Yoga fly ваканция на море в Шамбаня

10-13 юли 2015

Еко-селище Шамбаня, с. Баня

Ако сте семейство, което търси и обича природата, обича движението, обича тялото си и свободата и е готово да обърне вътрешния си свят с главата надолу, тази ваканция е за Вас!

По време на тази ваканция ще има ежедневни занимания по Yoga Fly за деца и възрастни, беседи, Пранаяма, медитации, плаж, творчески дейности и занимателни игри.

Ще имате възможност да обогатите знанията си и да усетите въздействието на здравословния начин на живот върху вашето духовно, психическо и физическо здраве, да заздравите връзката с децата си и заедно да изживеете неповторими мигове в една приятелска, хармонична и чиста среда!

ЗА РАЙОНА И НАШИТЕ ДОМАКИНИ:

Еко селище "Шамбаня" се намира в село Баня над Иракли, на пътя Бургас - Варна.
Между морето и планината, между небето и земята. Място за отдих, изпълнено със спокойствие, уют, свежест, звън на чанове и аромат на цветя, в непосредствена близост до морето. Възхитителната панорама, която се разкрива пред погледите на гостите е обширна, като „на длан” се вижда живописната хубост на местността. Просторният и добре поддържан слънчев двор е с големи зелени площи за игра на открито.

Селището е изградено изцяло от еко-материали, обстановката е приятна и уютна в хармония с природата. Разполага с три двойни стаи и една тройна, като има възможност в двойните стаи да се добави допълнително легло. Комплекса разполага и с Глинена къща, построена с изключителна фантазия, обзаведена в неповторим стил, подходяща за почивка на две или три семейства.
Храната е изцяло аюрведична, вегетарианска, приготвена от екологични чисти продукти – местно производство.
Плажът на Иракли се намира на 4км. от еко селището, на около пет минути път с кола.

Еко селище "Шамбаня" Село Баня е на 70 км от град Варна, на 430 км. от гр. София, на 56 км. от гр. Бургас и на 300 км. от Пловдив.

ПРОГРАМА

Пранаяма ( Дихателни техники ) – Осигуряват повече кислород на тъканите, клетките и повишават капацитета на белите дробове, което води до увеличаване на силата и работоспособността на всички ор­гани и системи и уравновесяване на емоциите и ума. Спомагат за намаляването на стреса, безпокойството, за естествените процеси на оздравяване и хармонизиране.

Медитация –Тя е леснодостъпна, всеки може да медитира. Медитацията е отвъд мисълта, отвъд будното ни състояние, съня и мечтите. Тя е част от този свят, но ни открива и други светове.

Беседи – Обсъждане на различни теми, практики и техники свързани със здравето, като например Свобода, Хранене, Движение и др.

Yoga Fly - Система от полезни и ефективни упражнения, съчетание на йога пози, танц, фитнес и акробатика върху йога-хамак с нов подход и начин на изпълнение. Възстановява, укрепва и поддържа всички органи и системи. Класовете са специално разработени, адаптирани и съобразени с нуждите и интересите на групата в определената възраст.

Арт- работилница и Занимателни игри - Заниманията имат задачата да развият въображението на децата, както и способността им да мислят самостоятелно и да се справят с възложените им задачи, да създават положителни емоции и чувство на удовлетворение от постигнатото и успеха. Децата се научават на основните техники за работа с разнообразни еко- материали чрез собствени проекти, с което дават воля на фантазията си и разкриват своята индивидуалност. Научават се на работа в група, на толерантност и споделяне, чрез игри и забавления.

Yoga Fly Ваканцията е за всеки, който иска да развие нови, невъобразими способности, да открие различни светове, да експериментира, да твори, да се разгърне и полети!

ЦЕНА:

Пакетна цена (нощувка, целодневно хранене и специални дейности):

Четири дневна ваканция:
Възрастен + дете – 300лв.
Възрастен + 2 деца – 400лв.

* В цената на специалните дейности са включени – ежедневни Yoga Fly практики за деца и възрастни, беседи, Пранаяма, медитации, творчески занимания и развлекателни игри.

** Мероприятието се провежда при записани минимум 10 бр. възрастен + дете.

Дата на провеждане от 10.07.15 г. /петък/ до 13.07.2015 г. /понеделник/

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:

Заплащане на депозит, в размер на 20% от сумата по банков път или лично на координатора на съответния град.
За допълнителна информация и записване на телефони: 0879530971; 0887055672;
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.zaednoo.com
Банкова сметка : BG07UNCR70001520957810

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юли 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02