“ДАО-ЙОГА ЗА ОЧИ” е практика срещу зрителни проблеми от всякакъв вид, възрастови промени в зрението, главоболие, мигрена, симптоми на стрес и др.Много често напрежението в областта на раменете и врата с напредване на възраста са основни причини за развитието на на физически проблеми с очите, главоболие и чувство на скованост. Eжедневието и работата на повечето хора се характеризира с дълги периоди на обездвижване и скованост, работа с компютър и липса упражнения. Това създава постоянно напрежение в тялото, енергията не може да се движи свободно и резултатите са болки и заболявания.

Специалните упражнения от комплекса “Дао-йога за очи” решават по-специално напрежението в областта на главата, раменете и шията и имат балансиращ ефект върху физическото, емоционално, умствено и енергийно ниво. Събужда се и се засилва нашата жизнена енергия. Същата осигурява хармоничен поток от енергия през целия мозък и областа на очите, като пряко подобрява зрението.

В източната медицина, очите са тясно свързани с другите органи в тялото. Затова, проблеми със зрението и очните заболявания не са изолиран проблем, а са част от процесите протичащи в цялия организъм. Oчите са пряко свързани с черния дроб и след това с бъбреците. Черният дроб контролира цялостната детоксикация на тялото ни (черния дроб детоксикира очите), a в бъбреците се съхранява нашата "жизнена сила" която подхранва цялото тяло и особено мозъка. Мозъка и очите също са взаимно свързани. Възрастовите изменения в мозъка оказват огромно влияние на очите и обратно. Те се появяват, когато енергията на бъбреците намалее и започне да се изчерпва.
Всички даоски упражнения, които засилват и умножават енергията в бъбреците имат силен хармонизиращ ефект върху черния дроб и укрепването на целия ни организъм, включително зрението. Благодарение на тези техники ние се чувстваме все по-жизнени, по-енергични и по-силни. Aктивно подпомагаме процесите за облекчаване на болките и неразположенията, подобряване на зрението и намаляване на стреса.

ВАЖНО: Залата е "камерна" и местата са ограничени. Моля, запишете се предварително на дадените по-долу контакти.

Курсът ще се провежда всеки ВТОРНИК от 18:30 до 20:30. Цена 20 лв.

Адрес: гр. София, ул. Триадица 5 Б, ет.5, зала 515, СПЛЕНДИД ПАЛАС

За записване: 0899 877 900, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - Мариела Таскова.

Фейсбук страница на събитието: https://www.facebook.com/events/952888721393929/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02