Курс Рейки II ниво

4-5 април 2015

гр. Казанлък, Холистичен център "Нирвана", бул. "Р. Долина" 7Г (сити център "Розалия"), ет.3, офис 1

Рейки Майстор Росица Запрянова

 

- Рейки увеличава потенциала на жизнената енергия и интензивността на аурата - дава енергия на всички органи и системи в организма, което ги привежда в естественото им енергийно и функционално състояние на здраве.
- Рейки активизира очистителните процеси в организма и стремежът му да изхвърли всичко ненужно: токсини, чужди тела и енергии, вредни вълни от различен произход и др.
- Рейки създава баланс на енергиите в чакрите и аурата, което е особено важно както за физическото и душевното здраве така и за благополучието.
- Рейки спомага за освобождаване от отрицателни емоции, мисли и чувства, които са един от главните причини за блокиране и дисбаланс на енергиите. Помага да се справим с вредни навици и привички.
- Рейки помага по-леко да се преодоляват всякакви кризисни ситуации. Създава хармония и любов в междуличностните отношения в семейството, на работното място и др.
- Рейки е напълно безопасно, както за приемащия Рейки така и за целителя /през него преминава огромен поток от енергия и когато и колкото му е необходимо остава в него/. Това е най-бързото и лесно за усвояване учение. Рейки няма никаква религиозна насоченост и не противоречи на никое религиозно вярване. Не изисква никакви режими, диети, упражнения, ритуали, отказване от любими неща и др.
- Рейки е предимно ЦЕЛИТЕЛНО изкуство, под целителсво и изцеление би следвало да се разбира привеждане на всичките елементи на физическото и фините тела в цялост - хармония, баланс - в естественото им заложено от природата състояние. Рейки не отрича и не е в конфликт с многобройните лечебни методи и с официалната медицина.
- С Рейки II ниво може да се помага от разстояние /дистанционно/ на хора, животни, растения; на определени ситуация или събитие; на определен проблем, както сегашен така и в миналото; на миналото ни и на бъдещето ни.
Рейки помага на всеки да осъзнае своето истинско предназначение и да придобие сила за своята реализация.
Животът с Рейки е движение към Любов, здраве, щастие и благополучие.

Всеки изкарал Рейки I ниво независимо къде и при кой Майстор, може да се запише за курса II ниво.

Участие за курса – 200лв.
Моля желаещите да се запишат до 29.03.2015г. с внесена 50% от сумата.
Рейки Майстор Росица Запрянова – 0897850118.

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Май 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02