Атина Санториниу

 

В продължение на 28 години Атина Санториниу практикува и преподава медитация и ръководи курсове за пробуждане на вътрешната сила.

 

Надарена с проникновение и вътрешен взор, тя предава послания от Акашовите записи с цел лечение и духовно израстване.

 

Атина е също квалифициран специалист по рефлексология, терапевт/учител по Метода на д-р Бах за емоционално уравновесяване с енергията на цветята, и духовен лечител. В практиката си използва Виолетовия пламък на Сен Жермен за премахване на вътрешни блокажи на различни нива и за преобразуване на всички лични енергии.

 

Атина е автор на придобилата известност книги "Послания от архангелите" и "Послания от учителите", издадени от "Гайа" , в която са събрани най-ярките послания, получени за различни хора от Акашовите записи чрез Атина. Книгата съдържа компакт диск с медитации, също получени от Акашовите записи, звучащи на фона на музика, специално композирана от известния композитор Константин Марков.

 

Атина: "Радвам се да наблюдавам чудесата, случващи се всеки ден в живота ми... Те наистина се случват... всеки, всеки ден... Това е все едно да гледаш как картините на мечтите ти се сбъдват, давайки път на нови мечти, които след това отново ще приемат реална форма. Всяка една мечта, приемаща реална форма... във всеки един миг... А когато животът ми покаже лице, дори съвсем малко по-различно от приятното, аз просто се облягам назад и мечтая. А после действам, за да се случи следващото чудо. И то винаги се случва... всеки, всеки път... Чудесата се случват чрез постоянното пътуване към Свещеното сърце."

 

Нека не гледаме назад с гняв, нито напред със страх, а наоколо с осъзнатост.

 

Атина Санториниу

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Май 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02