Петър Няголов

Peter-Nyagolov

 

От 30 години Петър Няголов следва духовен път, преминал през познати школи, за да достигне до Пътя без име, основаващ се на постоянно себеосъзнаване. Основна част от този път е работата с различни високотрептящи енергии, които служат както за саморазвитие, така и за лечение и самолечение. Петър преподава курсове за саморазвитие, провежда лечебни сеанси, които балансират ум, емоции и тяло.

 

Курсове

 

„Разширение“

Целта на този тридневен курс (три дни по три часа дневно) е да се постигне разширяване на всички фини тела, на личното енергийно поле и на съзнанието за Аз. По този начин излизаме от страха, неувереността и съзнанието за жертва, за да познаем нови степени на свобода, сила и личностно присъствие, и да се приближим до Същността. Петър предава на участниците Учителите-Лечители, с които работи и именно те извършват разширението в индивидуална работа по време на и след курса.

 

„Разкрий личната си сила“

В този тричасов курс участниците овладяват метод да опознаят и приведат в действие личната си сила. Личната сила е енергия, която вече съществува, тя само трябва да бъде призована или активирана, за да се превърне в част от съзнателния живот. Присъстващите биват запознати със своето животно на силата, място на силата и предмет на силата. Работи се индивидуално с всеки.

 

„Себеотдаване“

В три часа участниците овладяват техники за излизане от състоянието на противопоставяне, борба и усилие, за да се „пуснат по потока“. Себеотдаването е равностойно на дълбоко приемане, в което страданието се стопява, а с него и малкия условен „аз“. Това е стъпка към Чистото съзнание и Космическия Аз.

 

„Как да отваряме и разчитаме Акашовите записи“

Два пълни дни, в които чрез различни медитативни настройки присъстващите получават достъп до свещената комуникация. От този момент те могат да общуват по желание с Висши същества – Господарите на Акашовите записи, Възнесли се учители, Ангели и Архангели, Бога, да получават от тях напътствия, информация и изцелителна енергия.

 

„Настройване с Виолетовия пламък“

Виолетовия пламък е високочестотна енергия за духовни алхимици. С нея можем да преобразуваме всички лични енергии като ги върнем в изначалната им божествена форма, както и да прочистваме помещения, местности, държави и континенти. Нейният Господар е Сен Жермен. Курсът е равностоен на посвещение и трае 2 часа.

 

 

Лечебният метод ДЪХ (ДЪлбокоХармонизиране)

Тази система бе дадена на Петър в отклик на искреното му желание да е инструмент за облекчаването на човешкото страдание. Методът е кулминация на дългогодишната енергийна практика на Петър, упражнявана в България, Англия, Гърция, Турция и Индия.

Методът съчетава мощни небесни и земни енергии, за да работи както на видимите нива, така и в дълбочина. В него практикуващият изпълнява двояка функция: на канал, който “отвежда” натрупани негативни енергии и на проводник на висши храмонизиращи енергии. По този начин се постигат пречистване, трансформация и балансиране на всички нива на съществото.

В сеанса участват различни божествени същества, възнесли се учители, ангели, шамани, свещени животни и др. Петър получава виждане за проблемни емоционални и мисловни модели и дава обратна връзка на участника или участниците (сеансите биват и групови), заедно с препоръки за преодоляването на тези ограничаващи нагласи. В действителност препоръките се дават от присъстващите във фина форма учители. Така че сеансът ДЪХ по същество е и енергийно "разчитане" - прочит на емоции, мисли, модели, нагласи, както и на състоянието на енергийното тяло. В зависимост от осъзнатостта на “клиента” и готовността му да работи върху себе си, методът ДЪХ дава резултати при широк спектър от емоционални, психически, духовни  и физически проблеми.

 

За връзка с Петър Няголов:
https://www.facebook.com/peter.nyagolov

 

Провеждани събития (архив):


Курс "Разширение" в София, Сливен, Бургас, Варна (септември 2014)

Курс "Обичай себе си" в София (октомври 2014)

Курс-посвещение в Акашовите записи във Велико Търново (октомври 2014)

Курс РАЗШИРЕНИЕ в София (октомври 2014)

Партньорство (януари 2015)

Курс Разширение в София (февруари 2015)

Разкрий свещения си договор (март 2015)

Ново начало - свързване с три полета (март 2015)

Разкрий свещения си договор (април 2015)

На Лазаровден: Свързване с три полета - на здравето, на изобилието и на любовта (април 2015)

Групов лечебен сеанс с енергията на Учителите (май 2015)

Ритрийт край морето - ТАНЦЪТ НА ИН И ЯН (юли 2015)

Свещено пътуване "Изцеление" (септември 2015)

Курс "Партньорство" в София (септември 2015

Разкрий свещения си договор (септември 2015)

 

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Май 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02