Първо ниво

Продължителност: 2 дни

Изисквания: Няма

29-30 ноември 2014, 09:00 - 17:00


Системата на Мастър Чоа Кок Суи разкрива и прави по-ясна връзката между състоянието на физическото ни тяло, емоциите, ума и нашето енергийно ниво.

В този семинар се запознавате с основните техники, предложени в интерактивна последователност от теоретични пояснения, практически упражнения и медитация.С тези достъпни и изключително ефективни техники ще допълните вашите възможности за поддържане и повишаване на жизнеността си, да постигате вътрешен баланс, да се лекувате сами и да се усъвършенствате.

Ще научите повече за това:

Каква е природата на енергийното тяло, връзка между физическо и енергийно тяло, видове и функции на енергйното тяло,структура - енергийни канали /меридиани/ и центрове /чакри/, единадесетте главни чакри, съвременни открития.
Как да възприемате и разпознавате фините енергии във вас и около вас
Как да определите и регулирате състоянието на вашите енергийни центрове /чакри/
Как да корегирате енергиен дисбаланс във вас и средата около вас, седемте основни техники за използване на прана
Как да повишите енергийното си ниво чрез пранично дишане
Каква е същността на самолечението с прана, основни закони, възможности
Какви са примерните схеми за самолечение на леки заболявания: главоболие/мигрена, простуда, висока температура, мускулни болки и схващания, кожни заболявания, слънчеви изгаряния, акне, храносмилателни смущения /липса на апетит, диария, запек, стомашни болки/, дисменореа и др. Холистичен подход
Какви са примерните схеми за самолечение на по-тежки заболявания: повишен холестерол, високо кръвно налягане, сърдечни заболявания, язва на стомаха и дванадесетопъстника, често уриниране, инфекции на пикочополовата система, импотентност, безплодие, счупени кости, сколиоза, артрит и ревматизъм, повишаване на защитните сили на тялото, синузит, заболявания на дихателната система/пневмония, астма и др./, заболявания на жлезите с вътрешна секреция, възстановяване след операции, забавяне процесите на стареене /при възрастни хора/,
Други техники за самолечение с прана, използване на призив, самолечение от разстояние, лечебни звуци, техника чрез визуализация, комплексен подход
Как да подобрявате и развивате умствените си способности, да се справяте със стреса и напрежението на енергийно ниво
Карма и Златното правило, етични напътствия
Медитативна техника за повишаване на енергийното ниво и самолечение, за активиране на сърдечната и коронна чакра, за самоусъвършенстване и изграждане на характера

Този семинар е отворен за всички, за участие в него не се изискват предварителни знания или умения.

Поканен е всеки, който иска да се научи да хармонизира своята енергия.

Цена: 175 лв.
Промоционална цена: 150 лв при записване до 02.09

Още:

Лечението с Прана е един холистичен метод за възстановяване баланса и хармонията на физическия, умствен и емоцонален аспект на личността ни. Това се осъществява на енергийно ниво. Общоприет факт е, че всички живи същества притежават енергийно поле около тях, наречено от учените биоплазмено поле, известно и като етерно тяло, етерен двойник, аура и др. Открито е , че нашето физическо, умствено и емоционално състояние променя количествено и качествено характеристиките на енергийното ни тяло. Тези промени се проявяват в различни центрове на енергийното поле, наречени чакри. Системата на Мастър Чоа дава познание за енергийното поле, чакрите и каква е тяхната роля за нашето физическо и умствено здраве. Тя предлага и техниките за възстановяване на нарушеното равновесие в нас. Включени са Пранично дишане, Сканиране, самолечение като се вземат впредвид и ефектите на карма, развиване на характера, Медитация за мир.

Знанието за жизнената енергия /прана/ е много древно и приноса на Мастър Чоа Кок Суи е че възвръща това познание в съвременна и достъпна форма, която е извънредно научна и систематична в своя подход. Тези техники са резултат от 20 годишните изследвания на Мастър Чоа съвместно с лекари, психолози, психиатри, лечители и ясновидци. Сега Мастър Чоа, в своите семинари не само запознава с тези техники, но дава и напътствия за прилагането им за постигане на цялостно развите на личността: физически, умствено и духовно.

Както Мастър Чоа казва, да се научи Лечението с Прана изисква толкова усилие, колкото да се прочете една статия. Редовното практикуване е изискване, за да бъдете ефективни, но вашите усилия ще бъдат възнаградени с цялостно здраве /физическо, емоционално и умствено/, с променено отношение към живота, което води до по-голяма хармония, по-малък стрес и по-добри взаимоотношения. Нещо повече Лечението с Прана ще подпомогне и цялостното Ви духовно развитие.

 ул. Княгиня Мария Луиза 58
29 -30 ноември, 09:00 - 17:00

Фейсбук страница на събитието: https://www.facebook.com/events/1474551276128692/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02