Курс Жива храна, част 1 и 2
Силистра
27 октомври 2014
Повторение на курс "Жива храна" част 1, който се състои от 2 дни + нов курс "Жива храна" част 2 - от още 2 дни.
Здравейте приятели, този месец ще имаме удоволствието да ви представим повторението на курса Жива храна, плюс включени още два дни с нови теми – древното жито лимец, есенно-зимни веган вкусотии.
Целта ни е да ви покажем как да приготвяте сами рецепти от живи и растителни храни като споделим с вас нашия опит, без да се опитваме да ви превръщаме във вегани и суровоядци или да ви караме да се откажете от животинските продукти.
Курсовете са е предназначени да ви помогнат да подобрите и разнообразите храненето, с акцент върху есенно-зимния сезон като включите повече и ранообразни здравословни, живи, растителни храни без да се лишавате от любимите ви десерти – торти, бонбони, шоколад...
Ще ви помогнем да заместите нездравословните рафинирани храни, пълни с консерванти и оцветители с пълноценна, здравословна храна, която сами сте приготвили.
Този път освен живите храни сме включили и рецепти с термична обработка, даващи повече топлина и уют в настъпващите дълги студени дни.
Ето какво ще научите да приготвяте сами, като ще имате възможност и да го дегустирате:
• Ядкови млека
• Ядкови пастети, масла(тахани) и песто
• Ядково сирене
• Сурово веган суши
• Шоколад и бонбони
• Торти
• Сладолед
• Хлябове от лимец
• Рецепти с покълнал лимец
• Боза от лимец
• Домашна нутела.
Вкусни есенно-зимни рецепти с киноа, елда, амарант и др.
Подарете си това преживяване! Ще се радваме да се забавляваме и учим заедно!
Начало на курса:
Част 1 - 06 - 07.11 от 18:00 - 20:00ч.
Част 2 - 10 - 11.11 от 18:00 - 20:00ч.
В бар ресторант "Рила"
Записвания за курса в магазин "Зелен Био".
0876/320-340 Надя Дочева