Светлинна школа „Вивамус”

Светлинна школа „Вивамус” е проект и начинание за обучение на всеки, който желае да навлезе в изкуството на медитацията, ченълинга, Махатма разбирането и битието, Йога, Адвайта Веданта и Дао.

В светлинната школа не се прави разлика между мъдростта от древността и от съвремието. Ню Ейдж учението в неговите най-възвишени и чисти форми съжителства с древната мъдрост на земната духовност, даоистката идея за безсмъртието, йога концепцията за просветление и самадхи, будистката нирвана, работата на хуна с висшия Аз, недуалистичното разбиране за Атман и Брахман, дори келтските друиди и работата с природни духове, богове и шии (феи и елфи).

Проектът „Вивамус” си поставя за цел да популяризира както индивидуалните разцветки и различия на всички тези възгледи за света, така и единството на духа и съзнанието, криещо се зад всички тях. Да могат всички онези, които имат вътрешно привличане към познанието, да научат и изпитат единството на многообразието, но и обратното – красотата в привидното различие. Вкусът на живота.

Мисията „Вивамус”, която е поета от нейния основател, се изразява в стремежа му да запознае търсещите с пътя към самоосъзнаване и самоосъществяване. Краят на този път някой разпознават като просветление, възнесение, божествено съзнание, свръхсъзнание или единение с Абсолюта.

За това състояние има много имена. Пътищата също са много. Един от основните пътища във „Вивамус” е Светлината. Медитацията с Космическите Лъчи и по-специално Махатма енергията, която е енергийната есенция на Източника.

Целта на светлинните медитативни практики е да се създаде и развие светлинното тяло, като преди това се изчистят фините тела и физическото тяло. Здравето, радостта, цялостта са естествени качества на всички живи същества и работата на „Вивамус” е да припомни това.

Друга цел на практиките е да запознае търсещите със същността на медитацията. Защо да медитираме, как и какво е медитацията. Тя ни води към същинското ни състояние като битие, като Аз Съм Присъствието, чистия Аз.

Всяко същество е чисто битие, чисто съзнание и чисто блаженство. Само илюзията подчинява ума и кара субекта да се идентифицира с обектите на своето възприятие, а оттам да се обърква и да се смята за нещо, което не е. Медитацията ни дава пътя към себе си. Тя е път към себе си.

Основателят на светлинната школа „Вивамус” обича да казва за себе си, че е учител по медитация и по философия на медитацията.

 

Някои от емблематичните курсове на светлинна школа „Вивамус” са:

Аз Съм Източникът” – посвещение в Махатма енергията и медитации.

Изкуството на ченълинга” 1 и 2 – обучение по канализиране на енергия и послания.

Силата на космическите елементи” – въведение в медитацията и магията на петте елемента.

Основи на светлинната медитация” – въведение в медитацията, различни нейни форми – теория и практика.

Великият преход – изкуството за умиране в пълно съзнание” – техники и разбиране как да останем съзнателни в най-същественият момент от прехода между животите, за да се освободим от цикъла на преражданията.

Майстори на материализацията” – обучение по проявление на мечтите и на желания начин на живот.

Звездни инициации” – няколко посвещения от звездите и звездните ни възнесени братя в Христовото съзнание.

 

Услугите, които се предлагат са:

Аурично пречистване – премахване на астрални същности, куки, корди и връзки, импланти, ниски енергии, магии и външни вмешателства, както и блокажи по чакрите.

Регресия и прогресия в минали и бъдещи животи – сеанс, целящ да помогне в пречистването от проблеми или в сътворяването на по-добър път в живота.

Енергийно изчистване на пространството – пречистване на дома, офиса и изобщо личното пространство, което е свързано с личността.

Официален сайт на светлинна школа „Вивамус”: http://i-am-vivamus.com/

Телефон на основателя Кирил Цветков: 0893 9893 19

 

Текущи събития:

Основи на светлинната медитация


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Март 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02