Лечение за България

18 април 2015, 10.00

София, Съюз на архитектите, ул. "Кракра" 11

Едно събитие на Лечение за България

Всеки от нас по един или друг начин работи за здравето на България - психическо, духовно, физическо. Но сега обединяваме съзнателно вдъхновението, любовта и енергиите си, за да работим с по-голяма сила и дълбочина за изцелението на народа и страната ни. Затова създадохме Движение "Лечение за България" и с едноименното събитие официално слагаме начало на неговото съществуване.
Какво ще се случи на 18-ти, април, събота, от 10.00 до 13.00 ч. (часът на приключване е приблизителен) в голямата зала на втория етаж на Съюза на архитектите:
Петима водещи, сред които известни лечители, преподаватели по саморазвитие, жреци в различни традиции, хора на словото ще създадем с помощта на всички присъстващи единно лечебно поле за залата и цяла България. Същевременно всеки от водещите ще приложи това, в което е най-добър - своя лечебен метод.

10.00-10.30 ч. Никола Стоянчев - известен в цялата страна като Лечителя с уханията, тъй като по време на негови сеанси могат да се доловят прекрасни ухания. Той работи със Силата на Бога, която често е сътворявала и сътворява лечебни чудеса. Всичко е Бог, казва Никола, ти, аз, болестта, здравето, който така схваща света не може да се разболее.

healing-bulgaria-nikola

10.30-11.00 ч. Екатерина Стоянова - ръководител на Български Рейки център, който скоро навършва 15 години. Катя е извор на лечебни енергии, техники и медитации, владее всички видове Рейки. На 18-ти ще работи за благото на всички с Буда на медицината (Санге Менла). Под звука на мантри ще приложи енергията на Буда, така че тя и всеки в залата и извън нея да стане Буда на медицината, олицетворение на съвършено здраве.

healing-bulgaria-ekaterina

11.00-11.30 ч. Ясен Николов, майстор на метода Лечение с прана, международно известен учител по саморазвитие, организатор на благотворителна дейност, визионер, автор и съ-автор на събития, посветени на благото на България. Той ще направи три нива на лечение на мозъка и нервната система - за трите вида мозък и трите цивилизации, на които отговарят: животински - рептилии, емоционален - бозайници, ментален - човеци. Това е групово и масово лечение с високи честоти.

healing-bulgaria-yasen

11.30-11.45 ч. ПОЧИВКА
11.45-12.15 ч. Димитър Тонин (Мичо) - практикуващ шаман, учил шаманизъм от автентични шамани на различни места по света, директор на най-известното и старо издателство за езотерична литература "Шамбала", което вече е на 25 години. Мичо е авторитет за местата на силата у нас, познавач, практикуващ и водещ на техники от древни духовни традиции. Той ще проведе лечебен шамански ритуал за присъстващите и за България. Мичо ще подготви специално приношение на Великден на древно място на силата, което ще предложи на всеки участник. Въздействието е индивидуално и колективно.

healing-bulgaria-micho2

 

12.15-12.45 ч. Петър Няголов - лечител, използващ високовибрационни енергии, преподавател по саморазвитие, лектор, автор, водещ на групови енергийни сеанси, медитации, свещени пътувания. Петър ще активира Енергията на Нулевата точка, в която ще свърже присъстващите с морфогенното Поле на здравето (това е полето, създадено от всички здрави хора по Земята). Въздействието на Полето на здравето ще се усили многократно от Енергията на Нулевата точка. В Полето на здравето Петър ще прочете имената на присъстващите, така че да отекнат в него и да се прикачат към неговите честоти. Ако желаете имената ви да участват в този ритуал, моля запишете ги при човека, който ще провежда регистрацията.

healing-bulgaria-peter

Това събитие и цялото Движение "Лечение за България" ще бъдат успешни ако всички участват. На 18-ти, докато текат леченията, мислете за своите близки и за всички българи. Вие можете да лекувате с благородна мисъл, с чисто намерение, със сърдечна любов.

Вход 20 лв.

Начало на регстрацията 9.45 ч.

За въпроси търсете Петър Няголов, тел. 0888001224

Събитието във Фейсбук

Още по темата:
https://www.youtube.com/watch?v=7hYVrLW3lCU&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=RWYz8-PIxoE&feature=youtu.be


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02