една от вечерите ще сътворим лична и групова Мандали, осъзнавайки как ние създаваме нашите картини всеки миг, творейки Цветни Мандали, Енергийни Мандали и Звукови Мандали - огледалата на Светлинните Мандали, Праничните Мандали и Мандалите на Резонанса. Мандалите действат изцеляващо и хармонизиращо - повече и повече хора използват мандали за подобряване на тяхното здраве. Някои мандали са специално създадени за изцеление, но изглежда, че почти всички мандали общуват с едно силно въздействащо послание. Структурите им са (обикновено симетрични и центрирани). Работят заедно с присъщото им намерение за благословия и да осигурят успокояваща подкрепа на хората в нужда. Ако минавате през лечебен процес, може да получите насоки за него, докато медитирате върху мандала.
Едно от Божествените средства е композицията на звука заедно с гласа, когато са вписани в хармония с Мандалата. Звученето, тонирането, създаването на мелодия или ритъм, изговаряйки желанието ви на глас или просто медитирането върху него, както можете и да свържете картинка, предмет или природни камъни с молитвено и енергийно намерение. Можете също така да направите това за приятел или любим човек, който е болен.
В този ред разбираме, че Мандалите са още едно Божествено средство, чрез което се Трансформираме, дъга или мост за връзка между Heaven & Earth. Казвам "още едно", защото първото средство, което символизирах с дъга или мост за връзка на всички земни същества с Космоса, бе Звукът.
Ето тази страница ще отворим на 13ти и 20ти Декември и отново напомням, че ще завършим с Концерт - Медитация на формация Древност & Космос с любимите музиканти от група Оратница /Бъни, Хорхе/, Стенли и Кристалния свят от купи и мистично фолклорно пеене на Майка - Ра.

Събитието във Facebook

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02