Курсове на Студио за танци и йога "Сътворение" - Бургас

 

Рейки курсове 1-во и 2-ро ниво - 17, 18, 19 октомври.

Рейки е енергията, в която сме се родили и за нас винаги е удовлетвореност, радост, празник да обявим следващите курсове за инициация. Все със същия ентусиазъм и вяра, обявяваме дати за Рейки Първо и Второ ниво - 17-ти, 18-ти и 19-ти Октомври. С желаещите да опознаят приложната очарователна магия на Рейки и да осветят живота си с чистотата на изначалната енергия ще се уговорим допълнително за часовете и респективно в кои дни ще е Първо и в кой ден ще е Второ ниво.
В Рейки първо ниво ще бъдете настроени към енергията и ще можете да лекувате чрез полагане на ръце, ще може да зареждате и почиствате храната и водата си, ще може да зареждате с енергия ситуации, но винаги и само за вашето най-Висше Благо и Добро.
"Какво да очаквате от обучението в Рейки Първо ниво?
Ще научите какво е Рейки и Принципите на Рейки.
Ще получите основни познания за чакрите.
Ще са запознаете с основните позициите на ръцете, които се използват в традиционния Рейки сеанс при самолечение и при лечение на други хора.
Ще научите как се провежда един Рейки сеанс.
Ще се запознаете с някой основни техники и правила, които се използват в лечението с Рейки.
Ще получите материали, които ще Ви помогнат във вашите първи стъпки с Рейки.
Какво се случва след настройката?
• Вие сте свързани към Рейки Източника
• Можете да канализирате Рейки и да я предавате чрез ръцете си – на Вас или на другите.
• Вие ще бъдете все по-наясно с това, което трябва да правите за Вашето изцеление
• Вероятно ще се засилят интуитивните Ви възприятия
• Вероятно това ще доведе до промени във живота Ви, които са желани и важни за Вас" - времетраенето е два дни с продължителност между 3-4 часа в зависимост от групата, а цената е 60.00 лева.
За Рейки Второ ниво ще посрещнем всеки един, който има Първо ниво, и са минали поне шест месеца от посвещението му.
Докато Рейки Първо ниво е насочено по-скоро към физическите аспекти на лечението, Рейки Второ Ниво е съсредоточено повече в менталните и емоционални проблеми.
Рейки Символи - Основна част в обучението във Второ Ниво Рейки са символите. Те са вид ключ, който отваря/извиква определени нива от енергията. С помощта на трите символа от Второ Ниво, можете да получите разнообразни резултати – силен прилив на енергията, емоционален и ментален баланс, да направите сеанс от разстояние и лечение на миналото.
Какво ни дава Рейки II ниво?
• Ще нарастне Вашият опит и познания относно Рейки и лечението въобще.
• Имате на разположение три мощни символа и...
• ...ще знаете кога и как да ги използвате
• Можете да изпращате Рейки в миналото, настоящето и бъдещето. Можете да изпращате Рейки в съседната стая, съседния град или друг континент.
• Силата и интезивността на Рейки енергията, които канализирате ще нарастнат многократно. Не на последно място, настройката в Рейки Второ Ниво дава огромен набор от възможности за работа върху вас, хората които са потърсили помощ, върху живота като цяло.
Обучението в Рейки Второ Ниво протича в рамките на един ден, продължителността е между 4- 5 часа в зависимост от числеността на групата / понякога и по-дълго /, а цената е 115.00 лева.
Моля, желаещите и тези, които имат въпроси да се свържат с нас.
Намасте

Седемте посоки на света, свещеното колело и лични ритуали: практическо въведение в някои духовни практики на североамериканските индианци с Катерина Стойкова-Клемър - 1 и 2 ноември

Този двудневен семинар е предвиден като въведение в някои основни, дълбоки концепции и практики. Чрез медитация ще открием и ще се запознаем с някои от нашите лични животни-тотеми и духовни водачи и ще започнем комуникация както с тях, така и с живата и „нежива“ природа около нас. Ще обсъдим ползите насищането на нашето ежедневие с церемонии и ще научим няколко конкретни, практични церемонии. Участниците в семинара ще се запознаят със седемте посоки на света, 36-те камъка на свещеното колелo и много други понятия и теми.
Катерина Стойкова-Клемър е родена и израсла в Бургас, но от 1995 г. живее в САЩ. Автор е на няколко поетични книги на български и английски, най-новата от които е „Как наказва Бог“ от софийското издателство ICU. Тя е собственик и главен редактор на издателство Accents Publishing, както и радиоводещ на предаването Accents по WRFL в Лексингтън, Кентъки. От 2007 е ученичка на Джереми Лекрон, учителка от мечия клан на племето хопи.
Семинарът ще е в два дни по три часа, като часовете ще уточним допълнително.
Вашата инвестиция ще е в размер на 60.00 лева като тази сума ще поставите в кутия още в първият ден. Всички събрани средства ще бъдат включени към благотворителната кампания на студио Сътворение: https://www.facebook.com/events/565303846904304/
Местата са ограничени.

 

 

Йога за бременни

За изкуството да обичаш и да даряваш обич

Първата бременност е пътуване в непознат свят, време на огромни промени. Вие участвате в създаването на нов живот не само с тялото си, но и с ума, духа и емоциите си. Йога помага да се справите възможно най-добре с бременността и раждането, като от самото начало създава позитивна атмосфера за израстването на детето.

Ще Ви разкажем за:

- за ползите от практикуване на йога и общуване с детето още в утробата;

- как да постигнете и задържите емоционална стабилност и спокойствие;

- практики за укрепване на кръста и таза;

- как да се подготвите за раждането по-добре  и още много други неща.

Часовете се водят от квалифициран инструктор.

Ако имате въпроси, свържете се с нас: 0889 387632 и 0878 117651.

Курс-посвещение по Акашови записи

Този курс е резултат от искреното и дълбоко намерение на организаторите му да разпръскват светлина и изцеление по света. Завършили са го стотици хора, най-младият на 13 години, най-възрастният - на 78. Популярността му се дължи на това, че хармонира с потребностите на времето за директен контакт с Божественото и, разбира се, на начина, по който е поднесен.

Какво са Акашовите записи

“Акаша” е санскритска дума, която означава Изначално вещество, Това, от Което е изградено цялото Творение. "Акаша" е също Божествената любов, Божествената звукова и светлинна вибрация.
Акашовите записи се споменават в Стария завет на Библията като Книга на живота или Книга на паметта. Те са знанието за миналото, настоящето и възможното развитие на бъдещето. Те са енергийното поле, което съдържа цялата история на всяко същество от възникването на Творението, полето, което ни свързва. Наричат се Акашови, защото са съставени от Акаша, а се наричат записи, защото функцията им е да записват всяка жизнена опитност.

Защо да взлизаме в Акашовите записи
Много са причините, поради които бихме могли да искаме да влезем в Акашовите записи: търсене на отговор, преследване на истината, нужда от напътствие, желание да намерим сила за житейски преходи, необходимост да се освободим от ограничения, шаблони и вярвания, копнеж да се свържем с целта на душата си.  Чрез тях можем да работим върху личното си изцеление за освобождаване от рани и болки от този живот или минали животи, които ни пречат да изявим своето великолепие.

Страница на студиото: http://www.sutvorenie.com/surprises


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Април 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02