Да бъдем здрави и цялостни

Вие сте изначално здрави, сътворени по образ и подобие на Бог – вечно млади, жизнени и безсмъртни.

„В митовете, легендите и приказките на всяка раса, която е съществувала на тази планета се намират истории за съвършени създания- безсмъртни, красиви, вечномлади и всемъдри. Всички тези истории водят началото си от вечната истина на съществуванието, която човечеството пренася от епоха в епоха. Този идеал, поддържан в ума на човека е основния образ, по който човечеството е моделирано изначално. Образ и подобие Божие.“


Всеки от нас е същество, което желае съвършен комфорт, лекота, спокойствие в своето тяло, в ума си, в чувствата и емоциите и разбира се в душата. Вие вече го имате това нещо. Това е вашето здраве на всяко ниво. Изначално, изконно, ваше, по право и същност. Само че, сте забравили за него и сте погледнали встранни – в това, което не сте и сте придобили вашите илюзорни иначе ограничения, болести, страдания, съмнения и страхове.

Каним ви да си припомните кои сте, да събудите вашата матрица на съвършенното здраве, да се свържете с истинския си аз, да постигнете собствената си цялостност, хармония със себе си и света, хармонния в отношенията си с другите същества. Да живеете в състояние на любов, баланс и мир. Да обичате себе си, но истински, без егоизъм. И да бъдете творци господари на своята реалност.

Каним ви на ритрийт-ваканция в прелестната есенна Тоскана и в непосредствена блзост до минералните извори на Сатурния, които са признати сред десетте най лечебни в света. Предвидени са практики за изчистване на аурата с цел освобождаване на негативните емоции, модели на поведение, мисъл форми, самосъздадени програми, енергийни връзки, кармични договори, обети и печати, които са причината за заболяванията и катаклизмите на физически план в живота ни, както и трансформиране на енергията им в светлина и любов:
1. Йога асани и упражнения и Йога Нидра
2. А медитация за проявление
3. Светлинни медитации
4. Изследване на моделите на отношения и поведение в ежедневието през призмата на Седемте огледала на есеите и практиката Хоопонопоно.

Фонтенуова – вилен комплекс с уникално природно разположение и в близост до минералните извори и селището, е изцяло на наше разположение, за да се потопим в безвремието на недокоснатата природа.

Цена на събитието: 450 евро за седем нощувки - за двойна стая споделена или 550 евро за двойна самостоятелна стая. В цената са включени също ежедневните практики, храната – обяд и вечеря. Храната си ще приготвяме заедно.
Пътуване Разстоянието от София до Сатурния с автомобил е 1600 км. Компания „Уиз еър” има полети до Рим, а оттам вилата е на 130 км, за които е нужен автомобил.

17-26 октромври - от тръгването до пристигането

Организатори и водещи:

Кирил Цветков - https://www.facebook.com/kiril.tzvetkov.12?fref=ts

Самира Карина – Карина Бакалова - https://www.facebook.com/karina.bakalova

Светлана Любенова - https://www.facebook.com/slyubenova?fref=ts

Мариана Дончева -https://www.facebook.com/mariana.doncheva.12?fref=ts

За записване, моля пишете на съобщения към страничката ни или на лични съобщения към организаторите.

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
телефон за връзка - +359 893989319

Фейсбук страница на събитието: https://www.facebook.com/events/712996482083486/?ref=notif&notif_t=plan_user_joined


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юни 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02