Пробуждане на Озареното Сърце

20-23 март 2015 г., София

Център Сен Жермен, с Георги Георгиев

Пробуждане на Озареното Сърце в Център Сен Жермен

Център Сен Жермен и Георги Георгиев ви канят на дълбоко медитативно преживяване в Сърцето.

Пристъпете в Свещеното Пространство на Сърцето и отвъд него, за да преживеете директно своята връзка с божественото. Отдавна забравено това място дълбоко в нас, ни призовава от живот в живот да изпълним своята мисия на Земята и да открием истината за себе си - откъде идваме, защо сме тук и как да живеем своя живот от сърцето.

Семинарът Пробуждане на Озареното Сърце ни води стъпка по стъпка по пътя на отваряне към любовта - към нас самите, Майката Земя и Твореца. Чрез различни церемонии, упражнения и специфични стъпки навътре имаме възможност да направим Преход от полярната енергия на мозъка към единната светлина на сърцето. В неговата чистота и любов е възможно Възнесението. Всеки един на Земята е готов и способен да активира своето Мер Ка Ба поле и светлинно тяло и чрез него да живее в единство с цялото.

От пространството на Сърцето ние можем да завършим своята духовна еволюция на Земята и да преминем към следващото измерение на съзнанието. От него можем да преобразим всичко старо и да творим заедно с единния дух.

Учението на Друнвало Мелхизедек, което Георги споделя в България, е може би най-лесният, директен и разбираем начин в момента на Земята за преживяване на Възнесението.

До края на семинара някои от дейностите, през които ще преминем са:

• Церемония за среща с нашите Ангели
• Лечебна церемония на Архангел Михаел
• Различни медитации от Синята Школа
• Танцът на Сърцето на Суфите
• Древният начин за свързване с Майката Земя и Небесния Отец
• Активация на снопите от светлина в главата
• Медитация за отваряне на третото око
• Оригиналният начин за активация на Мер Ка Ба (средството за Възнесение) от Сърцето
• Среща в Сърцето с Висшата Същност


Георги ще сподели и множество информация и познание, открито от Друнвало през последните 30 години от неговия живот относно древната история на Земята, промените в съзнанието на човечеството и какво се случва в момента с цялото човечество. Също така ще разкрие огромната разлика между това да проявяваме желанията на егото си от мозъка и да следваме сърцето си и да създаваме реалността си чрез него.

Чрез участието си на този семинар всеки ще има възможност да преоткрие своята връзка с Висшата Същност и чрез нея с единното божествено съзнание. Пробуждане на Озареното Сърце предлага директни начини за преживяване на състояния на съзнанието, за които мнозина мечтаят, но никога не успяват да опознаят. Да живеем и да творим от сърцето си е отдавна забравено на планетата Земя и сега е времето за всеки човек, посветил се на духа, да навлезе в тази недоловима област от съзнанието и да започне да я опознава.

Препоръчително (макар и не задължително) е да сте запознати с книгите на Друнвало Мелхизедек "Древната Тайна на Цветето на Живота" т. I & II, "Да живееш в сърцето", както и със "Змията от светлина" и "Змията на безкрайността". Тези книги дават фундаментално познание по темите на Възнесението и за вас ще е много по-лесно да разберете завършените концепции на Друнвало, предлагани по време на семинара.

През четирите дни на Пробуждане заедно ще си припомним портала от любов в сърцата ни и ще поемем по пътя към Дома.

И като се научим да дишаме в Единство, да мечтаем в Любов и да живеем от Сърцето - ние сме пристигнали в новото съзнание, в своето собствено Възнесение.

Семинарът Пробуждане на Озареното Сърце ще се проведе от 20 до 23 март в Център Сен Жермен, София.

Таксата за семинара е 300 лв.
20-23 март 2015г.
Център Сен Жермен
София, бул. Александър Малинов 51,
Метросити, вх. Б, ет. 7

За повече подробности пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Повече информация за Георги Георгиев

За да участвате в семинара, следвайте тези инструкции: линк с инструкции

За да участвате в семинара, е задължително да направите регистрация в сайта на Школата по Припомняне. Таксата за регистрация е еднократна и е $14.99. След това можете да участвате на всеки един семинар, предлаган от Школата, включително семинарите на Друнвало, Клодет и HeartMath Institute. Получавате достъп до видео материали, създадени от Друнвало през годините, можете да споделите своята оценка за семинарите, на които сте присъствали, както и да изтеглите своя сертификат за участие он-лайн.

Също така след завършване на семинара можете да надградите абонамента си (Tuition Membership) и да получите достъп до множество видео материали, които покриват основните теми на семинара и чрез тях винаги можете да си припомните някои сегмент или да чуете и обяснението на Друнвало. Таксата за регистрация е $6.99 на месец. Също така получавате първи достъп до нови видеа, които след време ще бъдат преместени във видео библиотеката на Основния абонамент. Всички видео материали се предлагат на английски език.

Пробуждане на Озареното Сърце е прелюдия към така наречения 18-дъх на Мер Ка Ба или това, което Друнвало нарича 90-градусовия завой - древната техника на Възнесение заедно с физическото тяло или медитация, чрез която в подходящия момент буквално да вземете своето физическо тяло заедно със себе си в 4-то измерение. Без разбирането от тези 4-ри дни тази медитация е безсмислена и тя се предлага само от Друнвало чрез видео материалите в този сайт. Достъп до видео обясненията имате чрез Tuition Membership програмата след завършване на семинара Пробуждане на Озареното Сърце.

Повече информация можете да откриете и на сайта www.shamballa-bg.net


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Май 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02