Една година "РАЗШИРЕНИЕ"

15-17 май 2015

Зала "Дъга", ул. "Дъга" 39А, Горна баня, София

Водещ Петър Няголов

 

През 2007 г. седяхме с моя приятел от Америка Тимъти Данфи в кухнята на дома ми на ул. "Дъга" 39А, когато изведнъж почуствах, че непозната енергия се спусна върху мен. Бе различна от всичко, до което се бях докосвал, а също бе и много мощна. Зададох въпроси към нея, получих отговори и един от тях бе, че мога да я приложа върху Тимъти, което, впрочем, той прие с готовност. Така моят американски приятел стана първият ми "пациент" с новата енергия. Дотогава лекувах с Универсална енергия, но тази бе съвсем различна. Чувствах я много, много близка и необичайно силна. Така започна голямото ми приключение с Учителите, както наричам тази енергия, защото те са двама - Божествена мъжка и Божествена женска енергии, заедно с цял антураж от висши същности. Вече осем години провеждам лечебни сеанси с тях, а от миналата година започна нов етап на работа - те ми позволиха да ги предавам на всеки, който пожелае, за да ги използва самостоятелно за саморазвитие и изцеление. Така се роди курсът "РАЗШИРЕНИЕ".
Разширението се случваше в почти всеки индивидуален сеанс, който провеждах с Учителите, като заключителна част на сеанса, но дотогава аз бях "каналът", чрез който те работеха за благото на хората. От май миналата година те приеха да ги "предавам" на големи групи хора. Беше дошъл точният енергиен момент за това събитие, което се оказа паметно в живота на мнозина. Ето части от отзиви за курса, дошли през последната година:
"Благодаря от сърце за всичко! И двамата с Жоро се чувстваме наистина много различно от Разширението насам, само за няколко дни, а дори не си представям все още какво предстои… И при двама ни има едно усещане за спокойствие и все едно сме над нещата, сякаш реалността си е същата, но просто ние сме странно много по-различни."
Ваня и Жоро
"Учителите променят живота ми с всеки изминал ден. Още на следващия ден след като ни ги предаде както си вървях по улицата чух ангелски хор, беше невероятно. Когато, вървейки, ги помолих да бъдат винаги с мен и аз винаги с тях, да бъдем едно, камбаните на църквата, покрай която минавах, изведнъж забиха. Беше толкова тържествено, а аз обожавам биенето на камбани /не знам защо/. Вече знам, че никога не съм сама и това е прекрасно, освен това ми се случват и неща за които не съм и посмявала да мечтая, че може да станат. Още веднъж благодаря от цялото си сърце и душа."
Камелия Велинова
"Здравей Петре,
Щастлива съм да ти пиша и споделя колко съм щастлива и доволна от това, което преживях през трите дни на курса. Когато си тръгнах от Вас имах усещането, че са ми поникнали криле, и оттогава не съм спряла да летя - хахаха. Наистина съм много щастлива."
Мария Бенчева
"Правил съм много медитации, но това, което се случи по време на курса с участието на енергията на цялата група надхвърли всичките ми очаквания. Оставих се да бъда воден, без никакво съмнение в процеса, напълно отдаден, напълно приемащ. Беше много силно, много вълнуващо, много реално. Сякаш бях в друг свят, в друго измерение, а и най-вероятно съм бил. По време на сеансите губих представа за очертания. Нямах ръце, нямах крака, нямах нищо, бях нищо. Дишах с широко отворена уста, която усещах само чрез съзнанието. На практика сякаш дишах с целия обем на съществото си. Чувствах се широк физически, сякаш се раздувах във всички посоки и имах представата за елипса / () /. В дните след курса се чувствам много спокоен и някак притихнал. Лесно и бързо взимам решения, вярвам в изборите си. Не се притеснявам за бъдещето, защото съм щастлив в това, което съм тук и сега."
Александър Пенев

Работата с Учителите е многолика, могат да се случат безброй неща, но в основата стои РАЗШИРЕНИЕТО на аурното поле и на самото чувство за Аз, така че да преминем отвъд неувереността и страха, за да достигнем същинския си ръст. А той, вярвайте ми, е гигантски. Говоря така, защото го виждам у всеки човек. Учителите ни помагат да станем Това, Което изначално Сме.
Какво ще се случи на курса:
На 15-ти май, петък, от 18.30 до 21.30 ч. Учителите ще прочистят 12 основни чакри на всеки участник от наслоени емоционални натрупвания и модели. Същевременно ще давам информация за това, което се случва.
На 16-ти май, събота, от 11.00 до 14.00 ч. Учителите ще прочистят всички органи и телесни системи от натрупвания, за да улеснят финалното Разширение. Ще дам информация на всеки за потенциални заболявания.
На 17-ти, май, неделя, от 11.00 до 14.00 ч. ще се случи РАЗШИРЕНИЕТО. Планът е всичките 12 чакри да бъдат заземени, издигнати и разширени от Учителите, като накрая това ще се случи и с цялото същество, но какво точно ще стане в този магически ден е непредсказуемо. В последната част Те ще се свържат с всеки участник и ще останат с него/нея, докато той/тя желае да работи с тях. От този момент, както казва Камелия Велинова в своя отзив, вече никога няма да си сам/сама. Работейки за твоето Разширение и Изцеление, Учителите ще работят за всички, с които влезеш в контакт.
Ще завършим курса с празнична почерпка! И тъй като курсът е юбилеен, знам че ще има специални дарове от Учителите!
Място на провеждане: Зала "Дъга", ул. "Дъга" 39А в Горна баня, София.
Водещ: Петър Няголов
В ЧЕСТ НА ЕДНОГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ НА КУРСА ЦЕНАТА ЩЕ БЪДЕ ПРАЗНИЧНА: 115 ЛВ. (обичайната цена е 135 лв.)
РАЗШИРЕНИЕ е духовен път, който води към Истинския Ти. В него техниката е една: молиш за Разширение и оставяш на Учителите да го извършат. От теб се иска да осъзнаваш, да постоянстваш и да им позволиш да разширят всичките ти фини тела до безкрая на Вселената.
ТЪЙ КАТО ЩЕ РАБОТЯ С ВСЕКИ ПООТДЕЛНО БРОЙКАТА Е ОГРАНИЧЕНА ДО 15 ЧОВЕКА.
Моля потвърдете участието си на имейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел. 0888001224.


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Май 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02