Земята - Портал към Рая. Практика с ангели

26 октомври 2014, 11.00-14.00

София, Център за духовно развитие, Ами Буе 10 А, партер, намира се съвсем близо до Пирогов

Водещи: Милуш Кадиев и Десислава Иванова

С тази практика заедно ще направим още една крачка към активирането на Портала на Рая тук на Земята.

Ангелите ще ни дадат практически насоки и настройки на енергийното ни поле, за да можем да поддържаме високата вибрация за тази крачка напред към своята дълбока божествена Същност. Чрез работата с Акаша и с помощта на Висшите Учители от Светлина ще навлезем в дълбоките нива на осъзнатост, за да видим източника на реакциите, емоциите, вярванията и да изберем чрез по-високото съзнание вътрешната яснота, разбиране и несъпротива. Така процесите в живота ще разкрият един нов спектър за нас и ще ни помогнат да открием Божествената мисъл във всичко.


За да бъде Рая на Земята Ангелите ни насочват към най-важният елемент- човека. За всеки един от нас е важно да поддържаме своето енергийно състояние, да бъдем във вътрешна хармония и мир, защото така натрупваме енергийния потенциал и цялостност, за да преминем Портала на Рая. Чрез хармоничната ни реалност носеща висока вибрация ние изграждаме това поле около себе си и заземяваме „Каквото е Горе- това е и Долу“. И затова и към нас в практиката ще се присъединят с цялата си мощ и любов Архангел Метатрон и Архангел Сандалфон. Те ще работят с всеки индивидуално и с неговия потенциал да бъде изобретател и новатор и освобождавайки тази енергия ще подкрепим общото издигане на Земята. Защото всъщност способността да творим ни прави уникални и чрез творческия си потенциал ние можем да стигнем до измерението на Рая, където всеки по Божествен начин пресътворява реалността.


Ще работим и с една от най-обичаните на изток богини - Куан Ин. Тя ще ни помогне да приемем духовните си дарби и ще смекчи сърцата ни, за да изпитаме истинското божествено състрадание и милост първо към себе си, за да си простим всичко в живота- както към себе си, така и към другите, за да можем да освободим тях и нас от оковите на очакванията и разочарованията. Куан Ин е прекрасно нежно същество, което откликва на всички наши молитви и самата тя е преминала през процеса на просветление, така че отлично разбира всички наши желания- както материални така и духовни, и с нежността на любовта си тя ни помага да разцъфне лотоса на Мира в нас. Тя ще дадена всеки личен символ на Вътрешния Рай, който ще можете да използвате навсякъде в ежедневието си, за да зареждате тази енергия както в предмети, така и в места, мисли, чувства, ситуации... Куан Ин е наричана „Източната Богородица“, защото носи благостта, нежността и ефирността на женската енергия, и заедно потапяйки се в нея ще усетим какво е да си истински обичан и приеман, ще изживеем своя Рай Тук и Сега.
В беседа ще споделите личният си опит и мисли, защото чрез споделянето достигаме до дълбоки истини, които са важни както за нас така и за групата.


Чрез силата на нашите чисти намерения всяка практика и упражнение може да промени напълно структурата на съществото ни и да преминем към различен вибрационен раздел, в който сътресенията, тъмнината и опасностите преминават като слаби замъгления пред Светлината ни. Така че е важно за нас и за тях (Ангелите) да бъдете водени на тази практика от чистото си намерение и ако почувствате искрен вътрешен повик да дойдете- сте добре дошли.

Прегръщаме ви най-топло Приятели и знаем, че вие вървите своя Път на Себепостигане. Бъдете Благословени.

Милуш § Деси

Ден и час: 26.10.2014 в 11:00 до 14:00
Място на провеждане: София, Център за духовно развитие, Ами Буе 10 А, партер, намира се съвсем близо до Пирогов
Водещи: Милуш Кадиев и Десислава Иванова
Цена за участие: 23 лв.
Моля, ако някой чувства затруднения от материална страна, а иска да присъства да се свърже с нас. Ангелите не затварят вратите, там където сърцето копнее.
За информация и записване: 0896 06 06 65 Деси, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или www.facebook.com/milush.desi

Събитието във Facebook


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юни 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02