4-6 СЕПТЕМВРИ 2014г. 

Каним ви в едно творческо пространство, където можете да създавате , да медитирате, да мечтаете и да помогнете на вашите съкровени блянове и желания да се реализират.

Да допуснем, че като дете вие сте обичали и мечтали да танцувате, пеете или рисувате, но някой ви е казал, че нямате талант и е по-добре да не си губите времето.Момента, в който сте повярвали на тази глупост, е същия момент, в който сте изгубили вярата в себе си и колосалната част от вашия творчески потенциал се е оказала блокирана.

Желанието е останало дълбоко във вас, нереализирано.За да възвърнете вярата в себе си и своите възможности, вие се нуждаете от едно просто действие – да си позволите да започнете да танцувате, рисувате, пеете или да играете в театрална сценка. И така огромно количество от енергия ви ще се събуди отново. И е възможно в бъдеще тя да ви поведе към творческия Олимп, но дори ако не се стремите към това да станете звезда на сцената, тя може да се реализира по други начини – създаване на нови проекти, бизнес, хармонични отношения.

Може да изглежда фантастично, но хора, които за последно са рисували в началните класове или пък други, които никога в живота си не са съчинили и една рима, на семинарите на Нисарган, започват да рисуват потресаващи картини, да пишат стихове.И за тях това откровение към Творчеството открива нови хоризонти, нови възможности в живота.
По време на семинара чрез изразните средства на живописта, театъра, словото и работата с гласа
ще се потопим в изследването на вътрешния творчески потенциал и свързването с пространството на креативност, нови идеи, прозрения и радост от позволението да БЪДЕШ ТВОРЕЦ.
---------------------------
НИСАРГАН е руски художник, първия рускоезичен Ошо-санясин. Целия му живот е свързан с творчеството, спонтанността и медитацията.Още в младостта си, обучавайки се в изобразителното изкуство, той се откроява синдивидуалност, бунтарски дух и свобода и всичко това намира израз в творчеството му.
Със срещата с Ошо, в живота му навлиза Медитацията. Ошо е инициирал Нисарган в провеждането на творчески групи и създаването на Институт за спонтанно творчество.
Днес Нисарган, с повече от 30 годишен опит като основател и директор на „Ошо институт за спонтанно творчество” води редица медитативни и творчески групи като „Мистична роза”, „Кой е вътре”, „Роден отново”, „Випасана”, „Отвъд ума” и индивидуални сесии „Изследване на енергията” в страни по целия свят.
Сега всеки, който иска да опознае себе си, може да се присъедини към този вселенски поток на творчество и медитация.Сам почувствал трансформиращата сила на творческата енергия в своя живот, Нисарган вдъхновява и помага на другите да открият своята индивидуалност и подход във всяка една жизнена ситуация. Той има голям опит в откриването на творчески потенциал и това, което прави няма аналог в неизмеримото пространство на себеопознаването и личното израстване.
-----------------------------------------
Дати: 4-6 СЕПТЕМВРИ 2014г.
Цена: 335 лв – до 15.08.
380лв – след това
За контакт: 0887 307078 – Тинка
0888 286 984 – Елвира ( Бахуля)
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Място: София, Център за Цялостна трансформация Мандала , бул. Мария Луиза 58

------------------------------------------

We invite you to join a creativity space, where you can create art, meditate, dream and help your most intimate longings and wishes come true.
Suppose as a little child your dream and love was about dancing, singing or painting, but someone told you that you are not good enough and you waste you time doing it. The moment you believed in this nonsense is the same moment you lost the faith in yourself and immense part of your creativity energy was blocked. And the dream is there inside you, but unfulfilled.
To reconnect with trust in your own self and your own potential, you need to do one simple thing – to allow yourself to start dancing, painting, singing or perform on the scene. And this way your immense energy will wake up again. Will flourish again! And than it’s possible for you to reach the peak of creativity and become famous or just let it flourish in another way – in new projects, business or building harmonious relationships.

DATES: 4-6th of September
PLACE: SOFIA, Bulgaria
Mandala Center for transformation
PRICE: 170 euro ( until 15th of August)
195 euro
For inrormation and bookings: Tinka +359 887 307078
Bahulya + 359 888 286 984
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юни 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02