Sweet Survivor
18 март - 10 април 2015
Кулинарно Училище Amuse Bouche и Sugarmouse Ви кани на най-сладкия кулинарен курс за сезона. Ще се запознаем с основни техники и рецепти в сладкарството.
Начало:. 18 Март 2015 г. - сряда
сряда и петък от 19:00 до 21:00 ч.
Цена: 240 лв.
Продължителност:. 4 седмици - 8 посещения
В сета на сладкишите, Ваш гид ще бъде:.
Катерина Рангелова
Sugarmouse
"Няма нищо по-вкусно от домашно приготвените сладкиши."
Преди около четири години Катерина Рангелова открива сладкарството, като своя страст и хоби. В началото на 2012 г. стартира блога Sugarmouse, където споделя кулинарните си постижения. Почти цялото си свободно време посвещава на кулинарни курсове и уроци, постоянно търси нови рецепти, техники и интересни вкусове. Ценител е на качествената храна и вярва, че няма нищо по-вкусно от домашно приготвените сладкиши.
Катя ще ви покаже колко лесно и приятно е приготвянето вкъщи на кремове, бисквити, еклери, бонбони, че дори и сладолед и торта. Наистина е лесно!
Курсът е подходящ както за напълно начинаещи, така и за хора, които имат известен опит, но искат да развият уменията си и да научат нови рецепти и трикове.
Програма:.
I.
Кремове
работа с желатин
Шоколадов мус
Панакота с ванилия и плодов сос
II.
Бисквити
видове бисквитено тесто
Бисквити с точено тесто
Шотландски маслени бисквити
shortbread
III.
Сладолед
видове, техники, съвети, приготвяне на крем англез
Тирамису
Шоколадов сладолед
Френска нуга
със сушени кайсии, бадемов крокан и сладко от смокини
IV.
Печива
Пандишпаново руло със сметана и плодове
Брауни
V.
Маслено тесто
Тарталети с лимонов крем и белтъчна глазура
Ябълкови пайчета
VI.
Парено тесто
приготвяне на основен сладкарски крем, работа с пош
Еклери с крем муселин и карамелена заливка
млечен карамел
VII.
Шоколад
темпериране, видове ганаш
Шоколадови трюфели
Шоколадови пралини
Шоколадов крем ганаш за торта
Какаови блатове за торта
VIII.
Шоколад
украса с шоколад, шоколадови мини торти
Изработване на шоколадови украси за торта
Маслен крем за торта
Сглобяване и декорация на торта
Какво получавате:.
Кулинарно Училище Amuse Bouche използва само висококачественi продукти по време на своите курсове. Всички ястия предвидени в програмата се приготвят от начало до край без използването на полуфабрикати.
В цената от 240 лв. на човек са включени:
- осем посещения в Кулинарно Училище Amuse Bouche в рамките на 4 седмици;
- гост инструктор - Катерина Рангелова от Sugarmouse;
- двама инструктори, които да следят за безопасността на участниците;
- всички продукти необходими за приготвянето на рецептите в курса;
- подробни инструкции, рецепти и съвети за готвене;
- учебната кухня на Кулинарно Училище Amuse Bouche, с всичките й удобства;
- престилки, дъски и новоже, за времето на курса;
- похапване на приготвените по време на курса вкусотии;
- минерална вода.
*Курсове се провеждат при минимум 8 записани участника!
Регистрация и заплащане:.
Местата за всички събития и курсове в Amuse Bouche са ограничени.
За да се регистрирате за курс или събитие, моля използвайте формуляра вдясно на страницата: http://amusebouche-bg.com/programa/sweet-survivor-9.aspx. Всяка нова регистрация трябва да бъде с уникален e-mail! Ще получите автоматично съобщение от нашата система с всички необходими данни за плащане. Моля заплатете курса в рамките на два работни дни.
Възможни начин на плащане: ePay; банков превод; в брой - с предварителна уговорка за дата и час.
В случай, че не получим плащане в рамките на указаия срок, ще получите автоматично съобщение от нашата система, с което ще Ви уведомим, че в случай, че не платите, мястото Ви ще бъде предотстъпено на друг желаещ.
В случай, че имате Ваучер за посещение на курс в Кулинарно Училище Amuse Bouche, моля направете регистрация и ни пишете на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
За почвече информация:.
тел:. +359 877 585 873 - в работно време
e-mail:. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: facebook/amuseboucheschool