Автор: Милка Кьосева

Дъхът на Бог живее в сърцата ни

и смело вее платната на еволюцията,

вдъхновявайки ни да създадем съвършената

версия на себе си.

Ако знаехме, че атомите, танцуващи в телата ни, са родени в сърцето на звезда, щяхме да засияем с пълния си блясък на божествени творения, венец на мечтата на Бога за изразяване на красотата и хармонията на проявения микрокосмос, който сме. Щяхме да имаме силата и волята да претворим най-приказния сън за себе в реалност и да изсвирим висшата октава на своето бъдене в материя и форма.

Ако знаехме, че всеки обект и обстоятелство в живота ни е среща на идеята с материята и от това взаимодействие се раждат физическите форми, щяхме да се потрудим да усвоим механиката на сътворението, за да се превърнем в майстори на проявлението,  рисуващи съвършената картина на своята реалност, пишейки красив разказ за еволюцията си.

Ако знаехме, че абсолютната ни реализазия е свързана с решаването на едно единствено „уравнение“, щяхме да намерим начин да определим параметрите му и да открием стойностите на неизвестните, които да отговорят на въпросите: „Кой съм аз? Защо съм тук?“ и „Как звучи най-висшата октава на собственото ми проявление?“

Удивявам се от красотата на творението, прекланям се пред мъдростта на Бога, извираща от всяка проявена форма, радвам се на успехите на другите и осъзнавам, че всички сме уникални и непов-торими. Знам, че останалите са огледало за светлината и сянката в мен, както и че те се оглеждат в душата ми по същия начин.

Милка Кьосева е родена през 1976 г. Живее в Пловдив. Завър-шила е Национална търговска гимназия в Пловдив и Икономически Университет – Варна. Има десетгодишен професионален опит в об-ластта на финансите и управлението. Лектор на форуми и семинари за личностно развитие и здравословен начин на живот. Автор е на пое-тичната книга „Синя Пеперуда“, както и на статии и есета, свързани с принципите на успеха, богатството и изобилието.


Пловдив, Арт Галерия в мол "Галерия Пловдив", ет.2

2-ри октомври, 18:30

Фейсбук страница на събитието: https://www.facebook.com/events/1463950423882973/?ref=notif&notif_t=plan_user_invited

Информация споделена от: Здраве, Щастие, Красота


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юли 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02