Отново курс РАЗШИРЕНИЕ!

31 октомври - 2 ноември 2014, 18.30 ч.

Курсът "Разширение" е ново начало в работата с Висшите енергии, които са на разположение в наше време. В него водещият Петър Няголов за първи път предава на големи групи Учителите, с които работи от години за изцеление и трансформация. Вече поместихме отзиви на участници от различни градове.

Водещ: Петър Няголов

 

 

Залата на хотел "Горна баня" в центъра на Горна баня

Курсът "Разширение" е ново начало в работата с Висшите енергии, които са на разположение в наше време. В него водещият Петър Няголов за първи път предава на големи групи Учителите, с които работи от години за изцеление и трансформация. Вече поместихме отзиви на участници от различни градове.

Ето какво споделя Александър Пенев от София:
"На първо място съм развълнуван как ясно и точно виждаш моите блокажи, емоции и преживяване. Не мога да си го обясня, но и не искам. Важно е, че е невероятно точно. Правил съм много медитации, но това, което се случи по време на курса с участието на енергията на цялата група надхвърли всичките ми очаквания. Оставих се да бъда воден, без никакво съмнение в процеса, напълно отдаден, напълно приемащ. Беше много силно, много вълнуващо, много реално. Сякаш бях в друг свят, в друго измерение, а и най-вероятно съм бил. По време на сеансите губих представа за очертания. Нямах ръце, нямах крака, нямах нищо, бях нищо. Дишах със широко отворена уста, която усещах само чрез съзнанието. На практика сякаш дишах с целия обем на съществото си. Чувствах се широк физически, сякаш се раздувах във всички посоки и имах представата за елипса / () /. В един момент ръцете ми се затоплиха и усещах бодлички, понякога трепваха, сякаш за да се обърнат и настроят една към друга. Доверявам се напълно, защото не мога да сбъркам онова познато усещане за покой, любов и свързаност. Усещането за наблюдател. В дните след курса се чувствам много спокоен и някак притихнал. Лесно и бързо взимам решения, вярвам в изборите си. Не се притеснявам за бъдещето, защото съм щастлив в това, което съм тук и сега.
Поздрави и прекрасна седмица."


В курса РАЗШИРЕНИЕ водещият Петър Няголов за първи път обединява върховните постижения в духовната и лечителската си практика, за да предложи нещо, осветено и благословено от Божествените Учители и Лечители.

РАЗШИРЕНИЕ е метод и път за снемане отеснелите дрехи на ограничаващите модели и преминаване в безкрайността. От хилядолетия малкият, изплашен човек управлява всеки от нас и света ни. Вече знаем за него, видяхме го ясно и сме готови да го надраснем.

РАЗШИРЕНИЕ е начин да уголемим фините си тела до безкрайност, да се отърсим от страха и комплексите, да преминем отатък жертвата, да се възправим в естествения си ръст, който се измерва с Вселената.

Първият ден е посветен на ИЗЧИСТВАНЕ НА ДВАНАЙСЕТ ЧАКРИ. Ще покажа на всеки присъстващ неговия "малък човек" с основните му характеристики и чакрите, с които е свързан. От този малък човек тръгваме, за да стигнем до Космическия човек. Учителите и Лечителите, с които работя, ще направят изчистване на 12-те главни чакри от натрупани негативни програми и емоции. Това освобождава пространство за разширение.

На следващия ден, ще проведем ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИТЕ. Ще дам на всеки обратна връзка за това кои органи са затормозени, болни или застрашени от разболяване. След това Учителите и Лечителите ще изчистят всички органи от негативни емоционални и енергийни натрупвания. Така увеличаваме пространството за разширение и във физическото тяло.

Последният ден е кулминацията. На този ден ще се случи РАЗШИРЕНИЕТО, което в действителност се състои от 4 функции: ЗАЗЕМЯВАНЕ, ВЪЗДИГАНЕ, РАЗШИРЕНИЕ ПО ХОРИЗОНТАЛА И АКТИВИРАНЕ НА ПОКЛОНА (пълно приемане на това, което е). Всяка от основните чакри ще бъде подложена поотделно на тези четири процеса, а после и цялото същество. Всеки от присъстващите ще получи послание за неговия/нейния процес на разширение. След това ще призовем спускане на Божествена Универсална енергия за изцеление и трансформация.

Накрая ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЩЕ ПРЕДАМ ВИСШИТЕ УЧИТЕЛИ И ЛЕЧИТЕЛИ, с които работя от години. До момента тези Майстори са си избирали отделни хора, на които да бъдат предадени, но никога не са пожелавали да останат трайно при голям брой хора. Сега те се съгласиха в деня на РАЗШИРЕНИЕТО да бъдат "дадени" на всеки, който пожелае. Това е равностойно на посвещение. От този момент Те ще извършват разширението вместо вас и ще трансформират остарелите ви модели. Ще останат с всеки от вас колкото време пожелаете и ще си тръгнат само ако загубите интерес към Тях или Ги помолите за това. Ще направим практика с Тях и ще предам техники за ежедневно и постоянно Разширение.

 

ТОЗИ КУРС Е СВРЪХИНТЕНЗИВЕН КАКТО ЗА УЧАСТНИЦИТЕ, ТАКА И ЗА ВОДЕЩИЯ И МОЖЕ ДА ПОЕМЕ МАКСИМУМ 15 ЧОВЕКА.


Кога: 31-ви октомври, петък, от 18.30 до 21.30 ч.; 1-ви и 2-ри ноември, събота и неделя, от 11.00 до 14.00 ч.
Къде: Залата на хотел "Горна баня". Отива се с автобус 260, който може да бъде взет от Петте кюшета или от Руски паметник. Слиза се в центъра на Горна баня при изворите. Хотелът е жълта осеметажна сграда. Залата е на първия етаж.


ЗАПИСВАНЕТО СТАВА С ИМЕЙЛ НА АДРЕС Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ИЛИ НА ТЕЛ. 0888001224.

Цена: 135 лв. Заплаща се на място.

Събитието във Facebook

 


You have no rights to post comments


Популярни

Долмени

Долмени

Долмени

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Март 2024
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02