Нашият сайт!

Нашата група във Фейсбук!

Ежедневни занимания по йога. Занятия за начинаещи и напреднали. Хатха, ащанга, power йога за редуциране на теглото.

Йога е пътят, който ще ви отведе към хармония между тялото, ума и душата.Йога ще ви направи не само здрави,но ще ви помогне да откриете творческия си потенциал и щеви води към постигане на пълна осъзнатост – ще ви помогне да приемате всички свои житейскиситуации с вътрешно спокойствие и позитивност.

Йога има пет опорни точки:

  • Практикуване на асани - тялото ни е предназначено да се движи и да се упражнява.Ако начинът ни на живот не осигурява достатъчно движение на мускулите и ставите свремето се появяват болести и дискомфорт. Асаните трябва да са приятни, за този, койтоги изпълнява, а самото изпълнение винаги трябва да е осъзнато, с внимание върху всякодвижение и усещане.
  • Практикуване на пранаяма/дихателни техники/ - йога ни учи как да използвамемаксимално капацитета на дробовете си и да контролираме дишането. Правилнотодишане трябва да е дълбоко, бавно и ритмично. Това подобрява жизнеността и прочистваума.
  • Правилна релаксация - чрез пълно отпускане на мускулите след асаните се подмладяванервната система и се постига вътрешен мир.
  • Правилна диета - храната, която ядем е от изключително значение. За да имаме леко тялои ясен ум, йога препоръчва вегетарианската храна.
  • Позитивно мислене и медитация - това е най-важната част. Ние сме това, което мислим.Йога ни помага да мислим позитивно и творчески, учи ни да живеем в настоящето и дабъдем в хармония със себе си и околните точно Тук и Сега.

Shakti-Stara-Zagora

Контакти:

0882714617
0884933773

E-MAIL Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Адрес: Стара Загора, ул. “Захари Княжески" 16, етаж 2, зала 1 и зала 2

 

Предстоящи събития:

Пролетен йога лагер - йога, море и калолечение