Практически курс за кармично освобождаване

Вие сте могъщо, творческо, духовно същество, способно да твори по образ и подобие на своя Създател. Въпреки това, като повечето души на Земята, и Вие не изпитвате усещане за лекота, радост, мир и удовлетворение от себе си и живота си.

Защо?

За да постигнете духовно майсторство, да възвърнете истинската си вътрешна сила и интегрирате всички части на душата си вие трябва да се освободите от блокажите и външните вмешателствата във фините Ви тела, да премахнете кармичните си ограничения, под формата на ограничаващи взаимоотношения, неблагоприятни житейски ситуации (бедност, липса на смисъл в живота), негативни емоции и страхове, вредни навици, болести на енергийно и физическо ниво, да усвоите позитивни качества като любов към себе си, самочувствие, решителност и др., да възстановите връзката тяло-личност-душа за постигане на пълноценно общуване с Вашите духовни нива и правилно канализиране на енергията и светлината.

За всичко това може да получите насоки и да постигнете сами в нашия „Практически курс за кармично освобождаване, вътрешно изцеляване и изграждане на практични умения за работа с Господарите на Кармата".

Курсът включва комплекс от специално подготвени за целта и систематизирани целебни процеси на изчистване и балансиране на енергийните тела за възвръщане на жизнената сила и постигане на здраве, благополучие и вътрешен мир. Процесите на изчистване, освобождаване, балансиране и защита с помощта на Господарите на Кармата ще Ви дадат реални и неподозирани възможности и мощни инструменти за самоусъвършенстване и духовно извисяване чрез активиране на цялостния потенциал на Вашето ДНК.

Програма на курса:

събота 20.09.

1. Осъществяване на връзка с извисените учители, получаване на напътствия;
2. Кармично изцеляване на връзки;
3. Освобождаване от негативни емоции;
4. Освобождаване от негативни навици;
5. Придобиване на позитивни качества / любов към себе си, самочувствие, решителност и др./;
6. Медитация за връзка с Висшия Аз

неделя 21.09.

1. Заземяване.
2. Освобождаване от насилието и от страхове;
3. Лечение на неблагоприятни житейски ситуации (бедност, липса на смисъл в живота, невъзможност да се намери партньор в живота и др.);
4. Кармично освобождаване от болести;
5. Енергийно изчистване на помещение и защита
6. Процес на диагностика и лечение по чакрите;
7. Медитация за връзка с Висшия Аз.

След края на курса ще има възможност за индивидуална работа по конкретен проблем..

Внимание! За записване в курса е необходимо предварително извършване на външно енергийно изчистване от негативни влияния, което се извършва дистанционно в предварително уговорен с ЛС или по телефон ден и час. Повече информация за самото изчистване ще намерите на: https://www.facebook.com/events/617968841625832/

Цена на курса: 120 лв., която се плаща по банков път в ДСК: Банка ДСК, IBAN: BG12STSA93000014808282, Банков код: STSABGSF, Стелиян Пламенов Рашков.

За записване е необходимо да внесете капаро от 50 лв. до 12.09. Всеки записал се и платил капаро до 01.09 получава 10% отстъпка от цената на курса и 50% отстъпка от цената на енергийното изчистване (ако няма направено такова). Остатъкът от сумата се заплаща по време на курса.

При отмяна на участие в курса капаро не се възстановява, а по желание участникът може да бъде записан за следващ курс.

Снежана Рашкова е майстор на енергийното пречистване и балансиране, и духовен учител. Със своя уникален метод “ Енергийното изчистване и балансиране чрез Господарите на Кармата”, базиран на поредицата «Енергийно балансиране» и книгите "Основи на психичното лечение" и "Психична защита" на американската писателка и рейки лечител, Даян Стейн, тя работи върху “кармичната” и енергийна основа на дисхармониите. Когато душата е изцелена, тя лекува целия живот. Процесът на изцеление на фините тела се извършва с помощта на изключително любяща светлинна енергия, която се предава чрез мислите, молитвите и намерението на Снежана Рашкова към Вашите енергийни полета и тела. Чрез него се хармонизират физическото, етерното, астралното, менталното и духовно тела и връзките между тях. Снежана има голям опит и множество успехи в освобождаване от различни външни негативни влияния, негативни емоции, страхове, фобии, травми, емоционални и духовни блокажи, болести и др.

Заявете участието си за курса сега като натиснете бутончето за присъединяване и ние ще се свържем с вас за повече информация. Чувствайте се свободни да споделяте информация за събитието с вашите близки и приятели.

За повече информация относно курса и записване за енергийно изчистване може да се обадите на тел: 0889 800 042 или да пишете лично съобщение на Стелиян Рашков (Stelian Rashkov).

жк Люлин 8, ул. Годеч 38

Фейсбук страница на събитието: https://www.facebook.com/events/699726086785083/?notif_t=plan_user_invited


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02