"Скъпи Приятели!
Много от вас познават и са чели „Древната Тайна на Цветето на Живота” на Друнвало, в която той разкрива сакралната геометрия и Мер-Ка-Ба, преди всичко във връзка с цялостното енергийно поле на човек и отношение му към Всички същества.

От 2006 г. насам съм провел над 134 курса с над 4000 участника по „Цветето на Живота"®
и "Пробуждане на Озареното Сърце"® - в Унгария, Румъния, Словакия, България и Чехия.


За да продължи книгата си „Цветето на Живота” и семинарите по нея, Друнвало лично споделя знанието си на уъркшопа Земя-Небе-Сърце. Той разкрива как да свържем сърцето с Мер-Ка-Ба, за което може да открием информация и в следващата му книга „Да Живееш в Сърцето”.

През 2010 г. след молба от Възнесените Учители да сподели тази информация с човечеството по по-прост и разбираем начин за всеки, Друнвало продължава да навлиза още по-дълбоко в Пространството на Сърцето.


В края на 2011 г. Друнвало сертифицира почти 100 нови учители, които да предоставят новата информация на света. Официалното име на семинара е „Пробуждане на Озареното Сърце”. Това е Божествена информация за това как да навлезем в Сакралното Пространство на Сърцето, в което можем да открием Състрадателна Божествена Любов към Целия Живот. Именно там Мечтите ни се превръщат в Реалност. Именно там Любовта е Светлина. Именно там ние Живеем в Обединеното Съзнание. Това е наистина Следващата Стъпка в Процеса по Възнесение, през който минава тази планета и всичко живо на нея, дори докато говорим за това сега. Дръжте се здраво и се Забавлявайте! Помнете РАДОСТТА е Най-Високата Честота на планетата Земя сега.

Както казва Друнвало:

„Ярка и свещена Светлина свети в нашите сърца и ни предлага жива надежда за целия свят и лично за нас. Извисяването към по-висши духовни светове не е процес, който могат да изминат само светците. Той е за всички нас, които изберем тази пътека на Сърцето тук на Земята, точно сега. Възнесението може да бъде осъществено в този свят, без да го напускаме, и докато сме будни за всичко, което е част от Реалността ни. Външният свят е само отражение и творение на вътрешния свят, който дълго е бил забравен, заедно с нашите Сърца.”

Като единственият Унгарски член на „Школата по Припомняне” искам да Ви поканя на семинара „Пробуждането на Озареното Сърце”, който ще бъде преведен и на български език.

Когато Друнвало въведе този нов метод, всичко се промени. Това е моментът, в който можем да се свържем със светлинните си тела по един естествен и завършен начин, който отваря вратата към Единството на Целия Живот.

А сега ще Ви дам малко предварителна информация с основните акценти за 4-дневния уъркшоп:

Свързване на сърцето с мозъка за балансиране на енергията
Активиране на третото око и на епифизната жлеза, което позволява на сърцето да погледне през окото на съзнанието и да даде началото на процес на съзидание
Влизане и преживяване на сакралното пространство на сърцето
Съзидание от сърцето, което не е полярно, а е пространство на Единството
Създаване Мер Ка Ба поле от сърцето, което е в хармония с днешните енергии
Обединяване на Мер Ка Ба полето създадено от ума с Мер Ка Ба полето, създадено от сърцето
Въведение в метода, който ни позволява в края на процеса да активираме сиянието около главата, което преди е било привилегия само на Светците
Придобиване на способност за вземане на решения, базирани на изборите на сърцето
Вкореняване на енергията на най-висшата ви, божествена същност
И още техники за запомняне кои сте всъщност и как да живеете радостно

Тези нови учения свързват сърцето с мозъка чрез епифизата, което активира ново Мер Ка Ба поле, основано на сърцето. В това съчетание, Мер Ка Ба с по-висока честота, което е накратко казано е Светлинното Тяло, е по-лесна за употреба и програмиране и се активира автоматично без нужда от запомняне на скорости и съотношение.

Тази основана на сърцето Мер Ка Ба, заменя основаната на ума Мер Ка Ба, преподаван преди от организацията „Цветето на Живота”.

Предлагам ви тази нова информация, за да ви съдействам да отворите сърцето си, и от своето сърце ще можете да активирате полето от светлина, Мер Ка Ба.

От този момент вашите мечти ще се превърнат в реалност и ние ще се научим да живеем от своето сърце в състрадание и хармония с целия живот, навсякъде.Чрез този нов опит, който ще придобиете, вие ще стигнете до невероятната дълбочина на нивото на старите и новите обучения!"

Ласло Золтан Наги е един от най-добрите и утвърдени лицензирани учители в Школата®. Притежава дългогодишен и постоянно надграждан опит, облечен в много мъдрост и каризма при водене на курсовете. Той е познат и признат като учител по целия свят. С неговите много дълбоки и опитни духовни пътешествия преживени из целия свят, той е докоснал сърцата на много мъже и жени от всички възрасти.

Моля да си запазите място предварително, защото местата са ограничени!
За да сте сигурни за мястото си като участник в този курс, моля преведете по банков път половината сума като аванс!

Кога? 13 ноември 2014 - 16 ноември 2014
Къде? гр. Пловдив, ул. "Васил Соколов " №2, зала Dance Studio “Salsa de Cuba”, срещу църквата Свети Георги.

Водещ: Ласло Золтан Наги, лицензиран учител в School of Remembering® и Awakening the Illuminated Heart®

Организатор: Ива Митева-Славчева, Лицензиран Координатор към School of Remembering® и Awakening the Illuminated Heart®
Тел.: +359 888 936 452
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

От моето Сърце към Твоето,
Ласло
Алоха


http://www.cvetenajivota.bg/bg/biografiya-laslo-zoltan-nagi
http://drunvalo.net/sor/events/detail/3273
http://spiritofmaat.com/magazine/july-2013-the-clear-light-of-truth-issue/conscious-media-showcase/
http://www.youtube.com/watch?v=fRRl6TnVMfo&list=PL10NFvQflsw6kQax5ixrjfa2CM9ud2OYL
http://ivamiteva.com/?p=1603

С подкрепата на:

Издателство „Аратрон”
Издателство "Стиллет", Пловдив
Dance Studio “Salsa de Cuba”, Пловдив
Клуб „Рейки и духовни практики”, Пловдив
Център "Здравена", Пловдив
Център "Промяна", Пловдив
Чайна "Fresh House", Пловдив
Уелнес студио "САНА"
Nice Water Company
Сладкарска работилница за ръчни изделия "АНВЕС"
Рекламна агенция "РЕЗОН"

p.s. Курсът е подходящ за всеки човек, независимо от пола и възрастта, както и за онези които са били на предходните нива, така и за абсолютно незапознатите с материята!
Благодарни сме за споделянето на тази информация с всеки, който има нужда от точно такова вътрешно освобождаване, балансиране, зареждане и израстване.


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юни 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02