С храната, въздуха, водата в тялото ни попадат и обитават паразити, за които дори не подозираме: глисти, бактерии, вируси... Когато те намерят подходяща среда в организма на човека, те се размножават и поразяват клетките и органите, насищат кръвта, лимфата и водят до психически и физически болести.
Повишаване на телесната температура, алергиите, обривите и отоците по кожата, болките в ставите, увеличените лимфни възли, стомашно-чревните разстройства, белодробните поражения, увеличените размери на черния дроб и слезката, тежките усложнения като миокардит, менингоенцефалит, хепатит и много други болестни състояния са пряко свързани с жизнедейността на паразитите в човешкото тяло. Ако вземем само кожните заболяван...ия /най-трудно лекуваните от официалната медицина/ като псориазис, невродермит, херпес, екземи, пъпки, себорея, папиломи, цепнатини по петите, отлепване и чупливост на ноктите, а така също възпалителните процеси в носоглътката, синусите и половите органи – всички те са следствие на паразитна или микробна инвазия. Няма хронично болен или раково болен човек без ярко изразено опаразитяване. Особено коварни са гъбичните инвази , плесените и паразитите с размер под 1 милиметър. Паразитите /в широкия смисъл на това определение/ в една или друга степен могат да поразят всички органи и системи в човешкото тяло и са първопричината на около 90 на сто от всички известни в медицината заболявания.
На семинара ще се разгледат основните пътища за опаразитяване на човека, характера и развитието на най-често срещаните у децата и възрастните хора паразити, техния цикъл на размножаване и особено ролята на вътрешната среда на организма за това.
Най- съществения елемент от семинара ще бъде борбата с тях и изчистването на организма от токсичните продукти, отделяни от живите и мъртвите паразити; кои храни ги унищожават и кои спомагат за тяхното размножаване.
Участниците в семинара подробно ще бъдат запознати с най-ефективния метод за тяхното унищожаване: биорезонансната диагностика и лечение. Биорезонансното въздействие за разлика от антибиотиците и без тяхното вредно въздействие върху организма и имунната система може да унищожи микробите, вирусите и паразитите само за няколко минути. Методът на честотно-резонансното въздействие е особено ефективен при наличието на вътрешноклетъчни вируси, бактерии и тъканни хелминти, при което справянето с други начини практически е невъзможно или е свързано с големи загуби на време и пари.
Цената за участие в семинара е 80 лева, а за участниците в курсовете по Йога към клуб „Урусвати” – 60 лева.
Водещ: Алексей Скворцов Алексей Скворцов е основател на Здравен Център "Дар" – първият в страната център за ирисова диагностика и комплексно природолечение.
http://www.cluburusvati.com/za-nas.html http://www.dar-center.com/
За записване: Алексей Скворцов 0885443175
 

You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02