Курс-Преживяване „Обичай себе си“

11-12 октомври 2014 (събота-неделя)

Водещи:

Петър Няголов - Използват се енергиите на метода за развитие и лечение ДЪХ (ДЪлбоко Хармонизиране).

Валентин Колчев-Миро - Използва се методът „Себеинтегриращо дишане“.

 

Драги приятели,

За първи път двама водещи, Петър Няголов и Валентин Колчев-Миро, обединяват своите енергии и методи, за да представят работеща система за разтваряне на егото в автентична любов към себе си. Поотделно и двамата са работили в тази насока, но в курса „Обичай себе си“, техните специфични техники се допълват, за да изведат участниците отвъд всички съпротиви, бели полета, условности и предразсъдъци в Полето на чистата любов, където Аза се възправя в своя блясък.

Какво ще се случи на курса „Обичай себе си“:

11 октомври, събота, 10.00-13.00 ч. Водещ Петър. Използват се енергиите на метода за развитие и лечение ДЪХ (ДЪлбоко Хармонизиране).

Запознанство с Малкият човек в нас– кой е, как изглежда, как да намерим път към него. Малкият човек е егото в различните му изражения.

Показване/демонстрация от Петър на Малкия човек в двата му полюса – Жертвата и Агресора. Това е реално преживяване, ще можете да видите Жертвата в себе си, а също и нейната противоположност - Агресора, ще можете да ги докоснете, да разговаряте с тях. С дума и жест ще търсите път към тях и когато го откриете ще станете едно с тях, т. е. със самите себе си. Пътят е любовта, думите са думи на нежност, жестовете са изражения на обич, почит и дълбоко разбиране на себе си. В тази първа част на първия ден ще разберете силата на любовта и способността й да ви превърне в цялостно, завършено същество, свободно от страх, неувереност и разрушителни емоции.

13.00-14.30 ч. Обяд

14.30-18.00 ч. Водещ Миро. Използва се методът „Себеинтегриращо дишане“.

Продължаваме опознаването на Малкия човек. Какви са проявленията му в тялото ни.
Къде откриваме Малкия човек (Жертвата и Агресора) в тялото си и как да усетим тяхното проявление. Кои са те, как ни карат да се чувстваме, как ни карат да се движим, как се опитваме да ги скрием и заключим. Практиката е по двойки, като се цели осъзнаване на емоциите в момента на случването им чрез взаимодействие с партньора в дух на пълна подкрепа и отсъствие на осъждане. Вниманието е върху преживяването на човека срещу нас. Какъв е начинът да го отразим така, че той или тя да видят образа и проявлението на моделите си. След осъзнаването се пристъпва към следващия етап, в който всеки индивидуално заявява своето отношение и решение за това как ще приеме в себе си своя Малък човек в двете му проявления – Жертвата и Агресора.
Приемането се търси през техниката на Себеинтегриращото дишане, като се дава възможност за пълното извеждане на осъзнаванията на ниво тяло.

12 октомври, неделя, 10.00-13.00 ч. Водещ Петър.

Техники за събуждане на любов към себе си и интегриране на Малкия човек.

Качества на чистата любов към себе си. Техники за развиване на любов към себе си, вкл. техники, чрез които се избягва съпротивата. Поради културно-исторически, лични и общественопсихологически особености в мнозина от нас съществуват дълбоко залегнали предразсъдъци срещу идеята да обичаш себе си. Тези съпротиви могат да бъдат избегнати, заобиколени или разтворени чрез различни техники. Любовта към себе си може да бъде закодирана в части на тялото, в жестове, в звуци, така че да не минава през съзнателния ум, който би могъл да въстане срещу нея. Накрая ще направим упражнение за центриране на Аза в сърцето, което има силата да неутрализира всички противодействия и да роди ЛЮБОВТА КЪМ СЕБЕ СИ.

13.00-14.30 ч. Обяд

14.30-18.00 ч. Водещ Миро.

След откриването на всички лица на Малки човек в нас и пълното му приемане, посредством силата на дъха извеждаме  на повърхноста любовта и към двете му проявления.

В практиката по двойки осъзнаваме как създаваме Малкия човек на нивото на ума и как, преминавайки през пространството на Сърцето, разбираме същинското намерение, което стои зад озъбената маска на Жертвата и Агресора. Какъв е най-прекият път за трансформация на тези състояния на ума в тялото ни? Дъхът, този могъщ инструмент, с който ни е дарила природата, ни повежда през пътя на Сърцето към дълбините на нашия даден ни по право избор да обичаме себе си. В любящото Сърце си подаряваме свободата да живеем истината за себе си и света като наше отражение.

И през двата дни по време на всички занятия Петър ще предава на цялата група и индивидуално Енергията на любовта към себе си. Тя бива запаметена от клетките и остава като потенциал, който може да бъде активиран с намерение, за да се превърне в постоянно състояние.

Място на провеждане: 11 октомври, събота – залата на ул. „Георг Вашингтон“ 12, ет. 2 (близо е до Централни хали; ул. „Георг Вашингтон“ е успоредна на „Мария Луиза“; ? 12 е в отсечката между „Екзарх Йосиф“ и „Цар Симеон“, влиза се във вътрешен двор през голяма синя врата, на охраната се казва, че сте за залата на Косьо). 12 октомври, неделя - залата на бул. „Черни връх“ 33Е, входът е откъм ул. „Св. Седмочисленици“, сградата във вътрешния двор с жълти балкони.

Цена 160 лв.

За записване изпратете имейл или звънете на Петър, тел. 0888 001 224, или на Миро, тел. 0888 609 309.

Малкият човек в нас крие тайната на Божествената трансформация. Когато го разтворим в любовта си, той ни разкрива Бога, който сме.

До скоро в изцелителното поле на Любовта.

Петър и Миро


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02