Пътят към себе си не е лек и за много хора e неразбираем. Всички желаем да сме щастливи, но малко полагат усилия за това. Причините са различни.

 

Семинар КОГИТАЛНОСТ – всичко, което Е! – 8-9.11. 2014г.

Парк-хотел МОСКВА (София, ул. Незабравка 25)

Някои от „можещите” надъхват хората, но не обясняват кое какво е, откъде произлиза, какъв е произходът на нашето съществуване. Други наблягат на лечение, но лекуват следствието, а не причината. Трети просто го правят, защото го могат, но предават нещата по такъв начин, че човек не добива увереност да се справи сам или да повярва, че може да постигне подобни „паранормални” възможности. А това ни е заложено. Всички го можем. Нужно е да осъзнаем целостта и последователността на начина, по който творим света си. В семинара Когиталност – всичко, което Е! твърдим, че сме го постигнали. И това не са просто думи, а практика. Всеки участник разбира, че материя няма, че всичко е енергия. И което е по-важно – осъзнава, че тази енергия е мисловност (когиталност) и тя се проявява чрез нас. В допълнение на семинара всеки участник успява да получи информация от Акашовите хроники, научава се да си тълкува сънищата и успява да разбере, че времето и пространството са илюзия, защото „влиза” в предишен или бъдещ живот (регресия и прогресия, които се правят в залата между участниците).

 

 

  • За ученици, студенти, пенсионери, групи (поне 10 души), пътуващи от страната и дистрибутори – 15% намаление

  • Всеки участник получава диск с всички упражнения, които ще бъдат представени на семинара: 4 уникални медитации – 1. ДНК активация, 2. “Когиталност – връзка с всичко, което Е”; 3. Уводна и 4. Дълбинна медитация за навлизане във възможностите на епифизата (третото око); запис на пълната презентация на семинара; методика за постигане на (авто)регресия и (авто)прогресия – стъпки за реализиране на процеса (без хипноза) – приложение на метода ще има на самия семинар.

 

Програма: Ден 1: Теория смесена с приложение

Информация, Енергия, „Материя“ и Мисъл…
Илюзорна същност на сетивата и материята. Що е когиталност и енергия. Парадокси на време-пространството. Защо и как всичко се случва „единствено в нашите глави“? Как и защо можем да творим света, в който ЖЕЛАЕМ да живеем? Акашови записи – практически умения за навлизане в записите… – енергиен отпечатък на всяка мисъл, действие, емоция и опит, случвали се някога във време и пространство… Акаша е „звукова и светлинна вибрация на мисловността“.
ДНК – код на безграничните възможности…Вълнова генетика и поле на Егото. Етимология и въздействие на думите върху ДНК. Що е емоция? Дендритогенеза. Медитация за активиране ДНК.
Вибрационно въздействие върху ДНК структурите с цел отключване на творческите и интуитивни възможности, креативния поток, премахване на стреса и съмненията, подмладяване…

 

Ден 2. Практика, смесена с обяснения

 

Що е Его? Егото представлява ментално защитно поле, върху която „наслагваме“ своите филтри (мироглед, базиран на опитност). Влияние на филтрите върху собствения ни потенциал и знание… Принципи на овладяване на филтрите.Сънищата… Как да запомняме сънищата си и да тълкуваме посланията? С какво ни помага това? Как да сънуваме осъзнато и да се връщаме в сънищата си, за да люботворим „ежедневието“ си…? Защо са ни необходими индивидуални речници на сънищата, какво представляват те…?
Епифизата (третото око) – ключ към необятните възможности Практически упражнения за получаване на информация от когиталността, активиране на кундалини, лечителски и „паранормални“ възможности
ФРМ – футуро-ретроспективна методика (Регресия) – практическо приложение по време на семинара…
За ретроспективна медитация се говори още в древните практики на йога. Днес този метод е по-известен като регресия или регресионна терапия („терапия на миналите животи“), която официално е призната за наука. Способност за навлизане в “нулевата точка” и получаване на информация в “минали” и “бъдещи” прераждания дава наименованието “футуро-ретроспективна” методика… (Времетраене – 30-60 мин.)
Медитация Когиталност – връзка с всичко, което Е!

 

Резултати за участниците:

 

  • Всеки участник се научава да тълкува и работи с посланията от сънищата.

  • Резултатите от ФРМ са още по-впечатляващи: Страховете на участващите изчезват. Всеки усеща и осъзнава, че може да се „мести” във времето и това не е свръхестествено. Осъзнава се глобалността и единението…

  • Осъзнават се и принципите на функциониране на епифизата (активности), връзката между “материалното” мислене и “духовните” усещания. Усвояват се начини на “превключване” и единение между двете. Демонстрират се и се прилагат практически упражнения, чрез които всеки може да провери реалното действие на активираната епифиза. При постоянство и продължителност на упражнението то води до “включване” на перпетуум мобиле на собствената ни енергия (кундалини-активация)…

  • Един от най-важните (а често пренебрегвани) резултати от семинара е запознаването с техники за овладяване на негативни състояния, приемане и отдаване, което води до вътрешна хармония и подобряване на междуличностните отношения във всеки един аспект. При работа върху себе си това довежда до практическото осъзнаване, че… всяка пешка може да е цар!

 

ЛЕКТОРИ:

 

  • ivomir– 50 г. – завършил физика (квантова електроника и лазерна техника) – СУ “Климент Охридски”. Писател, когиталист, обединител.

  • Eми Стойчева 25 г. -завършила психология – СУ “Климент Охридски”. Редактор, когиталист, подредител.

 

Какво по-точно представлява Теория от Когиталността…? Вижте във филма…
Когиталност – всичко, което Е!
филм, който кърти… парченцата на стари рамки и разбирания -
едно пътуване към теб, в теб и за теб…
***

 

Допълнителна информация за семинара: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

Сайт на събитието: http://online.cogitalnost.com/events/seminar-kogitalnost-vsichko-koeto-e/

 

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юни 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02